Magische MP3 Trust / Ik vertrouw (breintraining)

Instructies voor beluisteren, downloaden en opslaan

Deze MP3 gaat je in verbinding brengen met jezelf, je vertrouwen en je intuïtie. 

Een perfectionist heeft behoefte aan zekerheid, aan controle, aan garantie. Dat geeft een gevoel van rust. En tegelijkertijd is dat een aanpak die leidt tot heel veel stress en leven vanuit je hoofd. Deze Magische MP3 gaat je helpen om juist uit dat hoofd te komen. In deze opname begeleid ik je bij het ervaren van mogelijk ongemak en weerstand. Want we houden niet van de stilte, het niet weten. Die onzekerheid geeft onrust. En dat is nou net waar je doorheen mag leren gaan. Want daaronder, daar voorbij, daar ligt de magie op je te wachten. In het onbekende schuilen de cadeau’s, de openbaringen, de ingevingen. Daar fluistert je intuitie. Daar maak je contact met je Ware Zelf. 

Voordat je (voor het eerst) gaat luisteren naar de MP3 Trust, wil ik je vragen je even goed te concentreren op de tekening. Ga even ergens lekker zitten, met de tekening uitgeprint of op je beeldscherm voor je. Je kunt de tekening opslaan en/of downloaden door met je rechtermuisknop aan te klikken en te kiezen voor ‘opslaan als’.

Vervolgens kun je dit doen:

  • Haal 3 keer diep adem. In door je neus, uit door je mond;
  • Focus dan gewoon echt even op de tekening.
  • Sluit vervolgens ook even je ogen en word je gewaar wat je ervaart.

Ik hoop dat je de magie van de MP3 gaat ervaren, niet alleen via het geluidsbestand, maar ook door de combi van de in afstemming gemaakte tekening van Jenny Hoekstra www.jennyhoekstra.nl.

Deze MP3 is geupload in Soundcloud (www.soundcloud.com ).
Deze staan niet openbaar.
Als je met een smartphone of tablet werkt, moet je eerst de app Soundcloud installeren!

Met een laptop of computer kun je het bestand gewoon op deze webpagina afspelen, maar ik wil je adviseren om de MP3 direct te downloaden, zodat je deze later ook nog kunt beluisteren.
Dit kun je doen door op het ‘download-icoontje’ te klikken:

Let op: Het kan zijn dat je om te kunnen downloaden op  ‘listen in browser’ moet drukken.
Dan gaat hij afspelen en kun je downloaden.
Let in dat geval niet op de grote oranje tekst, maar op de kleine zwarte eronder!

Als je deze pagina bekijkt op je telefoon, kan het zijn dat er een oranje balk verschijnt met “Play on Soundcloud”. Deze functie werkt helaas niet.

Veel plezier ermee!

Zonnige groet,
Astrid Davidzon

Pin It on Pinterest