“Bij nacht een mens, bij dag een mens.” “Beloofd is beloofd.” “Het leven is nu eenmaal niet alleen maar leuk.”
Als ik er even echt 5 minuten voor zou gaan zitten, zou ik zo een hele reeks van dit soort uitspraken kunnen opschrijven, gok ik. Uitspraken die je een enorm schuldgevoel geven. En die je afbrengen van je ware gevoel. Want hoe vaak durf jij iets niet te doen en in te gaan tegen jouw of andermans verwachtingen?

Ik hoop dat ik je ook vandaag weer kan inspireren met een nieuwe aflevering. Veel luisterplezier!!

Shownotes #90

Binnenkort start ik met een reeks dagelijkse podcastuitzendingen. Zoals ik in #90 heb verteld, vind ik het superleuk als jij jouw vraag, dilemma of probleem met mij deelt, zodat ik daar op in kan gaan in een van deze afleveringen.

Je kunt jouw inzending met me delen via astrid@zoninjeleven.nl. Zet in het onderwerp dan alsjeblieft: podcastserie.

Uit alle inzendingen trek ik een winnaar en diegene mag zijn of haar item aan mij voorleggen in een persoonlijke belsessie.
Ik zie je inzending tegemoet. Je hebt tot en met eind september de mogelijkheid om mee te doen. De winnaar maak ik uiteraard bekend in de eerste uitzending van oktober.

Actueel

1 september: Stap in de Rol van je Leven online 

 In dit programma ga ik je meenemen om de shift te maken van overleven (leven vanuit angst en negatieve programmeringen en overtuigingen), naar Leven.

Van linker hersenhelft (ratio), naar meer rechter hersenhelft (gevoel en intuitie), om uiteindelijk meer en meer in het midden uit te komen. 

Zodat je het leven kunt gaan leven waar je diep van binnen naar verlangt. En de rol kunt gaan pakken die jou op het lijf geschreven is. Benieuwd? Meer info op de infopagina via de rode button. 

Luister jij al regelmatig naar de podcast?

Iedere zondag verschijnt er een aflevering online.
Via de button vind je een overzicht van de meest recente afleveringen. Voor je wekelijkse dosis Zonnestralen en energie. Nu al meer dan 133.000 downloads!

Bovendien maak jij als luisteraar elke maand kans op leuke prijzen, bijvoorbeeld een gratis 1-op-1 sessie met mij t.w.v. 297 euro.

De meest recente titels

#90 “Ik heb geen zin!” Kun je dat maken?
#89 Zelf nadenken of alles voor zoete koek slikken?
#88 -De oude wereld stort in, verzetten heeft geen zin
#87 – Klopt jouw leven?
#86 – Hoe houd ik dat goede gevoel vast?
#85 – Op mijn oprit geen BMW

Pin It on Pinterest