Train je brein met mijn Magische Hypnose MP3’s

  • Ik WEET dat ik meer mag ontspannen, maar het lukt me niet;
  • Ik wil me zo graag goed voelen over mezelf, maar ik weet niet hoe;
  • Ik verlang naar inzichten die me verder helpen, maar ik zit alleen maar in mijn hoofd;
  • Ik wil graag meer verbinding met mezelf, maar hoe doe ik dat?

Dit soort opmerkingen hoor ik nog steeds bijna dagelijks. Jarenlang heb ik mensen 1-op-1 begeleid en gecoacht zodat ze leerden hoe ze zich beter konden voelen. Patronen die soms jarenlang vastzaten konden in relatief korte tijd bij de meeste mensen relatief eenvoudig worden opgelost. Hoe dan?

We denken allemaal heel rationeel, leven vanuit ons hoofd en hopen dat ons hoofd ook met de oplossingen komt. Maar dan kun je lang wachten. Want ons gedrag wordt voor meer dan 95% bepaald door ons onderbewustzijn. Daar zitten aannames, programmeringen en overtuigingen die we ons niet eens herinneren. Zaadjes die ooit geplant zijn door onze ouders, school, cultureel bepaalde gebruiken en gewoonten, de media en ga zo maar door.

Geen wonder dat de meeste mensen eigenlijk gevangen zitten in een woud van regeltjes en gewoonten. In saboterend en ondermijnend gedrag.In traumatische gebeurtenissen uit een ver verleden. Wat voor jou als kind ooit eng of traumatisch was, lijkt voor jou als volwassene vaak onbenullig, maar onderschat niet hoeveel angst en stress die oude ‘shit’ nog steeds kan veroorzaken onderhuids. 

Als je nog steeds gevangen zit in die mechanismen, hoe kun je dan nog weten wie je zelf bent? Hoe kun je dan een leven leiden dat past bij wie jij bent? Hoe kom je dan los van de verwachtingen van je omgeving, je ouders, je collega’s etc.

En hoe zorg je ervoor dat de pijn en het verdriet die je nog bij je draagt van alle keren dat je niet gehoord en gezien werd worden opgelost?

Al een aantal jaar gebruiken honderden mensen mijn hypnose MP3’s. Dankzij ruim 10 jaar ervaring als hypnotherapeut en het werken met honderden klanten 1-op-1 en duizenden online, ben ik heel vertrouwd geworden met het opnemen van dergelijke MP3’s. Ik doe dat volledig in flow. Ik bedenk vantevoren niet welke kant het uitgaat. En ik krijg er de meest fantastische reacties op. Hoewel die voor iedereen anders zijn uiteraard.

Let op: Deze MP3’s vervangen uiteraard niet een coachings- of therapeutisch traject. Maar ze vormen een prachtige kennismaking of aanvulling en hebben velen al enorm gesteund in hun proces. 

Je kunt de mp3’s zo vaak beluisteren als je wilt. Het maakt niet uit of je alles bewust meekrijgt of dat je in slaap valt. Het maakt ook niet uit of jij bewust ervaart dat er iets gebeurt. Ze werken in op je onderbewustzijn. Wat jouw altijd kritische bewustzijn ervan vindt, is niet relevant 🙂 

 

De mp3’s kosten 50 euro per stuk. Je kunt ze zo vaak beluisteren als je wilt, want na downloaden zijn ze van jou. 

Introductieaanbod gloednieuwe magische MP3’s

 

Lees eerst even rustig wat je kunt verwachten van de Magische Hypnose MP3’s.

Onderaan deze pagina kun je gebruik maken van een geweldig introductieaanbod.

Alleen vandaag koop je namelijk alledrie de mp3’s voor de helft van de prijs!

Eind 2019 ben ik begonnen aan een nieuwe serie MP3’s, die nog sterker werken dan de oude serie. Ik werk nu namelijk samen met Jenny Hoekstra, die elke keer een speciaal afgestemde tekening verzorgt bij mijn MP3’s. Ook zij laat zich volledig leiden door haar intuitie en door de beelden en teksten die ze ‘binnenkrijgt’ als ze zelf gaat luisteren.

Het resultaat van onze samenwerking is deze eerste serie magische MP3’s.

