photo

 

Vorig jaar juli al had ik het plan opgevat om naar een super enerverend en spannend event te gaan:

“Unleash the Power Within” van Tony Robbins*

Want die man die inspireert mij al jaren. Ik noem hem ook enkele malen in mijn boek.

En morgen is het dan ein-de-lijk zover.
’s Ochtends stap ik in het vliegtuig naar Londen.
En ’s avonds loop ik waarschijnlijk al over de hete kolen!

Ik vind het leuk, maar ook superspannend!

 

 

Spannend op een leuke manier

Omdat ik totaal niet weet wat ik kan verwachten. Maar aan de reacties van al die bekende en onbekende mensen die me voorgingen te meten, is het echt een ongelofelijke ervaring.

 

Spannend met een zweempje ongerustheid en angst

Omdat ik afgelopen najaar ervaren heb dat gezondheid niet vanzelfsprekend is.
En – hoe goed ik ook kan NLP-en – het feit dat ik twee keer een lichte tia heb gehad (omdat ik zonder het te weten al jarenlang een zeldzame bloedaandoening met me meedroeg) is me niet in de koude kleren zitten.

Daarom is het dus, al slik ik nu de juiste medicatie, voor mij toch dubbel spannend om in mijn uppie naar het buitenland te gaan. (Nou ja, in je uppie, we zijn daar met 7000 man! Maar, je begrijpt wel wat ik bedoel.)

En waar ik vaak de neiging had om die angst (dat er misschien iets gebeurt) weg te stoppen, helpt het me veel meer om die gewoon te erkennen. Dat stukje is er nu eenmaal. En dat is ok.

(Voor iedereen die nu ongerust wordt: Duhhhh, natuurlijk ga ik heel goed voor mezelf zorgen!)

 

 

Spannend met een gevoel van opwinding

Omdat ik weet dat er weer zaken opgeruimd gaan worden.
Interne belemmeringen. Angsten. Onzekerheden. Die me er op dit moment nog van weerhouden om volledig die dingen te doen die mijn hart graag wil dat ik ga doen.

Als je me al een tijd volgt, weet je dat ik graag mijn persoonlijke ervaringen deel om jou te inspireren. En dat ik vaak vertel over hoe onze mind geneigd is ons tegen te werken en ons klein te houden.

Dan weet je ook dat ik mezelf afgelopen jaren op dit vlak heb ontwikkeld en echt een totaal andere versie van mezelf ben geworden (dit kun je ook teruglezen in mijn boek “PRIMA is perfect” bijvoorbeeld).

Maar dit alles wil natuurlijk niet zeggen dat ik nu geen angsten en onzekerheden meer ken. Welnee! Net als jij ben ik een mens van vlees en bloed. En angsten en onzekerheden hebben hoort nu eenmaal bij het mens-zijn.

Maar ik ben inmiddels niet meer bang voor veranderingen. Ik wacht niet meer totdat ik zo vast zit dat ik geen kant meer opkan om mezelf weer verder te willen ontwikkelen.

Ik zoek tegenwoordig juist die mogelijkheden om te groeien bewust op. Omdat ik verzot ben op mezelf ontwikkelen. Op nieuwe mogelijkheden creëren. Op kansen vergroten. Op mijn leven zo invullen zoals ik het het liefste wil. En dat stopt niet. Dat blijf ik de rest van mijn leven doen. Dat weet ik nu al. Wat er ook gebeurt.

 

Benieuwd? I keep you posted!

Ik ben nog nooit eerder in London geweest. Maar qua sight seeing heb ik nul komma nul verwachtingen dat ik de stad ga leren kennen.

We zijn donderdag t/m zondag van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds heel laat druk in de weer.

Het schijnt zo energiek te zijn, dat je dat gemakkelijk volhoudt. Maar van London City zal ik dus waarschijnlijk weinig tot niets zien.

Als Oprah 't kan .... :-)

Als Oprah ’t kan …. 🙂

 

 

Ik ga wel mijn best doen om je op de hoogte te houden van wat ik meemaak de komende dagen. Hoe, dat weet ik nog niet. Wat dat betreft is het handig om te zorgen dat je me kunt volgen via:

Twitter

Facebook

Periscope: Live video via de app of terugkijken via www.periscope.tv/astriddavidzon

 

 

Ben je benieuwd of wil jij er een volgende keer bij zijn, check dan deze website voor meer info

 

 

Wikipedia:

Anthony J. Mahavorick (29 februari 1960), beter bekend als Tony Robbins is een Amerikaanse coach, spreker en schrijver.  Robbins heeft verschillende boeken geschreven, waaronder Unlimited Power en Awaken the Giant Within. Daarnaast is hij ook de auteur van motiverende audioboeken zoals Personal Power II, Get the Edge en Lessons in Mastery.

Robbins heeft meerdere wereldleiders gecoacht zoals Michail Gorbatsjov, prinses Diana, George Bush en Bill Clinton. Hij wordt beschouwd als een van de exponenten van de New Agebeweging, samen met anderen alsWayne Dyer, Louise Hay en Deepak Chopra.

Zijn werkwijze is gebaseerd op de NLP-methodiek.

 

 

 

 

 

Pin It on Pinterest