Het oog van de storm

HOE VIND JE JE RUST(PUNT) IN TIJDEN VAN CHAOS? 

“Waarom ben ik hier?”
“Is dit alles?”
“Waar komt dat gevoel vandaan dat dingen ‘niet kloppen’?
“Hoe komt het dat ik me zo verloren voel?”

 

Jarenlang spookten dit soort vragen door mijn hoofd. Sommige al sinds ik kind was. Maar op een gegeven moment ga je gewoon mee in ‘het systeem’. Je groeit op, wilt ook huisje boompje beestje. Sparen en volhouden tot je pensioen ooit. En dan… dat is het dan? 

Wat als je daar nou niet bepaald veel voldoening uit haalt? 

Rond mijn 35e kwamen deze vragen weer terug. Want ik liep vast, ik kon niet meer blijven meedraaien in het systeem. Ik ontdekte dat ik was gaan geloven in sprookjes en illusies.
Dat ik mezelf vasthield in een leven dat niet voelde als mijn leven.

De jaren daarna voelden als een enorme bevrijding. Ik kwam los van allerlei overtuigingen en programmeringen en ruimde allerlei (onbewuste) pijn en verdriet op. 

Ik ontdekte wat leven vanuit vrijheid betekent, ik vond mijn passie, stortte me enthousiast op allerlei nieuws en creëerde mijn eigen werk.

Vele honderden mensen heb ik mogen helpen om ook hun weg te vinden uit hun persoonlijke gevangenis, om zich te bevrijden van het perfectionisme en de faalangst die hen gevangen hielden. 

Hoe vaak heb ik niet gezegd: We liggen allemaal te slapen!

We zijn allemaal gehypnotiseerd!
Het is hoog tijd om wakker te worden.

2020 – THE GREAT AWAKENING 

WAKKER WORDEN betekende voor mij de afgelopen jaren vooral dit:
Ontdekken wie je wérkelijk bent. Dat je allang goed genoeg bent. Dat je jezelf voor de gek hebt laten houden omdat je allerlei sprookjes bent gaan geloven. Die zijn veranderd in (onbewuste) overtuigingen. 
Waardoor je niet durft te leven, maar die maken dat je genoegen neemt met geleefd te worden.

Waardoor je niet meer durft te dromen. Waardoor je wel ademt, maar niet écht leeft.

 

Maar in 2020 betekent WAKKER WORDEN iets heel anders. Want dit is het jaar van ‘The Great Awakening. En dat heb ik persoonlijk ook al mogen ervaren. 

Hoewel ik dacht al heel veel te weten van hoe de wereld in elkaar zat (want naïef ben ik nooit geweest), toch bleek er veeeeeeel meer aan de hand.

2020 is het jaar waarin heel veel mensen zullen ontdekken dat de wereld anders in elkaar zit dat ze dachten. Het is ook het jaar waarin je mogelijk meer gaat ontdekken over wie jij wérkelijk bent. 

 

Wat is “The Great Wakening?” 

Steeds meer mensen beginnen in te zien dat de systemen die wij als ‘normaal’ beschouwen grotendeels gebaseerd zijn op vormen van slavernij, controle, manipulatie, mindcontrol en uitbuiting.

Dat klinkt hard.

En dat is het ook.

Als je vandaag zou ontdekken dat de wereld niet rond is, maar vierkant, zou je toch ook volledig uit het veld geslagen zijn?
Maar stel dat dat waar is. Dan ga je dus door alle fasen die horen bij rouw.

Ontkenning en rouw

Je ontkent het eerst, wordt dan misschien boos op de boodschapper, wordt kwaad, gefrustreerd, diep verdrietig en tenslotte… zul je het accepteren en gaan zien als je nieuwe realiteit.

Om vervolgens te ontdekken dat heel veel mensen in een andere realiteit leven. En dat kan heel eenzaam voelen. 

 

Als je op zoek gaat naar antwoorden, zul je ze vinden. Maar het vergt moed om jezelf (levens) vragen te stellen, want het kan ervoor zorgen dat jouw waarheid niet overeind kan blijven. Dat je die zult moeten loslaten. Terwijl dat je basis was, jouw stevigheid, je zekerheid.

Dit verklaart wel waarom heel veel mensen helemaal niet zitten te wachten op ‘de waarheid’. Op een andere waarheid. Op een nieuw stukje van De Hele Olifant om het grotere plaatje te ontdekken.

Dat is dus heel menselijk en verklaarbaar.  

Het is al door velen voorspeld. Dat rond deze tijd een Groot Ontwaken zou plaatsvinden. Dat de mensheid na eeuwen en eeuwen zou ontdekken dat hij zich al die tijd als een soort ‘slaaf’ heeft laten gebruiken en zich dingen heeft laten vertellen die niet kloppen. 