Als je een Magische MP3 bestelt, krijg je na betaling een mail met een link naar een speciale downloadpagina. Daar vind je uiteraard het geluidsbestand en kun je ook de bijpassende tekening downloaden om als je wilt uit te printen. Om op je in te laten werken voordat je de MP3 gaat beluisteren. Of om op te hangen als anker, zodat de werking van de MP3 ook gedurende de dag versterkt wordt.

Elke maand verschijnt een nieuwe MP3. Leden van De Zonnebank ontvangen elke maand de nieuwste MP3 gratis.

Magische MP3 – De Hele Olifant (50 euro) – ca 30 min.

Iedereen heeft zijn eigen waarheid. Als je heel erg overtuigd bent van jouw waarheid (veel perfectionisten hebben hier veel last van, dat geeft namelijk een gevoel van controle), dan kan dat op den duur ook leiden tot het verlies van verbinding. Immers, wie zegt dat wat jij voor waar houdt, ook écht de absolute waarheid is. Sterker nog, dat kan gewoon niet zo zijn. Wie ben jij immers om te denken dat hoe jij het ziet de enige juiste manier is?

Misschien voel je nu de weerstand al opkomen. Dat wil zeggen dat er aan jouw waarheid wordt getornd. En dat je dus op het punt staat te groeien in je bewustzijn. Mensen die meer  open minded zijn, zijn ook vaak gelukkiger, meer ontspannen en oplossingsgerichter.

Wil jij meer open minded worden? Leren om ook dingen van een andere kant te bekijken? Je leren open te stellen voor verandering? Deze MP3 gaat je hier absoluut bij helpen. Beluister m zo vaak je wilt en ervaar elke keer weer nieuwe inzichten. 

Magische MP3 Trust / Vertrouwen (50 euro) – ca 30 min.

Deze MP3 gaat je in verbinding brengen met jezelf, je vertrouwen en je intuïtie. Een perfectionist heeft behoefte aan zekerheid, aan controle, aan garantie. Dat geeft een gevoel van rust. En tegelijkertijd is dat een aanpak die leidt tot heel veel stress en leven vanuit je hoofd.

Deze Magische MP3 gaat je helpen om juist uit dat hoofd te komen. In deze opname begeleid ik je bij het ervaren van mogelijk ongemak en weerstand. Want we houden niet van de stilte, het niet weten. Die onzekerheid geeft onrust. En dat is nou net waar je doorheen mag leren gaan. Want daaronder, daar voorbij, daar ligt de magie op je te wachten. In het onbekende schuilen de cadeau’s, de openbaringen, de ingevingen. Daar fluistert je intuitie. Daar maak je contact met je Ware Zelf.

Magische MP3 Jouw innerlijke Zon (50 euro) – ca 40 min.

Deze MP3 gaat je helpen brengt je in contact met het vuur van binnen.  Met jouw innerlijke zon. Als je verbinding maakt met jouw kern, kun je van daaruit jouw licht voelen, vergroten en naar buiten laten stromen.

Als je je hiermee weet te verbinden en hier steeds meer vertrouwd mee raakt, wordt het ook steeds gemakkelijker om je te laten leiden door jouw innerlijke vuur.

Deze wereld heeft mensen nodig die in verbinding staan met hun kern. Die zich laten leiden door hun hart, hun intuïtie, hun innerlijke weten. Mensen wiens vuur sterk genoeg brandt om zich niet door de minste of geringste weerstand of tegenslag uit het veld te laten slaan. Mensen die geleid door hun innerlijk vuur deze wereld mooier kunnen maken en verlichten.  Immers: vele handen maken licht werk! 

Ik gebruik de hypnose vertrouwen vaak. Daar heb ik iets meer mee dan met verbinding. Gebruik het ongeveer 1 keer per week. Soms komt er heel veel emotie los en andere keren gebeurt er niet zo veel. Ben wel heel blij dat ik ze heb aangeschaft!!

Sandy

Ik vind het heerlijk om tot rust te komen met de mp3’s, val dus ook regelmatig in slaap bij de sessie’s. Vind de muziek niet hinderlijk, maar hou persoonlijk meer van een kabbelend beekje of het geluid van de zee, net of ben ik dan ver weg op vakantie 😅. 

Hanny

Ik ben enthousiast en wil ze alledrie!

Ik betaal geen 150 euro, maar slechts 75 euro.

Pin It on Pinterest