migraine

 

Afgelopen zondag was ik bij de boekpresentatie van mijn lieve collega en hypnotherapeut Bertha Middendorp.

Bertha heeft maar liefst 30 jaar lang last gehad van migraineaanvallen. Ze had uitgerekend dat dit neerkwam op maar liefst een heel levensjaar vol migraine! Maar dankzij hypnotherapie is ze daarvan verlost.

 

Zelf schrijft ze in haar boek over die aanvallen:

“Het liefst wilde ik mijn hoofd er afhakken zodat ik verlost zou zijn van de pijn waar geen afdoende medicijn tegen bestond.”

 

Ze probeerde van alles om er vanaf te komen, maar kreeg vaak te horen dat ze er maar mee moest leren leven. Iets waar ze zich gelukkig trouwens niet bij neer kon leggen.

Uiteindelijk bleek de oorzaak van haar klachten in haar vroege jeugd te liggen. Hoe dat precies zit, kun je lezen in haar boek. Daarin staan trouwens ook verschillende zelfhypnose-oefeningen stap voor stap beschreven. Superfijn voor iedereen die niet langer met migraine wil leren leven, maar er zelf iets aan wil doen. Zo kun je leren wat je kunt doen tijdens een migraineaanval.

 

Het boek is vanaf 1 september te bestellen via haar website, waar je ook een gratis preview kunt downloaden.

migraine boek

De oorzaak van jouw migraine en Leer in 6 weken je pijn te beheersen tijdens een aanval

 

 

Stoppen met roken

marc en asBertha en ik sparren vaak samen met nog een andere collega, te weten Marcel Borst. Marcel is ook hypnotherapeut (in Amsterdam) en heeft zich gespecialiseerd in stoppen met roken.

Serieus: Als je al lang overweegt te stoppen met roken en het lukt maar steeds niet, de kans dat Marcel je in 1 sessie afhelpt van het roken is bijna 90%!

Dus neem zeker geen contact met hem op als je niet echt zeker bent van je zaak!

 

 

De reden dat zowel Bertha als Marcel zo succesvol zijn met hun cliënten, komt omdat wat ze doen voortkomt uit persoonlijke drijfveren.

Bertha weet als geen ander wat migraine is en Marcels oom en vader kregen beiden longkanker. Helaas overleed zijn oom vrij snel aan deze ziekte, maar gelukkig was zijn vader hierdoor een ‘gewaarschuwd man’ en heeft hij nog vele jaren geleefd na de diagnose.

Dit heeft natuurlijk gemaakt dat Marcel als geen ander de verwoestende werking van sigaretten heeft gezien, van heel dichtbij. En daardoor heel gedreven is mensen te helpen er vanaf te komen.

Op Marcels website ikstopwel.nl kun je een gratis E-book downloaden.

 

Afvallen met hypnose (hypnotische oftewel virtuele maagband)

 

Marcel werkt sinds kort samen met Bianca L’abée.

Bianca is hypnosetrainer en heeft zich o.a. gespecialiseerd in het aanbrengen van ‘hypnotische maagbanden’Ze geeft hierin zelfs opleidingen aan andere therapeuten.

Marcel en Bianca geven op 25 september a.s een informatiemiddag op Texel – Den Burg over stoppen met roken en afvallen door hypnose.

Nu is de kans vrij klein dat jij van Texel bent. Zowel, dan heb je geluk, dan kun je je aanmelden voor die bijeenkomst.

Maar woon je te ver weg en heb je wel interesse in de mogelijkheden van hypnotherapie bij het afvallen of stoppen met roken, neem gewoon even contact op met Marcel via info@ikstopwel.nl.

Dan kan hij samen met Bianca kijken waar deze bijeenkomst wellicht nog meer gehouden kan worden in het land.

 

 

 

workshop texel voorzijde groot

 

 

 

Echt, geloof me, als je worstelt met een van deze problemen, dus migraine, rookverslaving of overgewicht, dan zijn dit de specialisten op hun vakgebied.

Warm aanbevolen dus!

 

Als jij iemand kent die een oplossing zoekt voor zijn probleem met afvallen, migraine of rookverslaving, deel dan deze pagina via onderstaande knoppen!

Hypnose is wanneer het werkt een van de snelste manieren om problemen op te lossen! Het kan je jaaaaaaaren ellende besparen!

 

 

 

 

 

Pin It on Pinterest