Themadag Perfectionisme & burn-out

Voor wie?

Voor iedereen die ‘rood’ of ‘oranje’ scoort op de perfectionismetest.

Oftewel voor:

 • Perfectionisten met een burn-out;
 • Perfectionisten die veel stress ervaren (en dus risico lopen op een (nieuwe) burn-out;

Maar ook voor mensen die betrokken zijn bij perfectionisten met een burn-out (privé of op de werkvloer).

Voor wie niet?

 • Voor wie liever de signalen en risico’s van te lang doorgaat negeert;
 • Voor wie op zoek is naar een quick fix;
 • Voor wie liever slachtoffer wil blijven dan verantwoordelijkheid wil nemen.

 

 

Waarom?

Omdat er heel veel onzin wordt verteld over burn-out waardoor veel mensen denken dat het ze ‘zomaar kan overkomen’. Terwijl ze al die tijd blind en doof waren voor de talloze waarschuwingssignalen. 

En ook omdat ik nog zoveel geluiden hoor als: 

 • “Je wordt nooit meer de oude”
 • “Hier zul je altijd rekening mee moeten houden”
 • “Het heeft jaren geduurd om hier te komen, dus het duurt ook jaren voor je verder kunt”

Kloppen deze geluiden (zelfs van ‘experts’) wel? 

Ik kijk hier heel anders tegenaan. In mijn ogen wordt er heel veel onnodig geleden. En bestreden in plaats van begrepen en geheeld. Zaterdag 9 november deel ik mijn visie graag met je. Oorzaken, gevolgen en oplossingen. 

Wat kun je verwachten?

Wat is een burn-out precies? Hoe kun je het voorkomen? Wanneer loop je extra risico? Wat kun je ervan leren? Hoe voorkom je een ’terugval’? zijn enkele veelgestelde vragen waar we zeker op ingaan op 9 november.

Niet alleen praten, maar ook ervaren!

Ik wil je ook laten ervaren hoe het is om je systeem (hoofd en lijf) tot rust te brengen. Ontspannen is gemakkelijk als je leert hoe.

In ontspannen toestand wordt jouw zelfhelend vermogen geactiveerd. En zo kun jij weer in verbinding komen met de belangrijkste persoon in jouw leven: JIJ!

Ik wil je graag laten voelen hoe het is om uit je negatieve zelfhypnose te komen! En als je mij langer kent, begrijp je dat ik hierbij heel graag de positieve kracht van hypnose zal inzetten om te zorgen dat bij jouw nieuwe zaadjes worden geplant die bijdragen aan een gezonde relatie met jezelf. 

 

We gaan niet alleen maar ‘praten’ over ‘het probleem’.

Maar vooral voelen en ervaren want daarin ligt de oplossing! 

Locatie

De bijeenkomst wordt gehouden in Breedings een supersfeervolle locatie op het terrein van Sluistuinen aan de Oude Helderseweg 85 in Alkmaar. 

Kijk maar even op de website voor een goede indruk.

Gratis parkeren!

En Alkmaar is superleuk om na afloop nog even een drankje te doen of een hapje te eten!

 

Wat voel je?

Tijdens deze middag staan we stil bij hoe je je voelt.

En bij wat je voelt.

En hoe je het beste om kunt gaan met wat je voelt. Of niet voelt.

En dat gaan we doen op een manier waar je misschien nu nog niet zo veel voor voelt, maar die je wel gaat brengen wat nodig is. 

Wist je dat het niet durven of kunnen voelen een van de grootste problemen is waar we mee worstelen?

We zijn zo ver afgeraakt van ons gevoel, dat we grotendeels uit ons hoofd leven. Tijd om daar verandering in te brengen. 

Wat denk je?

We denken te veel. En voelen te weinig. Daarom ben ik ook begonnen met het kopje ‘Wat voel je?’ Maar wat je denkt, komt 9 november ook uitgebreid aan bod. Of eigenlijk niet zozeer wat je denkt, maar hoe je dat doet.

Wist je dat het helemaal niet vanzelfsprekend is dat jij op een handige manier omgaat met je denken? De kans is groot dat jouw denken je uitput.

Ik ga je niet leren om niet meer te denken. Dat hoeft je ook niet af te leren. Maar je zult wel tools krijgen om anders te leren denken. Op een manier waarvan je gaat VOELEN dat het werkt.

En dan zijn we toch weer terug bij voelen. Want ik gok dat jij al heel veel WEET over burn-out. Maar daar kom je niet zo ver mee. Kennis zonder ervaring is waardeloos.

Laten we er samen een waardeVOLLE middag van maken!

Programma Themamiddag

 

In grote lijnen ziet het programma er als volgt uit.

