Herken je dit?

  • Werk je hard, maar lijkt het nooit af en nooit genoeg?
  • Ben je bang om fouten te maken?
  • Leg je de lat steeds hoger voor jezelf?
  • Heb je de neiging om alles te willen controleren?

Dan ben je waarschijnlijk een perfectionist.

En hoewel dat je in eerste instantie veel lijkt op te leveren, is het ronduit gevaarlijk.

In deze minicursus ga je ontdekken waarom.
En ook… hoe je kunt stoppen met dit saboterende mechanisme.

Ik heb de weg naar mijn hart teruggevonden!

 

” Astrid heeft mij op weg geholpen om de weg naar mijn hart terug te vinden. Om weer in contact te komen met mijn gevoel. Me ervan bewust gemaakt dat ik niet hoef te streven naar een ideaalbeeld wat ik zelf in mijn hoofd heb gemaakt maar dat ik mag zijn wie ik ben met al mijn eigenaardigheden.”

Ilse Heijmans

Al meer dan 11.000 deelnemers

Begin september organiseer ik voor de 9e keer een GRATIS online  “Minicursus Perfectionisme Loslaten”. 

Ben jij er ook (weer) bij?

Geweldig! Want… perfectionisme is niet iets om trots op te zijn.

Sterker nog: Je mag blij zijn als je ontdekt hoe heftig het jouw leven saboteert.
Je werk.
Je dromen.
Je relaties.
Hoe je je kinderen opvoedt.
En.. last but not least… je gezondheid.

Hoe eerder je ontdekt hoe je hiermee kunt stoppen, des te beter. Want geloof mij maar, dan begint het échte leven pas. 

Hoe werkt het?

De minicursus bestaat uit: 

  • 4 lessen die je dinsdag 3 tot en met vrijdag 6 september in je mailbox krijgt.
  • Een uitgebreide Masterclass Perfectionisme Loslaten op zondag 8 september 10.00 uur (online). Mocht je niet kunnen op 8 september, 10 en 12 september zijn alternatieve data (meer info over tijdstippen ontvang je na aanmelding). 
  • Een optie om intensief mee te doen door lid te worden van een tijdelijke besloten Facebookgroep. Dé plek waarin je volop herkenning zult vinden, want er gaan nogal wat (confronterende) kwartjes vallen deze week, dat geef ik je op een presenteerblaadje.

Want hoe fijn is het om te merken dat je niet alleen bent, maar dat wat jij begint te ontmaskeren als heel onhandig, saboterend en zelfs destructief gedrag iets is waar zoveel vrouwen én mannen (!) last van blijken te hebben.

Dankzij jou leerde ik te zijn wie ik ‘echt’ ben!

 

“Mijn leven werd in 2017 overschaduwd door privé- en werkomstandigheden en ik was volledig de weg kwijt. 

Door  jouw Minicursus Perfectionisme Loslaten ontdekte ik dat veel te maken had met de manier waarop ik in het leven stond en dat ik daar zelf verandering in kon brengen. 

Jouw woorden in de minicursus waren zo treffend en voor mij al helend. Ik kon niet om het gevoel heen en nam niet veel later een duik in P.I.P. online. Daar heb ik geen moment spijt van gehad.

Ik ben diep gedoken, maar wat ben ik gegroeid! Dat kon omdat ik mijn gevoel volgde en van jou leerde ballast los te laten, te zijn wie ik “echt” ben.

En moet je mij nu zien. Door jouw inzichten en de kansen die ik nu wel durf te benutten ga ik mijn dromen achterna. Mijn droom om voor mijzelf te beginnen. Ik voel mij bevrijd, ben geïnspireerd en een P.I.P. fan geworden.”

Miranda van Bilsum

Mijn leven is gelukkig niet meer hetzelfde!

“De Minicursus Perfectionisme Loslaten was een keerpunt in mijn leven. Ik werd me bewust van mijn perfectionisme, dat ik vanuit mijn hoofd aan het leven was en mijn hart niet meer volgde, waardoor ik steeds over mijn grenzen heen ging met alle lichamelijke gevolgen van dien.

Voor de zoveelste keer was ik bijna burn out en snapte ik niet hoe dat patroon zich telkens weer herhaalde, totdat ik door Astrid bewust werd van mijn perfectionisme en onbewuste overtuigingen.

Op papier had ik alles om gelukkig te zijn maar ik was onzeker, gestrest en doodongelukkig omdat ik niet in contact stond met wie ik ben en wat ik wil, mijn hoofd was de baas, het voelen was ik verleerd.

Astrids geweldige energie die van het scherm afspat in de video’s, voor jezelf kiezen en je niet schuldig voelen, je gevoel volgen en je niet meer aanpassen aan anderen, dit zorgde voor meer ontspanning en positieve energie.

Nu probeer ik keuzes te maken die bij mij passen, en beter te luisteren naar waar ik behoefte aan heb. Daardoor is er weer vaker balans tussen inspanning en ontspanning, meer rust in mij hoofd en vertrouwen in mezelf, inzichten (ook tools) die me vooruit helpen. Hier ben ik Astrid heel dankbaar voor, zelfontwikkeling is een levenslang proces en ik ben benieuwd naar wat ik allemaal over mezelf ga leren in de toekomst!

Sheila Krook

Jouw GRATIS minicursus bracht me meer dan 2,5 jaar GGZ!

 

Sinds 2011 was ik zoekende in therapieland om van bepaalde angsten af te komen en heb ik al heel veel geprobeerd en gedaan.

 

 

Ik volgde de ‘Zon in je leven’ FB-pagina van Astrid al een poosje toen ik daar las over de gratis minicursus Perfectionisme Loslaten. Het triggerde om me op te geven en ik heb er geen seconde spijt van gehad.

 

 

Tijdens de GRATIS!! minicursus vielen er echter zoveel kwartjes, dat had ik in mijn zoektocht tot nu toe nog niet meegemaakt. Ondanks dat ik naast de minicursus nog met andere dingen bezig was voelde alles in mijn lijf dat dit de juiste weg is voor mij en heb ik me opgegeven voor PIP-online.

 

Daarin verdiep je je nog veel meer in de onderwerpen die Astrid ondersteunt met live-webinars en de bijbehorende FB-groep met mede-PIPpers is ontzettend fijn omdat je daar heel veel herkenning vindt en gemotiveerd wordt door anderen. Ik zit nog volop in het proces en ben ontzettend dankbaar dat de minicursus op mijn pad is gekomen!

 

Marieke IJsendoorn-Kuijpers

Pin It on Pinterest