Laden Evenementen

Aankomende Evenementen

Evenementen Search and Views Navigation

mei 2020

Stap in de Rol van je Leven

mei 1 @ 00:00 - november 30 @ 00:00

De enige kans om in 2020 intensief met mij te werken is via het traject Stap in de Rol van je Leven. Datum livedag 1: 1 mei 2020. Afsluiting: november 2020. Dit traject omvat 6 livedagen en 6 online bijeenkomsten, eventueel aangevuld met 1-op-1 hypnose-sessies. Meer info via de link.

Meer weten »

Yellow Sunday III (Livedag Zonnebank)

mei 17 @ 09:30 - 16:30
€150

Op zondag 17 mei a.s. organiseer ik de 3e Yellow Sunday in Utrecht. Deze livedag staat in het teken van NLP en Hypnose om je (onderbewuste) patronen te beïnvloeden en veranderen, zodat jij leert je goed te voelen zonder reden. Waarom NLP wat mij betreft ook een plek verdient in het onderwijs, kun je nalezen in dit artikel. Zolang dat nog niet het geval is, bied ik op mijn manier mijn cursisten de meest basale, maar supereffectieve NLP-technieken aan. Wanneer…

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen
WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly

Pin It on Pinterest