Ja, ik ontvang graag de PRIMA is Perfect Sneak Preview inclusief de volledige Perfectionismetest

dit veld niet invullen s.v.p.

P.R.I.M.A. is Perfect – het boek

Een paar jaar geleden voelde ik dat ik dit boek moest schrijven. Belangrijkste reden was dat er naar mijn mening nog veel te veel misverstanden bestaan over perfectionisme en faalangst.  Bovendien is er onvoldoende kennis over en aandacht voor de onderliggende oorzaken.

Met als gevolg dat talloze mensen geloven dat perfectionisme of faalangst nu eenmaal bij ze hoort (de ‘aard van het beestje’)  en dat ze er niet van af kunnen komen. Met alle schadelijke en verdrietige gevolgen van dien!

“Als ik nog net zo perfectionistisch zou zijn als vroeger, dan had ik dit boek nooit geschreven. Dan was ik überhaupt nooit voor mezelf begonnen, denk ik. Waarschijnlijk ging ik dan nog elke dag met lood in mijn schoenen naar mijn werk. Of misschien zat ik allang met een burn-out thuis. Of was mijn huwelijk op de klippen gelopen. In ieder geval zou ik zeer zeker niet de gezelligste moeder zijn die je je kunt voorstellen. Misschien waren mijn kinderen intussen wel net zo veeleisend voor zichzelf geworden als ik.” 

(uit: voorwoord P.R.I.M.A is perfect, uitg. AnderZ, 2016)

Download nu de gratis preview van mijn boek met:

 

  • Een uitgebreide inhoudsopgave
  • Mijn voorwoord, motivatie voor het schrijven van dit boek  en een toelichting op waar het boek antwoorden opgeeft.
  • Een perfectionismetest (bevind jij je in de gevarenzone?)
  • Het complete eerste hoofdstuk

Enkele reacties van lezers …

“Ik had altijd al last van perfectionisme, faalangst en onzekerheid. Ik durf niet naar een psycholoog te gaan, waardoor ik een andere oplossing zocht. Ik stuitte op jouw boek en heb het onmiddellijk gekocht! Tijdens het lezen voelde ik me ontspannen. Ik herkende mezelf in elke passage. Het helpt, ook al heb ik nog een lange weg af te leggen. Stap voor stap kan ik het met je boek aan.

De pagina’s met jouw oefeningen en tips staan gemarkeerd en ik hou het boek bij me. In een moeilijk moment kan ik het dan gebruiken.”

Shana

“Ik was zeer onder de indruk van de heldere en duidelijke uitleg van een probleem dat velen zullen herkennen maar nooit als perfectionisme zullen benoemen. Met een 5-stappen plan geeft Astrid uit eigen ervaring aan hoe ook jij jouw perfectionisme,

jouw uitstelgedrag, onzekerheden of twijfels kunt aanpakken en ombuigen naar een sterke eigenschap. Het boek heeft mij veel inzichten gegeven en een mooie nieuwe methodiek om toe te passen op mezelf en bij anderen.”

Marcel Borst

“Ik heb tijdens een lastige periode jouw boek gekocht én gelezen en had gewild dat dit boek al jaren eerder was verschenen ; ik ben mede door jouw tips zaken gaan relativeren en een stuk rustiger geworden in mijn hoofd. Ik kijk uit om je online training te volgen maar weet uit ervaring dat techniek niet altijd meewerkt. Keep up the good work en compliment voor je boek!”

Peter

“Ik vond het boek zeer nuttig en kan het iedereen aanraden. Ook voor mensen die denken dat ze geen perfectionist zijn (zoals ik) Toch kwam ik erachter dat ook ik perfectionisme ken en daardoor dingen uitstel. Nu niet meer dankzij de stappen in het boek.
Top dus!”

Edwin Selij (hypnosetrainer)

“Een perfecte combinatie van gevoel en praktijk”

Onderdompelen in zowel theorie als persoonlijke ervaringen en gefocust in actie gaan. En dat allemaal vanuit liefde, humor en compassie.

Pauline de Wilde, tv-presentatrice en dagvoorzitter

“Loslaten is de sleutel om minder ‘perfect’ te zijn”

Laat dit boek een leidraad zijn om beter met perfectionisme om te leren gaan.

Marjon de Hond, voormalig weervrouw NOS

“Ik ben erg onder de indruk”

Een helder en mooi boek vol praktische tips die je helpen om te gaan met perfectionisme.

Judith Webber, auteur, spreker, organisatievernieuwer

Pin It on Pinterest