Dinsdag 5 februari jl. mocht ik op mijn eigen middelbare school, het Christelijk Gymnasium Beyers Naudé in Leeuwarden, een presentatie houden over keuzestress, faalangst en onzekerheid bij tieners.

De zaal zat bomvol, de opkomst voor een ouderavond was in geen tijden zo hoog geweest. Niet omdat mensen mij kennen of allemaal al van PRIMA is Perfect hadden gehoord, maar omdat de titel van de presentatie ze intrigeerde. Want het onderwerp leeft breed, heel breed.

Geen idee of er ouders waren die hoopten dat ik met pasklare tips, tools en oplossingen zou komen. In de hoop dat hun kinderen daarmee lijnrecht op hun doel af zouden kunnen gaan, een succesvolle en geslaagde carrière tegemoet die ze alle voldoening zou geven in hun leven waar we uiteindelijk allemaal naar streven (toch?).

Als er ouders waren die daarop hoopten, kwamen ze bedrogen uit. Want… vanaf het begin was ik heel duidelijk: Ik kan misschien best leuk verhalen vertellen en die met een luchtig sausje overgieten, de kern van mijn betoog was behoorlijk serieus en confronterend.

Ik heb mijn verhaal in 2 uur mogen vertellen. En heb na afloop heel veel bedankjes gehad. Ik had het publiek behoorlijk aan het denken gezet.

En dat is precies mijn bedoeling. Ik geloof niet in een korte tip of truc. Maar ik geloof wel in de kracht van bewustwording. Want elke verandering begint daarmee. Het horen van dingen die je nog niet kent. Het ervaren van ‘AHA’- momenten. En de kracht van herhaling. Ik heb niet de illusie dat er na 1 lezing van mij meteen wereldschokkende veranderingen plaatsvinden. Maar als je veranderingen bij kinderen wilt bewerkstelligen, is het belangrijk om bij de ouders te beginnen. Vandaar dat ik super dankbaar was voor deze kans.

Ik was al van plan de presentatie nog een keer online te houden. En inmiddels weet ik ook wanneer. Maandag 18 februari a.s. kun jij er ook bij zijn, gewoon vanuit je eigen huis of waar dan ook. Want ik geef deze Masterclass die avond om 19.30 uur als gratis online masterclass.

Enige voorwaarde voor deelname is dat je je inschrijft. Mocht je er niet live bij kunnen zijn, dan ontvang je na afloop de opname die nog 2 dagen live blijft staan.

Na 20 februari blijft deze Masterclass beschikbaar in mijn nieuwe online academie die per 1 maart opengaat. Hierover zal ik je 18 februari ook meer vertellen. En voor iedereen die er 18 februari live bij aanwezig is, heb ik een hele gave aanbieding.

 

Wil je weten waar de masterclass van 18 februari over gaat?

Klik op de button en als je een JA voelt, meld je meteen aan!

Pin It on Pinterest