De motivatieknop staat vol aan!

Ik heb het gevoel dat de energie met enorme snelheid door mijn lichaam jaagt. En dat is ook niet zo gek wanneer ik je vertel dat ik afgelopen weken mijn NLP-kennis en -vaardigheden weer verder heb vergroot door een nieuwe training te volgen.

Gisteren werd de training afgesloten met de laatste dag van een driedaags seminar met Richard Bandler, een van de grondleggers van NLP.

Twee jaar geleden was Bandler voor het eerst in Amsterdam. Ook toen was ik erbij en dit keer dus ook weer. Wat een feest. Dit heeft helemaal niets te maken met de associaties die veel mensen hebben met leren (vermoeiend, veel studeren, stampen, tests afleggen, examenvrees, etc.).

Integendeel, Bandler is juist een meester in het bewijzen dat leren en humor en plezier maken een perfecte combinatie zijn. Ongemerkt, terwijl je luistert naar de meest hilarische anekdotes en voorbeelden uit zijn veertigjarige carrière  neemt hij je onbewust(e) mee naar een wereld waarin steeds meer mogelijkheden zich voor je openen terwijl je ervaart dat je je steeds beter, energieker en gemotiveerder gaat voelen om datgene te bereiken wat je wilt in je leven.

En het enige wat je hoeft te doen is heerlijk achterover zitten en gewoon ontspannen luisteren.

Nu zit ik dus vol met nieuwe energie en heel veel nieuwe plannen en ideeën.  Wanneer jij trouwens ook een zetje in de goede richting nodig hebt (of liever een hele grote duw) bij dat wat jij misschien al te lang uitstelt: Ik ken inmiddels het geheim om jezelf te motiveren en in actie te komen. Dus wil je hier meer over weten, stuur me dan even een mailtje!

Pin It on Pinterest