Magische MP3’s

Veranderen op wilskracht? Ik wens je veel succes!

  • Ik WEET dat ik meer mag ontspannen, maar het lukt me niet;
  • Ik wil me zo graag goed voelen over mezelf, maar ik weet niet hoe;
  • Ik verlang naar inzichten die me verder helpen, maar ik zit alleen maar in mijn hoofd;
  • Ik wil graag meer verbinding met mezelf, maar hoe doe ik dat?
  • Ik voel dat ik nog veel onverwerkte emoties met me meedraag, maar hoe laat ik die los? 

 

Dit soort vragen krijg ik bijna dagelijks.

Al meer dan 12 jaar begeleid ik mensen om zich beter te voelen over zichzelf. Ik help ze los te komen van patronen die jarenlang vastzaten. In relatief korte tijd halen we grote resultaten.
Hoe?
Niet op wilskracht.
Niet door ellenlange gesprekken en graven in het verleden.
Niet door logica en ratio.

Maar hoe dan wel?

 

Veranderen kan sneller dan je denkt.

We denken allemaal heel rationeel, leven vanuit ons hoofd en hopen dat ons hoofd ook met de oplossingen komt. Maar dan kun je lang wachten. Want ons gedrag wordt voor meer dan 95% bepaald door ons onderbewustzijn. Daar zitten aannames, programmeringen en overtuigingen die we ons niet eens herinneren. Zaadjes die ooit geplant zijn door onze ouders, school, cultureel bepaalde gebruiken en gewoonten, de media en ga zo maar door.

Geen wonder dat de meeste mensen eigenlijk gevangen zitten in een woud van regeltjes en gewoonten. In saboterend en ondermijnend gedrag.In traumatische gebeurtenissen uit een ver verleden.

Met een andere, slimmere aanpak!

Wat voor jou als kind ooit eng of traumatisch was, lijkt nu je volwassen bent  misschien onbenullig. Maar onderschat niet hoeveel angst en stress die oude ‘shit’ onderhuids nog steeds kan veroorzaken.

Als je nog steeds gevangen zit in die mechanismen, hoe kun je dan nog weten wie je zelf bent? Hoe kun je dan een leven leiden dat past bij wie jij bent? Hoe kom je dan los van de verwachtingen van je omgeving, je ouders, je collega’s etc. En hoe zorg je ervoor dat de pijn en het verdriet die je nog bij je draagt van alle keren dat je niet gehoord en gezien werd worden opgelost?

Train je brein met de Magische Hypnose MP3’s 

Hypnose MP3’s zijn een uitkomst als jij graag eens wilt kennismaken met hypnose. Je zult versteld staan van de werking als jij hiermee leert te werken. Velen hebben ze al enorm geholpen in hun persoonlijke processen. Ook zijn ze een prachtige aanvulling op andere vormen van persoonlijke begeleiding en coaching.

Hoe werkt het?

Wanneer je luistert naar een MP3, begeleidt mijn stem jou terwijl jij je steeds meer op je binnenwereld richt. Anders dan bij meditatie geef ik je bepaalde positieve suggesties en creëer ik bewust openingen in jouw onderbewustzijn, waardoor bepaalde zaken naar boven kunnen komen. Om je te herinneren, te doorvoelen, te helen, los te laten of in een ander licht te (leren) zien bijvoorbeeld.

Je kunt de mp3’s zo vaak beluisteren als je wilt. Het maakt niet uit of je alles bewust meekrijgt of dat je in slaap valt. Het maakt ook niet uit of jij bewust ervaart dat er iets gebeurt. Wat jouw altijd kritische bewustzijn ervan vindt of ervaart, is niet relevant :-). Dit werkt op de diepere lagen.

Hoezo Magisch? 

Sinds eind 2019 ben ik gestart met een serie Magische MP3’s.

