Magische MP3 Kinderlijke onschuld (breintraining) 

Via deze MP3 ga je ontdekken hoe het komt dat je veel van je kinderlijke onschuld en spontaniteit in de loop van je leven bent kwijtgeraakt.

Dit gebeurt iedereen. Ook al heb je een fijne jeugd gehad, toch kun je niet voorkomen dat er momenten in je leven zijn geweest die een allesbepalende indruk op je hebben gehad. Momenten die ‘erin hebben gehakt’. Waarna jij hebt besloten een deel van jezelf te verstoppen of weg te drukken. Met alle gevolgen van dien. 

Uiteraard gaat deze MP3 verder dan je dit inzicht geven. Je mag ook gaan ervaren hoe het is om  de stukken van jezelf die je bent kwijtgeraakt weer met jezelf te verbinden. Zodat je je weer heel begint te voelen. En perfect zoals je bent. Zodat je met meer plezier en vertrouwen in het leven kunt staan. Precies zoals je bent.

Voordat je gaat luisteren

Voordat je (voor het eerst) gaat luisteren naar deze MP3 , mag je je eerst even goed concentreren op de tekening. 

Ga even ergens lekker zitten, met de tekening uitgeprint of op je beeldscherm voor je. Je kunt de tekening opslaan en/of downloaden door met je rechtermuisknop aan te klikken en te kiezen voor ‘opslaan als’.

Haal vervolgens 3 keer diep adem. In door je neus, uit door je mond;

Focus dan gewoon echt even op de tekening.
Sluit dan je ogen en word je gewaar wat je ervaart.
Ik hoop dat je de magie van de MP3 gaat ervaren, niet alleen via het geluidsbestand, maar ook door de combi van de in afstemming gemaakte tekening van Jenny Hoekstra www.jennyhoekstra.nl.

Instructies voor beluisteren, downloaden en opslaan

Deze MP3 is geupload in Soundcloud (www.soundcloud.com ).
Deze staan niet openbaar.
Als je met een smartphone of tablet werkt, moet je eerst de app Soundcloud installeren!

Met een laptop of computer kun jehet bestand gewoon op deze webpagina afspelen, maar ik wil je adviseren om de MP3 direct te downloaden, zodat je deze later ook nog kunt beluisteren.
Dit kun je doen door op het ‘download-icoontje’ te klikken:

Let op: Het kan zijn dat je om te kunnen downloaden op  ‘listen in browser’ moet drukken.
Dan gaat hij afspelen en kun je downloaden.
Let in dat geval niet op de grote oranje tekst, maar op de kleine zwarte eronder!

Als je deze pagina bekijkt op je telefoon, kan het zijn dat er een oranje balk verschijnt met “Play on Soundcloud”. Deze functie werkt helaas niet.

Veel plezier ermee!

Zonnige groet,
Astrid Davidzon

Pin It on Pinterest