Heel lang zaten we als mensheid vast in een soort matrix van machtsmisbruik en voelden we ons machteloos. Maar dat tijdperk loopt ten einde. Steeds meer mensen ruimen hun gevoelens van schuld, schaamte en oordeel op en ontdekken hun eigen souvereiniteit om te kunnen leven vanuit Liefde, Vrijheid, Kracht en Veiligheid. 

 

Uit welke ‘droom’ word je wakker?  

Dat kan van alles zijn. Ik zal je wat voorbeelden geven van gebieden waarop ik dingen anders ben gaan zien, zonder op details in te gaan. 

– Politiek en rechtspraak

– Koningshuizen

– (Kinder)misbruik

– De film- en muziekwereld

– Goede doelen

– Gezondheidszorg

– Onze (vaderlandse) geschiedenis

– De Tweede Wereldoorlog

– Financiële systemen etc. etc. 

Wat doet dit ontwaken met je? 

Dat is dus per persoon heel verschillend.

Om te beginnen: Er is geen goed en geen fout in dit proces
Iedereen doorloopt dit proces op zijn/haar eigen manier.

Bij sommigen gaat het geleidelijk, bij anderen plotseling.

Bij sommigen gaat het snel, bij anderen langzamer.

Wat wel gezegd kan worden: een ontwakingsproces daagt je uit! 

Je mag oude ‘waarheden’ loslaten. Dat is eng, spannend en confronterend. Het kan je volledig uit je veld slaan. Het kan van alles omhoog brengen aan oude emoties.

Als je al vaker oude blokkades en ‘shit’ hebt opgeruimd, is dat proces je misschien wel bekend. Maar toch kan je weer opnieuw verrast worden. Ook door dingen die je allang dacht ‘kwijt’ te zijn. Die nu toch weer omhoog komen.

Het grappige is dat je tijdens het ontwakingsproces eigenlijk niet zo veel hoeft te doen, anders dan je richten op je eigen persoonlijke proces. 
Je kunt heel hard gaan demonstreren en vechten voor of tegen dingen omdat je een andere wereld wenst.

Maar de buitenwereld is niet het belangrijkst. Want de buitenwereld is gek genoeg niets anders dan een afspiegeling van wat er in jezelf speelt.

En al vergeet ik dit regelmatig, toch weet ik dit eigenlijk allang. Want toen mijn zelfvertrouwen jaren terug nog heel laag was, was mijn realiteit heel anders dan toen mijn zelfvertrouwen en eigenliefde begonnen toe te nemen. Wat werd mijn leven rijker en mooier vanaf dat moment.

Wil jij ook leren surfen op de woeste golven in deze woelige tijden? 

Komende tijd kun je in mijn online academie, De Zonnebank, met mij leren surfen op de golven die je in deze tijd regelmatig kunnen overspoelen.

Ik heb hier nu jarenlang ervaring mee en ben afgelopen tijden ook weer écht uitgedaagd om steeds mijn centrum, het oog van de storm weer op te zoeken en te hervinden. Niet altijd gemakkelijk, maar ik kom daar altijd weer terug.

En omdat ook ik niet precies weet wat 2020 verder brengt (behalve dat ik heel sterk voel dat alles precies volgens Kosmisch Plan verloopt), ben ik ook zelf heerlijk aan het surfen. Af en toe flikker ik van mijn plankje af en soms ga ik kopje onder en hap ik naar adem, maar ik weet inmiddels dat ik altijd weer bovenkom en weer mijn rust kan herpakken.

Lukt dat jou nog niet zo goed? Voel jij je af en toe verloren, eenzaam omdat je geen aansluiting vind in je omgeving of gewoon bang (wat ook mag want hé, dit is de bijzonderste tijd in 25.000 jaar zeggen ze!), laat mij je dan inspireren en leren hoe te blijven drijven te midden van dit tumult.

Wat is het en hoe kan ik meedoen?

Het Oog van de Storm is niet een vastomlijnd programma, maar meer een ‘dienst’ waar je je op abonneert. Ik ga jou 4 tot 5 keer per week inspireren. Met video’s, audio’s, een opdracht, een quote, of wat dan ook maar in me opkomt.
Ik surf gewoon ook mee op de golven van de gebeurtenissen die plaatsvinden in die week.

Je leest steeds terug in De Zonnebank wanneer je weer iets kunt verwachten. En je kunt alle inspiratie los van elkaar volgen. Dus als je een paar dagen niets doet, helemaal goed. Je ‘mist’ in die zin niets. Je kunt er ook zonder.

