Pluim voor mijn NLP-trainer

Ik las het vanochtend op facebook, leuk nieuws: Mijn NLP-trainer en voorzitter van nlpkring.nl  Joost van der Leij is gistermiddag (15 mei 2011) in Amsterdam door Richard Bandler, de grondlegger van NLP, gecertificeerd tot NLP Master Trainer.

“Het is een zeldzaamheid dat ik iemand tot NLP
Master Trainer certificeer. Dit gebeurt alleen wanneer wij zien dat de mensendie door een NLP trainer opgeleid zijn consequent op een hoog niveau NLP beoefenen. Dekwaliteit van een trainer hangt af van de kwaliteit van zijn studenten”, aldus Bandler.

Dit bewijst eens te meer dat Joost van der Leij NLP onderwijst op de manier zoals Richard Bandler die bedoelt en doorontwikkelt. In  de loop der jaren zijn er allerlei varianten en afsplitsingen van NLP ontstaan, met een behoorlijke wildgroei aan opleidingen, trainingen en cursussen tot resultaat. Helaas kun je er dus niet op bouwen dat je overal NLP op een juiste manier aangeleerd krijgt. Wanneer je zeker wilt weten, moet je in ieder geval letten op het logo van de Society of NLP.

Ik denk dat het terecht is dat Joost op deze manier is onderscheiden. En ik ben er blij mee dat ik al mijn NLP-trainingen en opleidingen heb gevolgd bij Richard Bandler en Joost van der Leij.

Trainen met Bandler: Een geweldige ervaring

Helaas heb ik Richard Bandler dit jaar niet de volledige drie dagen in actie gezien tijdens zijn seminar ‘Doing Happiness’. Op basis van mijn eerdere ervaringen met Bandler kan ik iedereen echter van harte aanbevelen om dit genie eens in levende lijve te gaan zien.Een training van Bandler is niet alleen heel leerzaam, maar vooral ook: veel plezier maken. Ik schreef hierover eerder al eens een Zonnestraal, die je hier kunt teruglezen:  Using even more of your brain for a change.

Kijk hier voor het volledige persbericht over de certificering van Joost van der Leij.

 

Pin It on Pinterest