De magie zit ‘m hierin:

  • Ik werk nog intuïtiever en vertrouw nog meer op het proces en wat er wil ontstaan;

 

  • Ik ben gaan samenwerken met Jenny Hoekstra, die elke keer een speciaal afgestemde tekening verzorgt bij mijn MP3’s. Wanneer zij een nieuwe MP3 beluistert, laat ze zich volledig leiden door haar intuïtie en door de beelden en teksten die ze ‘binnenkrijgt’. Aan de hand van wat er bij haar gebeurt, ontstaat vervolgens een beeld dat de werking van de MP3 versterkt. 

Hoe gaat het in zijn werk? 

Als je een Magische MP3 bestelt, krijg je na betaling een mail met een link naar een speciale downloadpagina. Daar vind je het geluidsbestand én de illustratie om te downloaden of uit te printen.

Voordat je gaat luisteren, laat je de illustratie op je inwerken. En natuurlijk kun je deze ook ergens ophangen als anker. Om je regelmatig te herinneren aan de boodschap die de MP3 voor jou heeft.  Zo wordt de werking elke keer als je ernaar kijkt versterkt in je brein. 

Zodra een nieuwe MP3 klaar is, is deze een maand lang gratis voor Zonnebankleden.
De overige MP3’s zijn voor Zonnebankleden met korting te bestellen. 

Magische MP3 – De Hele Olifant

50 euro – ca 30 minuten

Deze MP3 is gebaseerd op de parabel uit een oud Soefi-verhaal (uit ca 12e eeuw). Iedereen heeft zijn eigen waarheid. Als je heel erg overtuigd bent van jouw waarheid (zoals perfectionisten/controlfreaks dat vaak zijn), dan kan dat op den duur leiden tot het verlies van verbinding. Immers, wie zegt dat wat jij voor waar houdt, ook écht de absolute waarheid is? Sterker nog, dat kan gewoon niet zo zijn. Wie ben jij immers om te denken dat hoe jij het ziet de enige juiste manier is?

Het geeft je zogenaamd houvast, maar eigenlijk zet het je vast als je zo aan je waarheid verknocht bent. Andere waarheden roepen een gevoel van weerstand op. Dat voelt niet lekker. Dat wil zeggen dat er aan jouw waarheid wordt getornd. De neiging is om toe te geven aan die weerstand en jouw waarheid nog harder te verdedigen.

Dat is jammer. Want verder kijken dan jouw waarheid is een kans. Een kans om te groeien in je bewustzijn. Om meer te zien dan je tot nu toe kon zien. Een verrijking. Mensen die meer  open minded zijn, zijn ook vaak gelukkiger, meer ontspannen en oplossingsgerichter.

Wil jij meer open minded worden? Leren om ook dingen van een andere kant te bekijken? Je leren open te stellen voor verandering? Deze MP3 gaat je hier absoluut bij helpen. Beluister m zo vaak je wilt en ervaar elke keer weer nieuwe inzichten. 

Over ‘De Hele Olifant’

“De MP3 over de hele olifant heeft mij een mooi inzicht gegeven, namelijk hoe het werkt in een ruzie of meningsverschil. Iedereen heeft zijn eigen verhaal/waarheid en kijkt naar de situatie door zijn eigen bril. Dit kan dus anders zijn dan hoe jij er naar kijkt. Als je dat snapt en accepteert, scheelt dat een hoop frustratie, verdriet en onbegrip. Ik ga vaker aan de olifant denken als ik in bepaalde situaties kom en dan denk ik aan de mooie kleuren en aan het inzicht.”

“Ik kan me nog makkelijker inleven tijdens een gesprek in de ander, ik keur minder af of goed, maar bedenk dat het hún waarheid is.”

Magische MP3 Trust / Vertrouwen

50 euro – ca 30 minuten

Deze MP3 gaat je in verbinding brengen met jezelf, je vertrouwen en je intuïtie. Een perfectionist heeft behoefte aan zekerheid, aan controle, aan garantie. Dat geeft een gevoel van rust. En tegelijkertijd is dat een aanpak die leidt tot heel veel stress en leven vanuit je hoofd.

