Magische MP3 – De Hele Olifant

Deze MP3 gaat je helpen ‘weerstand’ te doorzien. Dat is belangrijk, want weerstand leidt maar al te vaak tot verwijdering in plaats van verbinding. En bovendien houdt het ons vaak af van groei (we denken dat het gevoel van weerstand betekent dat we iets niet moeten doen). 

 

Ik gebruik de hypnose vertrouwen vaak. Daar heb ik iets meer mee dan met verbinding. Gebruik het ongeveer 1 keer per week. Soms komt er heel veel emotie los en andere keren gebeurt er niet zo veel. Ben wel heel blij dat ik ze heb aangeschaft!!

Sandy

Ik gebruik ze alle twee zo nu en dan! Vind het heerlijk om tot rust te komen met de mp3’s, val dus ook regelmatig in slaap bij de sessie’s. Vind de muziek niet hinderlijk, maar hou persoonlijk meer van een kabbelend beekje of het geluid van de zee, net of ben ik dan ver weg op vakantie 😅. 

Hanny

Beluister deze mp3’s regelmatig en ervaar steeds meer Verbinding en Vertrouwen. Je mag ze ‘op gevoel’ beluisteren. De volgorde is niet relevant. Verbinding kun je prima gebruiken om bij in slaap te vallen. Vertrouwen is beter te beluisteren gedurende de dag. 

De mp3’s kun je zo vaak beluisteren als je wilt. Het maakt niet uit of je alles bewust meekrijgt en of je het gevoel hebt of er iets gebeurt.

Ze werken in op je onderbewustzijn. Wat jouw altijd kritische bewustzijn ervan vindt, is niet relevant 🙂 

De mp3’s zijn niet los van elkaar te bestellen!

 

Pin It on Pinterest