facebook-post-2

 

Al vanaf les 1 kreeg ik een stroom reacties op mijn gratis minicursus perfectionisme loslaten. Lees zelf maar: 

 

“Alles was zo herkenbaar maar ook pijnlijk om te horen. Dank je wel Astrid en hoop nog veel te leren komende week.”

Linda

 

 

“Ik ben echt heel blij met deze minicursus, zoals je kunt lezen kan ik door de éérste video al heel veel linken aan het perfectionisme en de faalangst. Hopelijk kan ik hierdoor echt de kern van al mijn problemen aan gaan pakken.”

Nikki

 

“Ik worstel heel erg met uitstel gedrag en het was voor mij een openbaring toen ik voor het eerst via jou, Astrid, hoorde dat dit ook met perfectionisme te maken had. Ik kon het nooit thuisbrengen en gaf mezelf alleen maar op m’n kop.”

Anne

 

“Erg confronterend om deze vragen voor jezelf te moeten beantwoorden omdat dan ineens een heleboel aspecten naar voren komen die je nooit als zo hebt ervaren. Zo herkenbaar en toch zo vreemd.”

Ruud

 

“Na het kijken van de video gisteren en de nu al aangeleverde handvatten heb ik een zeer goed gevoel bij deze cursus. Ik had nooit gedacht dat ik zo erg was, maar gewoon alles was herkenbaar echt alless!!! Maar nu begrijp ik veel dingen. Daarom is het zooo rommelig in mijn hoofd en dat ik soms niet echt van het leven kan genieten omdat ik vol stress bent door mijn perfectionistis gedrag. Ik hoop dat ik veel kan leren in deze cursus.”

Melany

 

“Zojuist Les 1 bekeken…met tranen in m’n ogen, mn het gedeelte over je relatie en “invullen voor een ander”. Heftig!”

Edwin

 

“Ik wil je laten weten dat je minicursus veel bij mij heeft losgemaakt. Dank daarvoor! Mijn perfectionisme kan ik goed verstoppen en doorgaans voel ik mij goed. Toch ben ik erachter gekomen dat ik mij in het toelaten van liefde beperk door een allesbepalend oermechanisme. Op het moment dat ik je cursus voorbij zag komen googelend op ‘perfectionisme’ had ik net ontdekt dat ik iets heb met falen en imperfectie. Ik dacht dat ik allemaal ‘wel wist’ en jouw cursus wees mij op mijn meesterlijke 🙂 verstopkunsten.”

Marieke

 

“Met veel interesse heb deze minicursus gevolgd en laten inwerken! Zelf ben ik al 20 jaar aan het worstelen met mezelf en al jaren bezig met gedragstherapieën enz. Maar de manier waarop ik jij het brengt heb ik nog niet gezien of meegemaakt in mijn behandelingen. En ga zeker je boek aanschaffen en hoop dat dit nu eindelijk de manier gaat worden om te veranderen en mezelf kan gaan zijn. Alvast bedankt voor dit goede zetje!”

Renate
“Ik heb alle 4 video’s bekeken, de tips die jij daarin geeft zijn waardevol! Jij straalt al bij het vertellen, zo bijzonder om te zien.”

Elly

 

“U hebt het prachtig en duidelijk gepresenteerd. Het was meer dan geslaagd. Je minicursus heeft me inzicht verschaft. Nu weet ik dat mijn excessief perfectionisme samenhangt met overdreven faalangst. Dat ik dit durf te schrijven naar u is voor mij een overwinning… Vooral niet stoppen waarmee je bezig bent, je verricht goed werk waar veel mensen baat bij hebben… Dank u hartelijk…”

Stefan
“Ik heb de video bij les 2 bekeken. En, heel veel aantekeningen op papier gemaakt. Ik vond de les ontzettend interessant. Ik ben nu dus via jou te weten gekomen dat mensen over een verborgen perfectionistische kant beschikken. Ik ben heel blij met de tips die je hebt gegeven.”

Monique

 

“De openheid, je bevlogenheid en niet op de laatste plaats je kennis zijn voor mij opmerkelijk in de drie delen, welke ik nu heb gevolgd. Het lijkt terwijl ik je hoor en zie praten alsof ik weer met je in gesprek ben.”

Hans

 

“Hallo Astrid, net les 3 bekeken. Ik was enorm onder de indruk van je presentatie. De video heeft me ook enigszins geraakt.”

Monique

 

“Wat een mooie visualisatie om je gedachten te veranderen. Dit ga ik zeker gebruiken. Dank je wel.”

Trees

 

“Door deze minicursus heb ik meer inzicht in mezelf gekregen en ben ik een echte perfectionist. Ik maak het mezelf erg moeilijk. Vooral in mijn nieuwe relatie. Ik heb het zelfs uitgemaakt omdat het niet liep zoals ik wilde. Nu zijn mijn ogen geopend en zie ik de kleine dingen waar ik mij druk om maak en vraag ik me af of dat wel nodig is. Ik zit al 7 jaar in de knoop, maar wil nu graag weer genieten dus ga ik ervoor om het perfectionisme los te laten! Astrid, veel dank voor deze cursus en het boek! Ik ga aan de slag!”

Carla

 

“Ik vond de mini cursus erg leuk om te volgen. Ben inmiddels in het boek halverwege. Inmiddels als veel geleerd en zit op de goede weg.”

Sandra

 

“Ik heb je boek besteld. Net de vierde video gezien en ga nu graag aan de slag om het echt los te laten.”

Maaike

 

“De video was echt zo herkenbaar.Alle reacties die ik tot nu toe heb gelezen steunen  me dat ik niet de enige ben. En nu wat verdrietig omdat ik een leuker leven had kunnen hebben gehad als ik dit allemaal eerder had geweten.”

Ine

 

“Ik dacht dat ik aardig van mijn perfectionisme af was maar doordat je de kenmerken van een perfectionist zo helder hebt uitgelegd, ben ik me weer een stukje bewuster geworden van andere zaken die nog spelen. Echt superblij met dit inzicht!!”

Brigitte

 

 

Nieuwsgierig geworden?

Doe dan ook mee vanaf 11 september 2017 en vul het formulier hieronder in!

 

 

 Ja, ik meld me nu aan voor de minicursus Perfectionisme Loslaten!

 

 

Nadat je hebt geklikt op ‘nu inschrijven’ vind je als het goed is een mail in je inbox om je inschrijving te bevestigen!

Zo niet, check dan je spambox!

En voel je vrij deze pagina te delen om meer mensen te laten weten dat de minicursus eraan komt!

Alvast bedankt!!

 

 

 

 

 

 

Pin It on Pinterest