Deze Magische MP3 gaat je helpen om juist uit dat hoofd te komen. In deze opname begeleid ik je bij het ervaren van mogelijk ongemak en weerstand. Want we houden niet van de stilte, het niet weten. Die onzekerheid geeft onrust. En dat is nou net waar je doorheen mag leren gaan. Want daaronder, daar voorbij, daar ligt de magie op je te wachten. In het onbekende schuilen de cadeau’s, de openbaringen, de ingevingen. Daar fluistert je intuitie. Daar maak je contact met je Ware Zelf.

Over ‘Trust / Vertrouwen’

“Ik heb gisteravond geluisterd… zo mooi om jouw stem op zo’n rustige manier te horen. Ik heb zittend geluisterd maar was toch weg gedommeld. Ik ga deze zeker vaker beluisteren.”

“Ik heb de mp3 meteen beluisterd. Ik vind hem weer geweldig fijn! Ik werd geraakt, de tranen kwamen zomaar. Dank je wel voor deze waardevolle mp3 Astrid!”

“Wat een heerlijke mp3 weer!! En ik werd emotioneel toen ik de tekening zag. Erg mooi gedaan! Het komt zo samen! Echt mogen vertrouwen en ‘t niet alleen hoeven doen, terwijl er inzichten helder worden en gevoelens nog duidelijker!! Dank je wel!”

“In het begin had ik een beetje moeite om me te ontspannen door teveel drukte van de afgelopen weken. Maar halverwege voelde ik mezelf er ineens heel diep zakken. Dit heb nog nooit eerder zo ervaren. Geweldige mp3 weer Astrid!”

“Afgelopen week heb ik de magische MP3 “vertrouwen” besteld en er al verschillende keren naar geluisterd. Het is misschien nog veel te vroeg om iets te zeggen, maar ik voel me zo ontzettend rustig en helder in mijn hoofd. Ik ben zo’n piekeraar en loop vaak vast in mijn gedachten. Mijn hoofd voelt “zen”, ik weet niet hoe ik het anders moet verwoorden. Het komt wel goed, denk ik vandaag en dat is zo fijn!  De prachtige tekening heb ik uitgeprint en deze staat nu, samen met mijn engelenkaarten, op mijn bureau. Kan ik er lekker vaak naar kijken.”

Magische MP3 Jouw innerlijke Zon 

50 euro – ca 40 minuten

Deze MP3 gaat je helpen brengt je in contact met het vuur van binnen.  Met jouw innerlijke zon. Als je verbinding maakt met jouw kern, kun je van daaruit jouw licht voelen, vergroten en naar buiten laten stromen.

Als je je hiermee weet te verbinden en hier steeds meer vertrouwd mee raakt, wordt het ook steeds gemakkelijker om je te laten leiden door jouw innerlijke vuur.

Deze wereld heeft mensen nodig die in verbinding staan met hun kern. Die zich laten leiden door hun hart, hun intuïtie, hun innerlijke weten. Mensen wiens vuur sterk genoeg brandt om zich niet door de minste of geringste weerstand of tegenslag uit het veld te laten slaan. Mensen die geleid door hun innerlijk vuur deze wereld mooier kunnen maken en verlichten.  Immers: vele handen maken licht werk! 

Over ‘Jouw innerlijke Zon’

“Kreeg er veel energie en inspiratie van, voelde dat de volgende morgen nog, en zag hoe kleurrijk alles om ons hem is. Wel onwennig, maar heel fijn.”

“Aan het eind ook wel een heel ‘verlicht’ moment: alsof de zon plots fel de kamer in scheen en dat een geruststellend teken was.”

“Bij het stukje liefde geven aan iemand anders, kwamen er spontaan tranen!”

“Wat een machtig mooie MP3. En zo prachtig gesproken! Van jou wil ik wel sprookjes horen. En mooie gedichten! 

