Voel je je gevangen in je leven? Dan is je bestaan gebouwd op drijfzand.

Ontdek wat je over het hoofd ziet! Want dit is je bestaansrecht:

A firmly grounded Magical Life

From hiding to shining!!

Herken je dit?

 • Ben jij nog steeds aan het rennen en vliegen en doe je zo je best ten koste van jezelf?  
 • Voel je je snel schuldig of onrustig als je even niets doet?
 • Zit je bijna altijd in je hoofd en word je er gek van omdat je weet dat het je niets oplevert? 
 • Wil je dingen al heel lang anders, maar blokkeert de ‘hoe’-vraag je?
 • Gaat het soms een tijd echt beter, maar komt er dan onvermijdelijk weer een “terugval” die je weer helemaal uit je veld slaat? 

Het maakt niet uit of dit geldt voor je gezondheid, werk, financiën of liefdesleven. Het zijn allemaal kenmerken die horen bij OVERLEVEN! Dit standje is standje chronische stress, waarbij je levensenergie weglekt, met alle gevolgen van dien!  

Nog steeds niet waar je wilt zijn?

Misschien ben je al jaren bezig geweest met persoonlijke ontwikkeling en spiritualiteit en heeft het je al heel veel gebracht. Maar toch blijf je zoeken, want ‘er zit nog wat’.  Het moet anders kunnen. En dus val je  voor weer een healing, training, ademsessie of cacaoceremonie. Maar keer op keer is het effect tijdelijk… totdat het patroon zich herhaalt. Daar ga je weer!

Hoe kan dat? Je zoekt steeds weer buiten je omdat je nog steeds op voet van oorlog leeft met jezelf! Je vindt jezelf nog altijd niet leuk en goed genoeg. Goedkeuring, zekerheid, bevestiging,  je haalt het overal uit, behalve uit … jou! En dat is het enige probleem, dat werkt niet. En dat zie je terug in je hele leven. Je bent verdwaald! 

Verslaafd aan ‘de buitenkant’ 

Het klinkt keihard, maar is wel waar. We zijn allemaal geprogrammeerd om niet van onszelf te houden of in het beste geval: voorwaardelijk.

Geen mens ontkomt aan de verslaving van externe bevestiging. Onze ouders, scholen, televisie, media en kerk hebben ons allemaal laten merken wat we allemaal nog niet weten, niet kunnen en dus te bewijzen hebben. En dat patroon neem je mee je leven in.

Het is zelfs zo doorgeslagen dat wanneer je er maar aan denkt om voor jezelf te kiezen of jezelf op de eerste plek te zetten, je onmiddellijk een hele batterij schuldgevoelens hebt en je interne criticus helemaal losgaat.

Wie denk je wel dat je bent. Asociaal, narcistische trekjes. Doe normaal!  

Inderdaad: Doe normaal! Maar dan even omgekeerde wereld. Het is namelijk absoluut idioot om te blijven geloven dat je ooit echt geluk gaat vinden door jezelf te bewijzen met alles wat je doet en voor elkaar krijgt. .

Maar ja, dit had je zelf ook al wel bedacht. Maar het weten en bedenken is niet wat je nodig hebt. Dit moet tot elke vezel van je wezen zijn doorgedrongen. Je moet het ook echt zo voelen. Dan pas verander jij en … je leven!

 

Je gaat je nooit beter voelen door je best te doen!

Als je al van alles hebt gedaan, is het tijd dat jij  stopt met overleven en The Game of Life leert spelen op een hoger niveau. 

Je loopt vast omdat je vasthoudt aan jouw mensbeeld, wat simpelweg niet klopt. Je ziet je grootsheid niet, je ontkent je licht. 

Je zult in mijn programma Mastering the Game of Life leren over de 4 niveaus van bewustzijn. Het eerste niveau is dat van slachtofferschap. Een slachtoffer wijst en klaagt alleen maar en komt niet verder.

Maar als je het zat bent, vind je manieren om jezelf te ontwikkelen. Je gaat van alles doen (niveau 2) of ‘ aantrekken’ en manifesteren (niveau 3) om een ander leven voor jezelf te creëren. en jezelf van A naar Beter te krijgen.

Het tweede en derde brengen je heel veel, maar gaan er nog steeds vanuit dat je mens bent met al je beperkingen. En omdat dit niet waar is, zul je vanuit die niveaus nooit echte vrijheid en vervulling ervaren. Wat is daar dan wel voor nodig?

