Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Webinar Ondernemen vanuit je Ware Zelf

april 14 @ 10:30

Als ondernemer neem je altijd jezelf mee. Je bedrijf kan nooit succesvoller worden dan jouw gevoel van eigenwaarde en zelfvertrouwen. 

Toen ik jaren geleden ontdekte dat ik enorm gebukt ging onder het harnas van perfectionisme en faalangst, was dat een openbaring.
Het verklaarde waarom ik me als ondernemer regelmatig zorgen maakte over zaken als:

– Klanten
– Geld
– Wie ben ik om een ander te helpen als ik er zelf nog niet perfect ben?
– Geef ik genoeg?
– Wat als ik door de mand val?
– Kan ik succes wel aan? 
– Hoe voorkom ik dat ik moet werken met energievretende klanten?
– Hoe bewaak ik mijn grenzen beter?
– Hoe leer ik vanuit vertrouwen te investeren?

Toen mijn perfectionisme ontmaskerd was, kon mijn zelfvertrouwen groeien en begon ik steeds minder wakker te liggen van dit soort vragen. 

Maar… de afgelopen jaren heb ik een nieuwe dimensie ontdekt. Zelfvertrouwen is leuk, maar het is absoluut niet zaligmakend.
Nog steeds kun je overvallen worden door twijfel en angst. Waardoor je als een kip zonder kop dingen gaat doen (je kunt ook als ZZP-er of ondernemer finaal opbranden!) of juist volledig blokkeert en wordt verlamd.

In mijn webinar “Ondernemen vanuit je Ware Zelf” ga ik je meenemen in mijn meest persoonlijke verhalen, lessen en ervaringen om je te vertellen wat mij enorm heeft geholpen in mijn ondernemerschap en de stappen die ik heb te zetten.

Want als jij zo iemand bent als ik, dan voel je enerzijds dat je iets (groters) wilt neerzetten in de wereld, maar voel je je anderzijds regelmatig te klein om daar serieus werk van te maken. Sterker nog, de angst kan je echt bij de keel grijpen. En ik heb geleerd dat dat juist wil zeggen dat je hier serieus werk van mag maken. Hoe groter de angst, des te groter de noodzaak om te gaan doen wat je ergens voelt dat je te doen hebt. 

Het verhaal dat ik in dit webinar met je ga delen, bracht me anderhalf jaar geleden nog in tranen toen ik dit webinar voor het eerst gaf. Eindelijk durfde ik eerlijk te zijn, maar dat ging niet zonder slag of schoot. De onderdrukte schaamte van jaren kwam los. 

Toch vond ik dit zo belangrijk dat ik besloot dat mijn angst irrelevant was en dat ik dit MOEST delen. Simpelweg omdat er mensen zijn die dit MOETEN horen. Omdat dit een enorm verschil kan maken in hun business en dus in hun werk of taak die ze hier te doen hebben. 

En grappig hoe dat gaat. Als je dan zelf weer een stuk verder bent, vraag je je af waar je je ooit zorgen over maakte. Dan is het spannende van toen alweer het normaal van nu.

Maar… de kans is groot dat jij nu precies die dingen tegenkomt die ik toen tegenkwam. Dat ze jou vasthouden zoals ze mij vasthielden. En daarom… wil ik dit webinar opnieuw geven.

Zodat jij kunt ontdekken wat je kunt doen om verder te gaan op jouw pad. Het pad waarop je geluk van binnenuit zult vinden. Echte voldoening en vervulling. En groei. Niet zonder slag of stoot. Maar dat hoeft ook niet. Dat zou saai zijn.

Nieuwsgierig? Herkenning? 
Ik kijk ernaar uit mijn verhaal met je te delen en hopelijk te inspireren.

Meld je aan voor dit webinar.

En… als je live bij het webinar aanwezig bent, ontvang je tijdens de uitzending een link waarmee je mijn E-book kunt downloaden!


Hopelijk tot snel! 

Zonnige groet,
​Astrid ☼☼

Gegevens

Datum:
april 14
Tijd:
10:30
Website:
https://zoninjeleven.webinargeek.com/ondernemen-vanuit-je-ware-zelf-2

Pin It on Pinterest