Die Wet van de Aantrekking is een sprookje, die werkt niet!

N.a.v mijn vraag van de week over de Wet van de Aantrekking en de Piramide van Hawkins heb ik heel veel vragen gekregen.

Een aantal mensen is mega enthousiast en ziet heel duidelijk het verband tussen beide en merkt het effect dat het heeft als je van uit die kennis bewuster gaat leven, zoals bijvoorbeeld Kirsten, die in mijn FB Community schreef:

“Ik was er onbewust heel ervaren mee. Totdat ik het schema van de pyramide zag en de kwartjes vielen! Ik liep alles dus zélf aan te trekken de hele tijd. De synchroniciteit was soms verbluffend! Heb nu al enige tijd mijn houding én taal (woorden, melodie) aangepast en nu komen er hele andere dingen op mijn pad! En soms is dat wel eng, want het bruist zó en het geeft soms het gevoel dat ik jarig ben dat ik jou heb ondekt Astrid Davidzon! Maar ik ga ervoor! Opzij met de faalangst, lekker Pip-pen (nieuw werkwoord) en bewuster worden en verder groeien.”

Maar dit was veruit de minderheid, dus vandaar dat ik dacht: De Kracht van Herhaling is Belangrijk. Laat ik eens een Masterclass geven waarin ik dit allemaal nog eens uitvoerig uitleg.
En die Masterclass heb ik nu voor jou beschikbaar.
Alleen niet in de vorm van een webinar, zoals je dat van mij gewend bent, maar in de vorm van een podcast.

Waarom de Wet van de Aantrekking niet werkt? Luister naar podcast #22!

Het luisteren naar podcasts is voor velen van jullie nog even wennen, dat weet ik.

Maar serieus, podcasting is hot en bezig aan een opmars in Nederland. Ik ging laatst naar een tentoonstelling in Rotterdam en heb onderweg in de auto naar een podcast geluisterd van de meneer die de tentoonstelling had samengesteld. Supergaaf dat ik al een beetje achtergrondinfo had.

De Masterclass over Hawkins en hoe je uit de rode zone kunt ontsnappen en veel meer kunt gaan aantrekken wat je wilt ipv wat je niet wilt, vind je hier: www.zoninjeleven.nl/episode-22.
Het is inhoudelijk een pittig verhaal. Heel veel informatie. En de kans is groot dat het bij jou veel vragen oproept.
Daarom heb ik bedacht dat ik binnenkort een webinar ga geven waarin je deze vragen kunt gaan stellen.
Moet je alleen wel vragen naar me mailen, natuurlijk!

Gloedjenieuw webinar over dit onderwerp

Omdat ik al gemerkt heb dat er heel veel vragen zijn en ik verwacht dat er nog veel meer vragen zullen rijzen n.a.v. mijn podcast, hou ik op zaterdag 10 november a.s. om 10.00 uur een webinar.
Heb je vragen, mail ze me alvast, dan kan ik er zeker op ingaan.

Je kunt je aanmelden voor het webinar via de knop hieronder.

Kun je niet live kijken, no problem. 
ik zal een opname beschikbaar stellen voor je die nog tot en met woensdag 14 november te zien is.

Pin It on Pinterest