 

Je gaat je past beter voelen door beter te leren voelen!

Het grootste cliché: “Je hebt alles al in je!”  is zo waar als een koe. De weg naar geluk is de weg naar binnen. 

Maar als je bij jezelf naar binnen gaat, vliegt het je misschien ‘bij de voordeur’  al aan. En leef je vooral uit je hoofd, dan kun je misschien niet eens wat voelen, zo ben je uit verbinding. En stel je voelt wel van alles, maar je hebt geen idee wat je ermee aan moet. Dan kom je ook niet verder.

We zijn gaan geloven dat al die ‘shit’ van binnen die we tegenkomen opgeruimd, overkomen of losgelaten moet worden. We zien het als ‘de vijand’ die wegmoet. Dit is gebaseerd op het uitgangspunt van afscheiding, verdeling, polariteit. 

Dit concept past niet in niveau 4. Dat zegt namelijk dat er alleen onvoorwaardelijke liefde is. Niks hoeft weg, alles is één. Onze mind snapt daar niks van. Maar als je gaat ervaren hoe dit werkt, dan zul je merken dat je niks hoeft op te lossen, helen of loslaten maar dat zogenaamde problemen, blokkades en wonden als sneeuw voor de zon smelten dankzij de kracht van onvoorwaardelijke liefde. De kracht van wie jij bent en altijd al bent geweest. 

Wat moet je doen zodat alles op zijn plek valt?

 

Ik kan me voorstellen dat wanneer je je in de bewustzijnsniveaus 1 tot en met 4 hebt verdiept je ook echt The Game of Life wilt leren spelen. Of je moet wel echt  heel erg verknocht zijn aan je strijdend en struggelend door het leven bewegen.

Let wel, niveau 4 is een totale Game Changer. Het zet je hele wereld op zijn kop. Het is voor mensen die durven te erkennen dat ze rondjes aan het draaien zijn en niet verder komen met al die andere aanpakken. En die bereid zijn om diep te duiken en vervolgens naar grote hoogten te stijgen.

Wil je uit die vicieuze cirkel, dan ontkom je er niet aan: Tijd om naar binnen te gaan.

Misschien slaat de angst je nu al om je hart. Dat is logisch. Je ego voelt aan alles:

O.o… dit wordt oppassen, dit ga ik niet overleven!

Helemaal waar, je kunt niet dezelfde blijven. En da’s natuurlijk precies de bedoeling. Want zoals je je nu voelt over jezelf, dat klopt natuurlijk voor geen meter. Daarom voelt het ook zo slecht.

Dus ja, je hart klopt als een malle alleen al bij het idee. Maar wat als jouw wereld juist veel zachter wordt wanneer je keihard met jezelf wordt geconfronteerd? Je doet het niet alleen! Samen duiken we bovenop die harde overtuigingen waarmee jij jezelf onbewust het leven zuur maakt. En dan ga je doorzien dat de harde werkelijkheid enkel bestaat uit onvoorwaardelijke liefde!

Dat is nou de echte Great Awakening. Daar is het leven om te doen! Dat je je dit herinnert als mens, zodat je eindelijk kunt leven vanuit wie je werkelijk bent. Dan valt alles op zijn plek! 

 

Waarom zou ik dit (moeten) willen?

 • Al je omstandigheden spiegelen jouw innerlijke staat en overtuigingen. Je kunt proberen alles te veranderen in je buitenwereld, maar dat houdt geen stand als het niet matcht met jouw energie. Je leert je omstandigheden zien als manieren om te ontdekken waar je staat. Als boodschappers in plaats van als frustraties. 
 • Je wordt steeds beter in angst, naarmate je het langer blijft doen. Je brein wil energiezuinig functioneren en kiest dus de weg van de minste weerstand. Zolang jij blijft leven vanuit angst, word je er dus steeds beter in.
 • Wanneer jij niet van jezelf houdt en uit verbinding bent, kun je ook geen echte liefde en verbinding met anderen ervaren. Zo slecht als jij je eigen spiegelbeeld onder ogen kunt komen, zo slecht kun jij ook de ander onder ogen komen als je ware zelf! (Test: Kun jij 5 minuten jezelf liefdevol in de spiegel aankijken en zeggen: Ik hou van jou?) 
 • Wanneer je blijft klussen aan jezelf, blijf je uitgaan van: “Ik ben niet goed genoeg”. Dit gaat je nooit geluk en voldoening opleveren. Hoe lang wil je daar nog tijd, energie en geld tegenaan gooien?
 • Standje stress steelt elke dag saldo van je gezondheidsbankrekening. Kleine klachten stapelen zich op. Geen leuke boodschap, maar diep van binnen weet je dat je jezelf elke dag verder ondermijnt.

