Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Doe mee met een Gratis Online Coachingssessie

27 06 2022 @ 20:00 - 21:30

Life is a game, play it!

“Je hoeft niets te doen, alleen maar te zijn” zeggen ‘ze’.  Sjonge, ik werd er gék van. Overgave, vertrouwen, moeiteloosheid, dat zocht ik ook!  Maar als je het recept niet kent, dan blijf je in het duister tasten en in cirkeltjes rondlopen. Niks moeiteloos aan.

Maaarrrrrr …. de afgelopen jaren heb ik de spelregels van het leven stap voor stap leren kennen! Het spel zit eenvoudiger in elkaar dan je denkt. Alleen vraagt het wel dat je stopt met het geloven van al die onzin die je vanaf je geboorte hebt verzameld. En als je écht zou weten hoe dat moet, dan had je dat natuurlijk allang gedaan, toch?

Elke week geef ik in mijn online academie De Zonnebank groepssessies via Zoom waarin ik samen met mijn deelnemers weer overbodige ballast overboord kieper. Maar niet op de manier zoals jij nu misschien denkt. Eigenlijk is het een kwestie van precies het tegenovergestelde doen als wat je neiging is. Dat werkt als een dolle. Zo wordt leven steeds lichter en hoef je dus écht steeds minder te doen!

 

Wil je zelf wel eens ervaren dat therapie niet zwaar hoeft te zijn, maar dat je het kunt zien als een spelletje waarbij je je steeds beter gaat voelen?
Doe dan een keer mee met een gratis online groepssessie. Misschien ontdek je wel dat deze aanpak ook geknipt is voor jou!

Gegevens

Datum:
27 06 2022
Tijd:
20:00 - 21:30
Site:
https://zoninjeleven.nl/alleen-maar-zijn

Pin It on Pinterest