Het is een beetje rustig op het Zonnestralenfront. En ook mijn podcast verschijnt nog maar áf en toe. Ik ben namelijk aan het wennen aan een nieuwe manier van leven & werken: Doe alleen als je je écht ‘geroepen’ voelt te doen.

Afgelopen jaar heb ik heel vaak op mijn handen moeten zitten. Of ging ik tóch doen. Voor mijn beurt. Is niet erg. Alleen liep het dan vaak toch op niets uit. Ik had me de moeite kunnen besparen. Je kunt heel druk zijn met dingen doen die geen zoden aan de dijk zetten. Die niet ‘afgestemd’ zijn op wat blijkbaar de beDOEling is.

Ik snap nu wat er aan de hand is. Ik mag leren dat ik echt nog veel minder hoef te doen. En dé manier om dat te leren is door niet beloond te worden als ik doe vanuit mijn hoofd.

Nou, dat heb ik gemerkt! Het ene na het andere bedachte initiatief ging uit als een nachtkaarsje. Met als gevolg dat ik maar geswitcht ben naar hele dagen doorbrengen met relatief niksen. Zakelijk én privé.

Dus als mensen me vragen: “Heb je al een huis Astrid?”, zeg ik: Nee, ik voel nog niet dat ik al in actie hoef te komen! Kijken ze me aan … [ lol ]

Maar ik begin het leuk te vinden. Want mijn vertrouwen dat het zo werkt groeit en groeit. En de bewijzen beginnen zich op te stapelen.

Wat mij enorm helpt om hier steeds beter in te worden is waar ik me drie weken geleden toe geroepen voelde: Ik hoorde: “Ga weer 100 dagen mediteren.”

Yessss. ik voelde ‘m. En ik deel nu dus elke dag een kort YouTube filmpje met een inzicht of zoiets. Zodat ik het ook écht doe (commitment). Niet omdat het moet. Maar omdat ik het wil. En omdat ik inmiddels weet en elke dag ervaar dat dit me niets kost.

  • Geen tijd.
  • Geen energie.
  • Geen moeite.
  • Geen geld.

HET LEVERT NAMELIJK AL DIE DINGEN OP! In tigvoud!

Zo kreeg ik gisteren na mijn meditatie een ingeving die zo goed voelde, dat ik er meteen actie op ondernam. Ik zat alweer weken te ‘bedenken’ (niet lang hoor, maar toch, mijn hoofd kan niet uit, dus het doet dat toch) wat ik toch te doen heb, qua bedrijf, richting etc. Ik schetste wel ’s wat, schreef wel ’s wat, maar het voelde allemaal nog niet licht. Ik moest te veel bedenken. Tot gisteren dus.

Toen kwam mijn innerlijke guru, mijn ‘gratis’ coach met een ingeving. En zo staat er nu ineens iets heel nieuws online.

Ik ga namelijk een gratis groepscoachings-sessie geven. Net zoals ik dat iedere week geef in De Zonnebank.

Maar nu speciaal voor niet-Zonnebankers. Voor wie eens een kijkje in de keuken wil nemen van hoe ik ’therapie’ heb verruild voor luchtig en zonnig mensen helpen hun problemen te laten wegsmelten.
En het is zoooooo gaaf om te doen!

Ik heb nét een video opgenomen hierover. 

Doe je ook mee met mijn gratis online groepscoachingssessie? 

Vind je dit leuk, dan vind je onderaan deze pagina een link waarmee je je kunt aanmelden om een keertje gratis mee te komen doen. Dan kun je me álles vragen wat je wilt.

Cool toch? Het is eigenlijk zo simpel dat ik verbaasd ben dat ik dit niet eerder heb ‘bedacht’.
Maar ja… het hoofd zoekt het altijd in de moeilijkheden en ver weg. Het hart niet.

Als je ook je hart wilt volgen kan ik je écht aanraden om ook eens met jezelf te gaan zitten. Al is het elke dag 5 minuten! Je zult verbaasd zijn wat het je kan opleveren. Meer info over de 100 dagen meditatie challenge vind je op mijn homepage. 

Pin It on Pinterest