Stel je bent het ergens eigenlijk niet mee eens. Maar je ziet dat jouw mening anders is dan gangbaar. En je weet ook wel dat je met het delen van jouw standpunt waarschijnlijk niet direct grote impact zult maken. Slik jij dan jouw standpunt in? Of durf je er toch werk van te maken? Ik koos voor het laatste. En ben vastberaden dat steeds vaker te doen. Waarom? Dat hoor je in deze episode.

Shownotes #96

De aflevering waarin ik vertelde over Lottes frustratie is #91: Ik maak zelf wel uit wat ik denk!.

Ik zou het heel leuk vinden als je op deze epsiode reageert onderaan deze pagina. Wanneer slik jij ‘jouw waarheid’ in, omdat je denkt: Ach, dat maakt toch geen verschil, heeft geen zin, laat maar? Ik hoop dat de aflevering van vandaag je daar toch nog eens bij laat stil staan. Of je de volgende keer (of misschien nu wel) niet tóch in actie kunt komen.

Wordt lid van mijn Podcast Community en ik zal je belonen!

Zoals gezegd: Als je geabonneerd bent op mijn podcast emailservice, heb ik komende tijd een aantal verrassingen voor je in petto.

Wil je die ook graag ontvangen? Zorg dan dat je op deze lijst staat:
https://www.e-act.nl/ah/site?a=2171&p=224783

PS:
Nu ik opschrijf: Podcast community denk ik: Ik wil ook echt een plek creeren om met je te sparren/delen/verbinden.
Wat zou een goede plek zijn?
Facebook wil ik niet meer. Instagram ook niet.
Heb jij ervaringen met nieuwe platforms en ben je enthousiast?
Laat het weten!

ACTUEEL

Sluit je aan bij de Zon in je Leven Podcast Community en ontvang dit audiobook

PRIMA is Perfect
Jij bent Perfect
En als je dat leert v o e l e n
Schijnt de Zon
Iedere dag!

Zo start ik meestal mijn podcast. Sinds juni 2018 maak ik vrijwel wekelijks een nieuwe aflevering, soms vaker. Ik vind het belangrijk om je te doen beseffen dat alles staat en valt met echt durven voelen wat er in je omgaat. Onder ogen durven zien dat je last hebt van angst en onzekerheden (perfectionisme). Dat leren voelen. En daar helemaal oké mee leren zijn. Voor velen een enorme uitdaging! Want we worden geprogrammeerd om vooral vanuit onze ratio te leven en onze gevoelens en emoties te begraven. 

Ik laat jou graag via mijn persoonlijke verhalen en ervaringen zien (of beter gezegd horen in dit geval) op hoeveel vlakken jij het jezelf moeilijk maakt in je leven. En hoe het anders kan.

Wil jij al luisterend bewuster worden? Zowel van jezelf, wie jij bent, maar ook van wat er momenteel allemaal speelt in de wereld en wat jouw plek binnen dat geheel is?  Abonneer je dan nu op mijn podcast en mis geen aflevering!

Astrid vertelt vanuit eigen ervaring en opgelopen 'averij' wat maakt dat het nét is alsof er een bekende tegen je praat. Helder, verrijkend en boeiend, temeer omdat de benadering vanuit een bepaalde (zoekende) gelijkwaardigheid wordt ingesproken. Niet vanuit 'de juf vertelt'. Een gezamenlijke zoektocht die gedurende het leen op elk moment bijgesteld kan worden. 

Helena

WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly

Pin It on Pinterest