“Jij bent hier om wel meer te doen dan alleen dat ene boek schrijven he?”

Ik lag op een bedje in een healingsessie en het medium sprak deze woorden. Of liever gezegd, haar gids sprak tot mij, door haar heen. Ik voel nog steeds de rilling die over me heen trok toen ik die woorden hoorde.

Ik weet inmiddels dat zo’n rilling betekent dat ik iets volledig mag vertrouwen. Dus ik wist dat de boodschap klopte. En tegelijkertijd voelde ik enorm veel weerstand. Maar waarom eigenlijk?

Het mooie aan ondernemen is dat je ‘jouw ding’, jouw potentie in de wereld kunt zetten zoals jij dat wilt. Maar, als je onderneemt terwijl faalangst, perfectionisme of andere vormen van onzekerheid je steeds dwars zitten, dan komt jouw missie niet echt uit de verf. Je schiet in je hoofd en vergelijkt jezelf met anderen, ploetert er op los of durft juist geen stappen te zetten. Gevolg: Veel frustratie, weinig resultaat en geen voldoening. Bovendien krijgen al die (potentiële) klanten niet de beste versie van jou, omdat jij je kleiner voordoet dan je bent.

Ik realiseerde me tijdens die healing op dat dat bedje dat dat precies was wat ik deed. Alles was gestopt met stromen omdat ik me weer te vaak liet leiden door mijn ‘kleine ik’. Toen het universum mij via dit medium weer herinnerde aan de kracht van de connectie met mijn Ware Zelf, kwamen de bezieling en het vertrouwen weer terug. Alles klopte weer en ik was klaar voor de volgende stap.

Die verbinding betekent voor mij het ervaren van een kracht die groter is dan ikzelf, waardoor ik in contact kom met mijn verlangen, inspiratie en mijn visie. Wanneer ik vanuit die plek in actie kom, ervaar ik zoveel meer energie, vertrouwen en plezier en heb ik zoveel meer impact. Dat gun ik jou ook. En dat niet alleen. Dat heeft deze wereld hard nodig. Jouw Ware Zelf!

Onze grootste angst

Maar stel dat jij niet op een bedje bij een medium ligt, hoe kom je dan in verbinding met je Ware Zelf?
Jarenlang gebruikte ik als hypnotherapeut o.a. hypnose om mensen van de gekste angsten af te helpen. Maar de allerbelangrijkste angst die we kunnen hebben is de angst dat we te klein zijn, niet waardevol, niet goed genoeg. En als je die angst voelt, dan kun je niet voluit leven. En dus ook de wereld niet geven wat je te geven hebt.

Nieuwsgierig?

In mijn webinar “Ondernemen vanuit je Ware Zelf laat ik je zien hoe dit werkt.

Je kunt kiezen uit 2 data: maandag 18 december of vrijdag 22 december.
Als je je inschrijft, ontvang je tijdens het webinar de link naar een kerstcadeautje:
Mijn gloednieuwe E-book “Ondernemen vanuit je Ware Zelf’.

Een gratis preview van dit E-book kun je hier downloaden. 

 

 

Pin It on Pinterest