Zie het als het nieuws. De uitzending van gisteren hoef je vandaag niet terug te zien, want vandaag is er weer ander nieuws. Hoe bevrijdend is dat! Dat je niet bij de les hoeft te blijven en dus ook niet achter kunt lopen!

Je kunt via deze pagina meer ervaringen lezen van mensen die afgelopen jaren met mij hebben gewerkt. En ook hier vind je recensies.

made by melissa

WAT KRIJG JE?

 

laughing Toegang tot mijn online academie De Zonnebank waarin je Oog van de Storm kunt volgen.

 

laughing 4 tot 5 keer per week begeleid ik je door deze woelige tijden en leer ik je hoe je beter bij jezelf kunt blijven en kunt leren vertrouwen op je hart en intuitie. Ik stuur je inspiratie in wisselende vorm (video, audio, link naar artikelen, opdrachten etc.) Allemaal om ervoor te zorgen dat jij stap voor stap beter bij jezelf te blijven en bewuster te leren kiezen welk scenario jij tot het jouwe wilt maken oftewel hoe leven in de nieuwe wereld er voor jou uitziet.

 

laughing De mogelijkheid om met 50% korting mee te doen aan mijn livedag in juni (op het strand van Castricum!!)

 

 Plus deze bonussen!

laughing Je hebt behalve toegang tot “Het oog van de Storm” ook toegang tot al mijn overige online programma’s, de Facebookgroep en bonusmateriaal wat in De Zonnebank staat. (voor een overzicht daarvan, klik hier.)

 

laughing In juni en juli krijg je gratis de nieuwste Magische MP3 (deze audio’s kosten normaal 50 euro via mijn shop);

 

WANNEER IS DIT WAT VOOR JOU? 

 

Je bent bezig met of staat open voor persoonlijke ontwikkeling

Je bent bereid om eerlijk naar jezelf te kijken en de confrontatie met jezelf aan te gaan.

Je wilt werken aan persoonlijke blokkades

Je wilt ontdekken hoe je bewust jouw realiteit kunt creëren

Je ziet in dat meer kennis en weten niet de weg zijn naar je hart

Je erkent het belang van ervaren (voelen!) en stilte (naar binnen keren), maar vindt het moeilijk om daar zelf stappen in te zetten. 

Je wilt leren luisteren naar je intuïtie

 

OOK ZUL JE VEEL AAN OOG VAN DE STORM HEBBEN ALS JE DIT HERKENT DAT: 

  • veel van de gebeurtenissen in de wereld je uit je veld slaan of emoties of angsten triggeren
  • je regelmatig overspoeld wordt door al het nieuws en ontwikkelingen
  • je vaak heel moe bent en je schuldig voelt dat je minder doet dan je zou willen
  • je vaak onbewust meesurft op emoties die leven in het collectieve veld (je pikt veel op)
  • je je regelmatig eenzaam en onbegrepen voelt om dat je merkt dat veel mensen (nog) anders denken dan jij
  • je het gevoel hebt dat je vaak je waarheid niet kunt (of durft te) spreken
Dit alles is heel herkenbaar en volkomen logisch en horend bij THE GREAT AWAKENING

 

 

 

Dit programma is niet geschikt voor jou wanneer je:

 

Niet openstaat voor nieuwe ‘waarheden’ en mogelijkheden, maar je verzet tegen alles wat nieuws en anders is dan je ooit hebt geleerd of geweten. 

✗ Precies en gedetailleerd van tevoren wilt weten wat je kunt verwachten. Want juist omdat ik ook wil surfen op alle golven, weet ik van tevoren niet wat er precies komt. Het materiaal onstaat in het moment is altijd afgestemd op de actuele situatie en behoefte van de groep.  

 

Wat is de investering?

Speciaal voor dit programma is het mogelijk om maandlid te worden van De Zonnebank, zodat je kunt instappen in “Oog van de Storm. 

Normaal gesproken betaal je 360 euro per 6 maanden of 600 euro per jaar.
Maar jij kunt nu laagdrempelig instappen. 
Dus voor 60 euro surf je al een hele maand mee!

Klik op de link hieronder en meld je aan. Dan krijg je onmiddellijk toegang tot De Zonnebank.
Officieel begin ik maandag 8 juni. 

Voel jij ‘m ook zo?

Er is zoveel moois wat ik met je wil delen.

Dit is zo’n bijzondere tijd.

Onder al die chaos en dat tumult gebeurt zoveel.

We zijn aan het verpoppen. Dat ziet er niet uit.

Maar je weet toch ook dat rupsen vlinders worden?

De vrijheid lonkt! 

Bereid je voor.

LIFE WILL NEVER BE THE SAME … en dat is precies de bedoeling.

Niks geen ‘nieuw normaal’.  We gaan samen op weg naar een nieuw buitengewoon! 

Pin It on Pinterest