Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Yellow Sunday – Livedag (vol)

april 25 @ 09:30 - 16:00

Op zondag 25 april a.s. organiseer ik de 4e Yellow Sunday.

We leven momenteel in een tijd waarin we ons veel bewuster mogen worden van het feit dat wij zélf invloed hebben op hoe we het leven ervaren.

Kies jij voor een een doemscenario waarin angst regeert? Als jij altijd al (onbewust) vanuit angst hebt geleefd, zul je waarschijnlijk merken dat je nu ook snel naar de angstkant wordt getrokken.

Angst voor het virus, angst voor verlies van zekerheden, angst voor de mening van anderen, angst voor confrontatie, angst voor een onheilspellende toekomst etc.

Of kies jij voor het scenario van vertrouwen. Waarin je een heel ander leven voor je ziet. Een leven vanuit vrijheid, verbinding en plezier. Waarin jij doet waarvoor je hier bent. Een leven dat je vervulling en voldoening geeft. Met heel veel momenten met gouden randjes.

Wil je dit laatste, maar lukt het je nog niet om ook echt te voelen dat jij gelooft dat die weg ook voor jou is weggelegd, dan is deze Yellow Sunday echt iets voor jou.

Deze geheel verzorgde dag van 09.30 tot 16.00 uur kost 150 euro, maar als je Zonnebanklid bent of bent geweest, betaal je de helft. Misschien een reden om nu eindelijk lid te worden, want het lidmaatschap kost 60 euro per maand en dan heb je behalve 50% korting op deze supergave livedag ook een maand lang direct toegang tot alle inhoud van De Zonnebank.

Dit event is uitverkocht. 

 

Gegevens

Datum:
april 25
Tijd:
09:30 - 16:00
Evenement Tags:
, ,

Locatie

Noord-Holland

Pin It on Pinterest