De meeste mensen leven vanuit hun omstandigheden

Ook ik was jaren verslaafd aan deze manier. En het heeft me best veel tijd gekost voordat ik begon te ontdekken dat het ook anders kan. Gelukkig ben ik me hier heel erg bewust van geworden. En dit heeft zoveel veranderd in mijn leven.

In onderstaande video vertel ik hier meer over. En ook hoe je in de nieuwe Gratis Minicursus die ik aan het maken ben nog veel meer kunt gaan leren over dit onderwerp.

Help jij mij?

In de video hierboven heb ik het over de nieuwe Gratis Minicursus die eraan komt.

Ik zou het super vinden als jij mij helpt om de Minicursus heel waardevol te maken.

Dat kun je doen door mij hieronder of per mail je antwoorden te sturen op de volgende vragen:

  1. Wat is je grootste angst?
  2. Waar lig je ’s nachts wakker van?
  3. Waar droom je van (in positieve zin dan he!?)
  4. Wat zou je heel graag willen?
  5. Wat heb je nodig of wil je leren?

 

Leuke bijkomstigheid

Voor als je – net als ik – niet in toeval gelooft.

Toen ik deze video spontaan schoot vandaag, na mijn ochtendmeditatie, bleek deze precies 5.55 minuten te duren. En als je dan kijkt welke betekenis wordt toegeschreven aan dit getal (helemaal in relatie tot het onderwerp van de video) …. tja …

“555: Er staan je grote veranderingen en belangrijke transformaties te wachten. Je hebt de gelegenheid uit de pop te kruipen en het fantastische leven te ontvouwen waar je werkelijk recht op hebt.”

Cool toch? 🙂

Pin It on Pinterest