laat je perfectionisme losJeetje, wat ongelofelijk om te merken: Terwijl ik rustig vakantie aan het vieren was, bleek dat de verkoop van mijn boek maar verder en verder bleef stijgen.

Een leuke graadmeter voor mezelf is de lijst van managementboek.nl. Was ik vorige maand nog lyrisch dat ik van plek vijftienhonderdzoveel in de top 400 kwam, vlak daarna mocht ik de top 100- notering vieren, toen de top 50-notering en uiteindelijk zelfs positie 33! 

Dat wil dus zeggen dat mijn publiek mijn boek weet te vinden. En dus dat ik mijn doel – mijn boodschap en mijn eigen geleerde lessen verder verspreiden zodat anderen er hun voordeel mee kunnen doen – aan het realiseren ben. Helemaal top!

 

Lars Paardekooper van Adviestalent (een initiatief van Twynstra Gudde)  schreef tijdens mijn vakantie trouwens een mooie recensie over mijn boek op de website van managementboek.nl

 

“Als een doorgewinterde perfectionist weet ik altijd wel dingen aan te wijzen die beter kunnen. De kracht van het boek van Davidzon is dat het heel toegankelijk is geschreven. Het boek is gebaseerd op haar persoonlijke ervaring als perfectionist en de zoektocht naar beheersing. Door het gebruik van veel voorbeelden krijg ik als lezer het idee dat het boek ook op mij betrekking heeft.”

 

Lees de hele review op Managementboek.nl.

 

 

Pin It on Pinterest