 

 • 13.00 uur – Inloop
 • 30 uur – Deel 1 (theorie)
 • 14.30 uur – Theepauze
 • 15.00 uur – Deel 2 (ervaren)
 • 16.30 uur – Afsluiting

Investering 

Deze themamiddag kost 55 euro inclusief btw.

Ben je lid van De Zonnebank? Dan krijg je 10 euro korting en betaal je dus 45 euro inclusief btw. Via de mail heb je als het goed is hierover bericht gehad. 

Als je nog vragen hebt, mail die dan naar support@zoninjeleven.nl

 

Astrid Davidzon: “Leef hoofdzakelijk vanuit je hart!”

Ondernemer, spreker en auteur van PRIMA is Perfect.

Jarenlang heb ik als ‘breinbemiddelaar’en hypnotherapeut mensen met overdreven perfectionisme en faalangst begeleid. Deze mechanismen liggen vaak aan de basis van allerlei mentale en fysieke problemen, waaronder depressie, burn-out, angstklachten, verslavingen en talloze lichamelijke klachten en ziektebeelden. 

Ik vind het belangrijk dat we stoppen met ‘praten’ en proberen gedragsveranderingen te bereiken door een rationele aanpak. Waarom? Omdat de echte problemen in het onderbewuste zitten. Wat jij wérkelijk gelooft, maakt dat jij doet wat je doet. En wat jij wérkelijk gelooft is al tussen 0 en 7 jaar in jouw onderbewustzijn geplant als zaadje. Weet jij nog wat dat is en hoe het er kwam? Vast niet! Dus dan is praten over oorzaak en oplossing net zo zinloos als zoeken naar een speld in een hooiberg. 

Wat ik als hypnotherapeut jarenlang deed in 1-op-1 sessies doe ik nu voor grote groepen. Ontspannen en spelenderwijs doordringen tot jouw onderbewuste patronen en overtuigingen. In een groep werkt het net zo goed. Je hoeft niet te begrijpen hoe dat kan. Kom gewoon zelf ervaren hoeveel vrijer en beter je je voelt als je jouw onderbewuste openstelt en mij jouw negatieve zelfhypnose helpt doorbreken. Deze middag is een fantastische kans om kennis te maken met deze aanpak. 

De live-dag en de MP3 hebben veel in mij losgemaakt en dragen bij aan de stappen die ik nu zet om weer te herstellen, bij mijn ware zelf te komen en vanuit vreugde, warmte en liefde mijn leven te leiden. Ik ben je dankbaar voor deze ondersteuning en ik ben mezelf dankbaar dat ik de diepe duik aan het nemen ben. Want zoals eerder gezegd, het ergste wat me kan overkomen is dat ik een mooier leven krijg. 

Miranda Laurant

Wat ben ik blij dat ik ben geweest!! De energie die er hing daar was zo bijzonder. Er klikten weer zoveel stukjes in elkaar en het gaf me het gevoel dat ik niet alleen ben en niet gek in mijn hoofd ben als ik weer eens denk: “Waar zijn we nou allemaal mee bezig in deze wereld?” Ik volg veel coaches, maar jij bent zo ‘normaal’, jij laat zien dat we allemaal hetzelfde zijn en ook allemaal wel weer eens even het niet zien of ineens weer een ander inzicht hebben en ergens weer helemaal vol van zijn. De thema-dag was voor mij zo fijn, kunnen we dit niet wekelijks doen?? Heerlijk om zo naar je te luisteren en de rust in mijn lichaam te ervaren. Lieve Astrid, ben heel blij met jou!

Renée Zuyderduyn

Zaterdag 9 november was ik er ook bij. Dit was de 2e keer dat ik bij een live dag was en het heeft me weer een heleboel gebracht. Ik ben zo blij dat ik geweest ben! Inzichten van jou Astrid en ook van anderen die er waren en hun verhaal wilden delen. Herkenning en praktische voorbeelden. Het gaf mij rust en vertrouwen in mijzelf. Dit kon ik voelen tijdens de oefeningen waar ik me op dat moment aan over kon geven, al merk ik ook dat ik nu ik weer thuis ben, dat ik te weinig tijd neem om hier verder mee te gaan. Alsof het mij nog niet alleen lukt om het vertrouwen in mijzelf te voelen. Iets om mee aan de slag te gaan dus. Astrid, heel erg bedankt voor alles wat je mij gebracht hebt tijdens de live dag! Ik ga nog even door met de zonnebank :-). 

Lonneke A.

Met een heel relaxed gevoel ging ik naar huis. Wat een herkenning, een hele mooie middag! Ik voel dat ik aan het veranderen ben. Ik durf me meer te vertrouwen op mijn gevoel en weet dat dit voor mijn eigen geluk beter is, dan anderen alleen maar te doen wat anderen van me verwachten. Dan zijn ze maar eens teleurgesteld of boos, dat is hun probleem. Ik slaap beter en heb overdag meer energie

Elian Spronck

Pin It on Pinterest