In de Zon in je Leven Podcast #24 sprak ik met Patrick Kicken, ex radio 3FM en Veronica DJ en tegenwoordig fervent podcastmaker. 
Maar,  natuurlijk draaiden we de rollen om en was ik ook te gast in zijn podcast, Leven Zonder Stress.

Patrick en ik hebben het in dit gesprek o.a. over: 

  • Je niet goed genoeg voelen
  • Perfectionisme
  • PRIMA is Perfect

Luisteren via een Apple apparaat via deze link: www.luchtigleven.nl
Luisteren via een Android apparaat of op een PC via deze link: www.pdcst.nl

Veel luisterplezier!! 

Wil jij ook graag ZEN de decembermaand door?

Vroeger maakte ik me druk om de kleinste dingen. Pfffttt... de energie die me dat heeft gekost! Niet te geloven. Maar ik kon niet anders. Mijn systeem was zo getraind. Ik was ook 'verslaafd' aan drukte, terwijl ik er tegelijkertijd over klaagde. Ik zat in de slachtofferrol.

Tegenwoordig is dat zo anders. Kan ik echt genieten van feestjes. Van drukte. Van gezelligheid. Laat ik veel meer los. Ben ik uit die rol gestapt om iedereen maar te willen pleasen.

Wil  je weten hoe ik dat gedaan heb? Meld je dan aan voor mijn gratis webinar over de DeZENber Challenge. Dan vertel ik je alles over deze bijzondere Challenge waarin ik jou een hele maand meeneem om je brein te trainen meer te functioneren vanuit rust, plezier en vertrouwen.
Want het 'Vrede op aarde'-gevoel begint toch écht in jezelf!

Meld je aan voor het gratis DeZENber Challenge webinar

 

Heb je mijn nieuwste podcast al gehoord?

In deze podcast deel ik met je hoe ik hysterisch ik vroeger omging met de voorbereidingen voor de feestdagen (geen aanrader) en hoe ik dat nu anders doe.

https://zoninjeleven.nl/episode-59/

 

Pin It on Pinterest