Probeer nu zelf uit hoe NLP werktHet is vandaag Koninginnedag. Ik heb alweer voldoende oranjegevoel opgebouwd, want bij ons kleurt de binnenstad op 29 april al oranje. Aan het eind van de middag barst dan de vrijmarkt los.

Onze garage raakte afgelopen maanden steeds voller en dus besloten we dit jaar een mooi plekje te veroveren en onze collectie overbodig geworden spullen uit te stallen. En al is het feest op dit moment overal nog in volle gang, wij blikken nu al terug op een succesvolle Koninginnedag: De opbrengst overtrof onze verwachtingen en – nog belangrijker – we kwamen met minder ‘zooi’ thuis dan waarmee we vertrokken!

Dat oranjegevoel is eigenlijk wel een bijzonder fenomeen. Een stralend zonnetje (zoals dit jaar) verhoogt de feestvreugde natuurlijk extra, maar ook als het regent, staat Koninginnedag voor mij toch altijd garant voor vrolijke mensen, een gemoedelijke sfeer en veel gezelligheid. Er gaat als het ware een knop om en we maken er gewoon met zijn allen een feestje van.

 

Oranjegevoel op andere dagen?

Lukt het jou op andere dagen ook de knop om te zetten wanneer je je goed wilt voelen? Grote kans dat je dat lastig vindt. Of dat je je nooit hebt gerealiseerd dat het überhaupt mogelijk is zo gemakkelijk van nare gevoelens af te komen.

We zijn vaak beter in ons slecht voelen dan in ons goed voelen. Zomaar ‘uitzetten’ van zo’n naar gevoel is moeilijk, erin blijven hangen een stuk gemakkelijker. Niet omdat je er niet mee wilt stoppen, maar omdat je niet weet hoe.

Het moeilijkste aan mijn vak is jou uit te leggen hoe eenvoudig je je beter kunt voelen met NLP en hypnose. En welke positieve veranderingen er in je leven mogelijk zijn wanneer jij de juiste technieken beheerst om dit te kunnen. Plus op hoeveel gebieden in ons leven we ons (vaak onbewust) laten leiden door negatieve emoties. En dat je jezelf te kort doet, wanneer je niet gewoon eens gratis uitprobeert wat je met NLP kunt bereiken.

 

Vooroordelen NLP

Wanneer mensen voor het eerst horen over NLP, bespeur ik vaak deze vooroordelen:

1) ‘NLP is zweverig.’

2) ‘Mijn probleem is vast te ingewikkeld om met NLP op te lossen.’

3) ‘Ik heb deze klachten al zo lang, die kunnen toch niet zo snel opgelost of beter worden?’

NLP is natuurlijk een ingewikkelde benaming, wat het voor mensen moeilijk maakt er zich iets bij voor te stellen. Daarom maak ik het graag gemakkelijk door je te vertellen dat het bij NLP vooral draait om de volgende zaken:

–      Je goed voelen
–      Vrijheid
–      Ontspanning
–      Zelfvertrouwen
–      Plezier maken

Als dit alles je niet aanspreekt, dan is NLP hoogstwaarschijnlijk niets voor jou. Maar wanneer jij wel wat meer van een of meer van deze elementen in je leven kunt gebruiken, dan raad ik je aan om de proef op de som te nemen. Ik kan overigens nooit garanderen dat het voor iedereen werkt, maar als het werkt, werkt het snel. En het is ook nog eens leuk en gemakkelijk om te leren!

Kijk hier voor meer informatie.

 

 

 

Pin It on Pinterest