1. OM TE LEZEN – Preview PRIMA is Perfect

Misschien heb je het op de homepage ook al gezien. Je kunt gratis de preview van mijn boek PRIMA is Perfect Downloaden.

Je kunt dan even scrollen door de inhoudsopgave, de perfectionismetest doen en meteen het hele eerste hoofdstuk lezen.

Scoor jij rood of oranje, dan kan ik je aanraden om mijn boek ook echt te gaan lezen. Maar check eerst maar eens hoe het voor jou voelt, of het wel jouw ding is.

2. OM TE LUISTEREN – Gratis audioboek 

Onlangs kwam mijn 100e podcast uit. En om dat te vieren, heb ik een audioboek gemaakt. Toen ik klaar was, voelde ik: er komt nog een deel.

Maar deel 1 kun je nu al beluisteren als je je aanmeldt als lid van mijn Zon in je Leven Podcastcommunity.

In dit boek ontdek je hoe het komt dat we de neiging hebben te blijven hangen in situaties waarvan we allang weten dat we er eigenlijk mee zouden moeten kappen.

Wat maakt dat we dat tóch niet doen?
Omdat we denken dat het niet realistisch is?
Wie zegt dat?

En wat als het tegendeel waar zou zijn?

3. OM TE ERVAREN – Gratis hypnose audio

Voel je goed, want je bent al perfect

Veel mensen zijn enerzijds geïntrigeerd door hypnose en zijn er anderzijds ook huiverig voor.

Ik snap dat. Ik had dat ook. Maar het is ook jammer. Want hypnose is een prachtige manier om contact te maken met je onderbewustzijn en daar dingen te veranderen die je tegenhouden. 

Misschien heb jij geen idee wat je je erbij moet voorstellen en daarom vind ik het leuk om jou eens te laten proeven hoe hypnose voelt. Ik heb voor jou een opname gemaakt die ervoor gaat zorgen dat je je brein begint te trainen zich beter te voelen.

Het enige wat je hoeft te doen is via de knop hieronder de MP3 aanvragen en beluisteren (en als je vaker wilt luisteren, de MP3 downloaden en opslaan op jou telefoon, tablet of computer).

En hoe vaker je deze beluistert, des te meer ontspanning en zelfvertrouwen je zult ervaren.

Gewoon proberen. En… hij werkt ook als je in slaap valt! 😉

Ben je enthousiast?
Je vindt meer hypnose mp3’s
in de shop.

4. OM TE ONTDEKKEN – Eye opening info

Er is altijd een grotere waarheid. Durf jij die onder ogen te komen?

Als kind zei ik al tegen mijn moeder: “Mam, een professor weet toch heel veel over een klein beetje?”

Haha, het zat er vroeg in. Al mijn hele leven vraag ik me af: “Wat is waar?” En blijkbaar heb ik altijd een neusje gehad voor ‘onwaarheden’. Ik ben nogal eigenwijs en laat me niet zomaar iets op de mouw spelden. Ook niet als iemand ergens voor heeft doorgeleerd. Ik heb zelf ook doorgeleerd en ik weet hoe betrekkelijk dat is, haha!

Ik hou er ook van mensen die ervoor open te staan wakker te schudden en te laten ontdekken dat we allemaal een innerlijke wijsheid hebben. En dat we daar contact mee kunnen leren maken. Inzichten verzamelen is vooral een innerlijk proces. 

Vanaf begin 2020 is voor mij het ontdekken wat er allemaal speelt achter de sluiers van onze ‘realiteit’ in een stroomversnelling gekomen. Die zoektocht heb ik gelukkig niet alleen gedaan, dat vond ik zo eenzaam! Ik deed zoveel onthutsende ontdekkingen en vond het fijn dat te kunnen delen.

Daarom richtte ik de FB Groep “De Hele Olifant” op. Op het hoogtepunt deelden we daar met zo’n 1.100 mensen allerlei informatie om ons blikveld te verruimen. Een hele interessante, leerzame en vaak ook pijnlijke periode. Want het is niet per se gemakkelijk en leuk als je dingen ontdekt die zo anders zijn dan je altijd hebt geloofd. En het is een eenzame weg, want de meerderheid is hier (nog) totaal niet mee bezig.

De Nieuwe Olifant

Op een gegeven moment voelde ik dat het tijd werd om mijn focus weer te verleggen. Na het ontdekken van de donkere kanten, tijd voor focus op het licht. En al de opgedane kennis en emoties integreren in mijn systeem. Een enorm helend proces. Donker en licht in de buitenwereld gaat uiteindelijk over het donker en licht in jezelf.

Omdat Facebook niet meer een fijne plek is om dit soort informatie te delen (censuur alom), heb ik gekozen voor een andere formule.

Ik stuur regelmatig een variant op mijn ouderwetse ‘Zonnestralen’. Maar dan ‘Elephant Style’. Want dit zijn geen berichten die alleen maar over licht en liefde gaan, maar je hele wereld op zijn kop kunnen zetten. Zo deel ik in de eerste aflevering een aantal docu’s en links die mij enorm hebben geholpen in mijn proces.

Ik denk dat het belangrijk is dat we onder ogen zien wie we werkelijk zijn en wat er werkelijk speelt op aarde. Maar het is aan jou of je dat ook wilt. Ik weet dat velen liever hun hoofd afwenden. Maar ook dat is een keuze. En die heb ik te respecteren. Hoe moeilijk ik dat in het begin ook vond. Want ik deel niet vanuit bangmakerij. Ik deel omdat ik denk dat het ons helpt te groeien. Know your enemies. Wees niet naïef.

Ieder heeft zijn eigen pad. Zijn eigen tijd om te ontdekken. Of niet. Aan jou de keuze.
Via de button kun je je abonneren op deze ‘Nieuwe Olifant’ berichten.

En als je dat doet, ontvang je meteen een heerlijke (korte) audio om je brein te leren gemakkelijk tot jezelf te komen, in het Oog van de Storm. Even een time out als dingen je te veel worden. Hoe passend in deze chaotische tijd!

 

 

WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly

Pin It on Pinterest