Helaas lijkt deze zomer verre van zomers. Het ene laaggedrukgebied is nog niet weg of de volgende depressie kondigt zich alweer aan. Ik merk deze zomer weer eens overduidelijk wat het ontbreken van de zon doet met mensen. Normaal gesproken heb ik het rond deze tijd beduidend rustiger, maar ik krijg nog steeds veel aanvragen, mails, telefoontjes en zie dat mensen mijn website op de meest vreemde tijden bezoeken.

En het nieuws is ook al weinig opbeurend. Net las ik op nu.nl vandaag ook nog dat Nederland in de top 3 staat van landen met het grootste aantal mensen dat depressief is!

Hoe kun je er nu voor zorgen dat het leven toch wat zonniger wordt? Ondanks slecht weer, onheilstijdingen en weinig opbeurende onderzoeksresultaten? Door ervoor te zorgen dat je leert meer grip te krijgen op hoe je dingen wilt zien, bekijken, beluisteren, ervaren.

Voor iedereen die te veel en te vaak piekert, denkt voor een ander of zich gewoon negatief voelt heb ik een belangrijke tip. Ik geef regelmatig de

Stoomcursus NLP

In 4 lessen leer ik je onder meer:

  • de belangrijkste technieken om je goed te voelen;
  • hoe je je zelfvertrouwen kunt vergroten
  • hoe je je focus verandert zodat je gaat inzien wat jou tegenhoudt om jouw leven zo vorm te geven zoals je dat diep in je hart zou willen.

Zorg dat je jouw stemming niet meer laat afhangen van of de zon wel of niet schijnt. Het komt eigenlijk op het volgende neer: als jij je focus verandert, veranderen jij en jouw wereld met je mee.

Meer weten? Lees alles over deze Stoomcursus hier.

 

Pin It on Pinterest