Routebeschrijving

Leopoldstraat 102, 1822 KB  Alkmaar

Openbaar vervoer (trein)

Ik heb mijn praktijk aan huis in Alkmaar, in de wijk Vroonermeer. Dit is ongeveer 10 minuten lopen vanaf station Alkmaar Noord.

Kom je vanuit de richting Hoorn of Den Helder, dan sta je al aan de goede kant van het station. Als je vanuit de richting Alkmaar/Amsterdam komt, dan moet je eerst even de trap af en onder het spoor door lopen!

Vanaf de voorzijde van station Alkmaar Noord, sla je rechtsaf. Loop deze straat (Drechterwaard) uit. Bij de rotonde rechtdoor de Leopoldstraat in.  Nummer 102 bevindt zich aan je rechterhand (drive-in woningen).

 

Bereikbaarheid per auto

Routebeschrijving vanuit het zuiden:

A9 richting Alkmaar. Volg bij Alkmaar de Ring Oost. Neem de afslag Sint Pancras. Aan het einde van de afslag rechts. Volg borden ring Noord. Dan bij de derde stoplichten rechts. Vervolgens bij de eerste stoplichten weer rechts. Bij de rotonde rechtdoor. Sla de eerste straat rechtsaf (over de brug). Dit is de P.C. Boutensstraat. Na een knik in de weg gaat deze over in de Leopoldstraat. Nummer 102 bevindt zich aan de linkerhand.

Routebeschrijving vanuit het noorden:

Neem vanaf de A7 de afslag Alkmaar (N242). Blijf de borden Alkmaar volgen en sla bij de afslag Vroonermeer (vlakbij rondweg Alkmaar) linksaf. Bij de rotonde rechtdoor. Sla de eerste straat rechtsaf (over de brug). Dit is de P.C. Boutensstraat. Na een knik in de weg, gaat deze over in de Leopoldstraat. Nummer 102 bevindt zich aan de linkerhand.

 

 

Pin It on Pinterest