OM TE LEZEN – Preview PRIMA is Perfect + perfectionismetest

Misschien heb je het op de homepage ook al gezien. Je kunt gratis de preview van mijn boek PRIMA is Perfect Downloaden. Je kunt dat meteen testen of jij ook last hebt van overdreven perfectionisme. 

Je kunt dan even scrollen door de inhoudsopgave, de perfectionismetest doen en meteen het hele eerste hoofdstuk lezen.

Scoor jij rood of oranje, dan kan ik je aanraden om mijn boek ook echt te gaan lezen. Maar check eerst maar eens hoe het voor jou voelt, of het wel jouw ding is.

OM TE ERVAREN – Gratis online groepssessie (via Zoom)

Life is a game, play it!

 

Spelletjes zijn leuk, maar voordat je er lekker inzit, moet je wel weten wat de spelregels zijn.

Bij je geboorte ben je op een dwaalspoor gezet. Een soort dropping. Zonder lampje, zonder kaart. Met als gevolg dat je hopeloos verdwaalt en niet weet waar je het zoeken moet.

Als je de spelregels van het leven stap voor stap leert kennen, wordt je leven een heel ander verhaal. Het spel zit veel eenvoudiger in elkaar dan je denkt, maar dat moet je natuurlijk wél eerst ontdekken. 

Een van de belangrijkste spelregels is dat je mag stoppen met het geloven van alle sh*t die je sinds je geboorte met je mee bent gaan dragen. Als je dat niet doet, blijf je reizen met veel te zware bepakking en dat is een garantie voor een onnodig zwaar leven. 

Het is waar wat ze zeggen: Je bént al perfect. Het enige probleem is dat je dat voor geen meter voelt. Ook als je denkt dat dat wel zo is, ben je toch continu onbewust op zoek naar veiligheid en jouw identiteit.  Heb je je wel eens echt afgevraagd: “Waarom?” Waar ben je bang voor? En hoelang wil je die doodvermoeiende zoektocht nog voortzetten? 

OM TE ERVAREN – Gratis hypnose audio

Voel je goed, want je bent al perfect

Veel mensen zijn enerzijds geïntrigeerd door hypnose en zijn er anderzijds ook huiverig voor.

Ik snap dat. Ik had dat ook. Maar het is ook jammer. Want hypnose is een prachtige manier om contact te maken met je onderbewustzijn en daar dingen te veranderen die je tegenhouden. 

Misschien heb jij geen idee wat je je erbij moet voorstellen en daarom vind ik het leuk om jou eens te laten proeven hoe hypnose voelt. Ik heb voor jou een opname gemaakt die ervoor gaat zorgen dat je je brein begint te trainen zich beter te voelen.

Het enige wat je hoeft te doen is via de knop hieronder de MP3 aanvragen en beluisteren (en als je vaker wilt luisteren, de MP3 downloaden en opslaan op jou telefoon, tablet of computer).

En hoe vaker je deze beluistert, des te meer ontspanning en zelfvertrouwen je zult ervaren.

Gewoon proberen. En… hij werkt ook als je in slaap valt! 😉

Ben je enthousiast?
Je vindt meer hypnose mp3’s
in de shop.

Pin It on Pinterest