“Dank je wel. Wat magisch mooi. Je hebt een fijne stem, Astrid”

“Wow! Mooi, puur en liefde! “

Magische MP3 Kinderlijke onschuld

50 euro – ca 30 minuten

Via deze MP3 ga je ontdekken hoe het komt dat je veel van je kinderlijke onschuld en spontaniteit in de loop van je leven bent kwijtgeraakt.

Dit gebeurt iedereen. Ook al heb je een fijne jeugd gehad, toch kun je niet voorkomen dat er momenten in je leven zijn geweest die een allesbepalende indruk op je hebben gehad. Momenten die ‘erin hebben gehakt’. Waarna jij hebt besloten een deel van jezelf te verstoppen of weg te drukken. Met alle gevolgen van dien. 

En belangrijker… je gaat ervaren hoe het is om de stukken van jezelf die je bent kwijtgeraakt weer met jezelf te verbinden. Zodat je je weer heel begint te voelen. En perfect zoals je bent. Zodat je met meer plezier en vertrouwen in het leven kunt staan. Precies zoals je bent.

Magische MP3 Oceaan van Liefde

50 euro – ca 30 minuten

Vaak hebben we het gevoel dat we er alleen voor staan. Dat we afgescheiden zijn van de ander. Dat we niet goed genoeg zijn. Er niet bij horen.

In deze MP3 neem ik je mee om je te verbinden met wie je werkelijk bent. Om jezelf te ‘verliezen’ in een oceaan van Liefde. Om te ervaren hoe het is om op te gaan in eenheid en je verbonden te voelen met de aarde en de kosmos tegelijkertijd, zodat de liefde die je bent vrij door je heen kan stromen. En je jezelf kunt geven wat je nodig hebt. Zodat je kunt leven vanuit wie je werkelijk bent en kunt doen wat je voelt dat je wilt doen.

Dit valt niet te beschrijven, dit mag je echt helemaal gaan ervaren.

“Super fijn. Helemaal vol liefde geeindigd na deze audio. Dank je wel Astrid.”

Wow, dit was heel intens. Tranen over mijn wangen en kippenvel over mijn hele lijf. Ik zag mezelf en kon nu begrijpen, voelen waarom ik eerder niet voor mezelf durfde te kiezen.”

“Vanmorgen geluisterd en nu voel ik me zo blij! Ik mag doen wat ik wil, ook al is dat iedere dag iets anders. Niemand om me heen die me vertelt wat ik wel en niet mag. Er is er maar één die me klein houdt. Dat besef komt steeds meer door. Ik ben het zelf!

Magische MP3 Oog van de Storm

50 euro – ca 30 minuten

Vaak hebben we het gevoel dat we er alleen voor staan. Dat we afgescheiden zijn van de ander. Dat we niet goed genoeg zijn. Er niet bij horen.

In deze MP3 neem ik je mee om je te verbinden met wie je werkelijk bent. Om jezelf te ‘verliezen’ in een oceaan van Liefde. Om te ervaren hoe het is om op te gaan in eenheid en je verbonden te voelen met de aarde en de kosmos tegelijkertijd, zodat de liefde die je bent vrij door je heen kan stromen. En je jezelf kunt geven wat je nodig hebt. Zodat je kunt leven vanuit wie je werkelijk bent en kunt doen wat je voelt dat je wilt doen.

Dit valt niet te beschrijven, dit mag je echt helemaal gaan ervaren.

“Inmiddels heb ik al je MP3’s beluisterd. Je trok mijn aandacht op youtube door het videootje over omgaan met een naar gevoel. Simpel en effectief. Inhoudelijk to the point, gewone down to earth taal èn liefdevol! Ik hoor de liefde in wat je vertelt, een prachtige combinatie. Daarom heb ik je pakket MP3’s besteld. Je hebt me niet teleurgesteld! Dank je wel!”

Liesbeth

WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly

Pin It on Pinterest