Ben jij een lichtwerker?

E
Het woord ‘lichtwerker’ doet iets met je. Of je het nu voor het eerst hoort of er al langer mee bekend wordt. Alsof je ziel je iets wil vertellen.
E
Je hebt het gevoel dat je niet helemaal past’ in de huidige maatschappij. Je bent misschien gevoelig, snel overprikkeld. Vindt dingen misschien eerlijk gezegd vaak ‘oppervlakkig’.
Of kunt je niet verplaatsen in wat de meeste mensen zien als een ‘normaal leven’.
E
Je hebt een groot hart en wilt graag andere mensen helpen. Waarbij je waarschijnlijk regelmatig  jezelf en je eigen behoeften over het hoofd ziet.
E
Je hebt misschien wel bepaalde dingen of ervaringen die je niet openlijk met iedereen durft te bespreken. Bang om voor gek verklaard te worden. Want ja… hoe kun je nou uitleggen wat het  is of wat je ervaart…. zonder dat anderen je misschien ‘gek’ vinden?
E
Je voelt wel dat je ‘hier iets mee moet’, maar hebt nog geen enkel idee wat en hoe.
“Ik wil zo graag leren beter te luisteren naar die interne stem waar ik voor op aarde ben. Dat zou ik graag verder willen onderzoeken.”

Janine

Graag vertel ik je wat ‘lichtwerker’ voor mij betekent en hoe het woord me raakte! 

‘PRIMA is Perfect’ helpt me weer.

Ik krijg een ingeving om 05.20 uur op zaterdagochtend.

En 20 minuten later zit ik voor de camera.

Resultaat? Nee, geen perfecte video.

Maar wel de essentie!

Voor jou!

Herkenbaar? Dan organiseer ik dit voor jou!

 “Inspiratiedag Leven vanuit je Ware Zelf”

De eerste keer was doodeng.

Nu weet ik: dit soort livedagen zijn de beste!

Afgelopen december durfde ik het voor het eerst… 

  • Mijn ingeving volgen en openlijk uitkomen voor mijn spirituele kant.
  • Een inspiratiemiddag organiseren, zonder te weten welke kant het precies uit zou gaan.
  • Mijn (innerlijke) leiding, inspiratie volgen.
  • Vertrouwen op de verbinding met iets groters.
  • Dat mijn ingevingen me de weg wijzen naar iets wat ‘de bedoeling’ is.


Sindsdien weet ik het.
Als ik dit voel, dan moet ik het gewoon doen.
En elke keer is het weer een feestje!

Omdat ons hoofd het niet kan bevatten, gaan we maar liever niet die kant op! 

Deze dag is niet voor jou als je precies wilt weten waar het over gaat

Want deze dag gaat dus niet over weten,

maar over:

VOELEN

BELEVEN

ERVAREN &

VERTROUWEN

Iets wat we steeds meer afleren als we opgroeien.

Hoe goedbedoeld ook, we leren van onze ouders in het beste geval te vertrouwen op onszelf.
Maar meestal niet om te vertrouwen op ‘het leven’.

Terwijl dat er dus ook is.
Die ongelofelijke magische krachtige levenskracht.
Het mysterie.
Het wonder.

Maar omdat ons hoofd het niet kan bevatten, gaan we maar liever niet die kant op.

Totdat we vastlopen.
En onze ziel van ons vraagt om het te her-inneren en te her-ontdekken.
Dat het echt is.

Zodat je vanuit je Ware Zelf kunt leven.
En je leven gaat voelen als steeds kloppender.
Omdat het resoneert met wat je in het diepst van je wezen al die tijd al wist.

Voel je dit?
Mail me dan nu voor meer informatie via astrid@zoninjeleven.nl 

 

“Nog steeds onder de indruk van het effect van de hypnose..

A. 

” In vond de middag heel inspirerend. Tussen de gelijkgestemden voel ik dat ik er mag zijn, dat ik alles heb om een lichtwerker/vuurtoren te zijn. 

J. 

“De Inspiratiemiddag heeft voor mij bevestigd dat ik op de goede weg zit. Het was inspirerend en er was zó veel herkenning. Ik kreeg vleugels van een sterk SISTERS gevoel. Mijn drive om te gaan staan voor wie ik in wezen ben is nog sterker geworden die middag in jullie aanwezigheid.

Als kind hoorde ik de uitspraak: “als je 1 mens helpt, help je de hele wereld”. Dat raakt me nog steeds. Als jong meisje dacht ik “wat als iedereen nou 1 mens zou helpen dan helpt iedereen elkaar op deze wereld”. 

M. 

Inspiratiedag Leven vanuit je Ware Zelf

Zaterdag 1 september 2018 10 tot 16 uur

Investering: 147 euro inclusief btw

Inspiratiedag Leven vanuit je Ware Zelf

Zaterdag 1 september 2018 10 tot 16 uur

Brigitte

Ik dacht dat ik al aardig van mijn perfectionisme af was, maar doordat je de kenmerken van een perfectionist zo helder heb uitgelegd, ben ik me weer een stukje bewuster van een aantalzaken die nog spelen. Echt superblij met dit inzicht!!

Ine

De video was echt zo herkenbaar! Alle reacties die ik tot nu toe heb gelezen steunen me dat ik niet de enige ben. En nu wat verdrietig omdat ik een leuker leven had kunnen hebben gehad als ik dit eerder had geweten.

Ruud

Erg confronterend om deze vragen voor jezelf te moeten beantwoorden, omdat dan ineens een heleboel aspecten naar voren komen die je nooit zo hebt ervaren. Zo herkenbaar en toch ook zo vreemd.

Nikki

Ik ben echt heel blij met deze minicursus, zoals je kunt lezen kan ik door één video al heel veel linken aan het perfectionisme en de faalangst. Hopelijk kan ik hierdoor echt de kern van al mijn problemen aan gaan pakken.

Melany

Na het kijken van de video gisteren en de nu al aangeleverde handvatten heb ik een zeer goed gevoel bij deze cursus. Ik had nooit gedacht dat ik zo erg was, maar gewoon alles was herkenbaar, echt alles!! Maar nu begrijp ik veel dingen. Daarom is het zooo rommelig in mijn hoofd en dat ik soms echt niet van het leven kan genieten omdat ik vol stress ben door mijn perfectionistisch gedrag. Ik hoop dat ik veel kan leren in deze cursus.

Marieke

Ik wil je laten weten dat je minicursus veel bij mij heeft losgemaakt. Dank daarvoor! Mijn perfectionisme kan ik heel goed verstoppen en doorgaans voel ik me goed. Toch ben ik erachter gekomen dat ik mij in het toelaten van liefde beperk door een allesbepalend oermechanisme. Op het moment dat ik je cursus voorbij zag komen, googelend op ‘perfectionsme’ had ik net ontdekt dat ik iets had met falen en imperfectie. Ik dacht dat ik het allemaal ‘wel wist’ en jouw cursus wees mij op mijn meesterlijke verstopkunsten.

Linda

Alles was zo herkenbaar maar ook pijnlijk om te horen. Dank je wel, Astrid, ik hoop nog veel te leren deze week.

Edwin

Zojuist les 1 bekeken….met tranen in mijn ogen. Met name het gedeelte over je relatie en het ‘invullen voor een ander’. Heftig!

Anne

Ik worstel heel erg met uitstelgedrag en het was voor mij een openbaring toen ik voor het eerst via jou, Astrid, hoorde dat dit ook met perfectionisme te maken had. Ik kon het nooit thuisbrengen en gaf mezelf alleen maar op m’n kop.

Pin It on Pinterest