Wat gaat er voor mij veranderen?

 • Wanneer je meer verbonden bent met jezelf, maak je keuzes die afgestemd zijn op jou. Hard werken maakt plaats voor dingen doen waar je met hart en ziel in kunt opgaan;
 • Tekort kun je alleen ervaren wanneer je zelf gelooft in je eigen tekortkomingen. Wanneer je weet wie je écht bent, zul je op alle fronten meer overvloed en gemak ervaren;
 • De behoefte om te controleren maakt plaats voor vertrouwen in het leven en openstaan voor verrassingen. Achteroverleunend laat je het leven jou graag verrassingen toegooien en wanneer je voelt dat je in actie moet komen, weet je dat precies en verzet je bergen!

 • Omdat je weet wie je bent, komt je hele systeem tot rust. Je slaapt beter, kunt gemakkelijker ontspannen, maakt gezonde keuzes omdat je genoeg van jezelf houdt om dat te willen. En dus gaat je energiepeil om hoog waardoor klachten de kans krijgen om op te lossen. Je zelfhelend vermogen en immuunsysteem varen er wel bij;
 • Je reageert vanuit zachtheid naar jezelf en naar anderen. Je omgeving merkt het ook in steeds meer dingen. Hoe je veel relaxter in het leven staat, veel meer awanwezig bent. Je bent een leukere partner, vriendin en moeder.

Mastering the Game of Life Programma

In mijn online programma neem ik je gedurende 10 lessen mee in de wereld van onvoorwaardelijke liefde.

Je gaat inzien dat je je hele leven op drijfzand hebt gebouwd. En hoe het komt dat je dat niet kon inzien (en niet kon voorkomen!).

 Maar dat je nu met helder bewustzijn tot inzichten kunt komen die licht schijnen op waarom dingen zo zijn gegaan zoals ze zijn gegaan en waarom jij deed wat je deed.

Zonder dit nieuwe bewustzijn kon je niet anders en had het leven weinig weg van spelen. Maar met de nieuwe kennis, inzichten en praktische toepassing gaat dit veranderen.

Wat je eenmaal doorziet, daar kun je je ogen niet meer voor sluiten. Dat wil niet zeggen dat je je nooit meer rot zult voelen of met moeilijke dingen te dealen hebt. Maar wel dat je ze nooit meer zo serieus en groot kunt maken dat ze je overnemen. En dat  is een enorm bevrijdend idee en gevoel. Dat je weet: Ik krijg nooit meer dan ik aankan. Dus kom maar op! Het maakt dat angst niet meer de doorslag geeft in je leven. 

Globale indruk training

 

Theorie

Ik vind het zelf cruciaal dat een training een combinatie is van krachtige, inzichtgevende theorie, zodat je dingen snapt en ook weet wat het nut is van het leren toepassen en doen van oefeningen. Ons hoofd is namelijk gek op die kennis en het zorgt voor meer commitment en dus betere resultaten.

Praktische tools om je aan je heelheid en perfectie te herinneren

Praktische tools zijn onmisbaar om je eigen te maken wat je in deze training wilt leren: Aanwezig zijn, present zijn bij jezelf. Jezelf onder ogen komen. Jezelf leren kennen. Dat klinkt heel spannend. En dat is het ook. Totdat je ontdekt hoe liefdevol het is en wat het voor je doet als je jezelf helemaal kunt vertrouwen omdat je weet: ik ben er voor mij, no matter what. Dat is onvoorwaardelijke liefde. Dat is wie je bent. Zo kom je tot je eigen essentie. En zo verandert alles om je heen, je hele wereld, je hele leven. Omdat jij eindelijk thuiskomt bij jezelf, ga je jeindelijk thuisvoelen in je leven!

Q&A Webinars

Dit is de laatste keer dat ik deze training geef. Elke week kun je live een Zoom bijwonen waarin ik inga op de lesstof en waarin ik vragen beantwoord en ook 1-op-1 met je kan werken om je te helpen naar binnen te gaan, te ontdekken wat er in je leeft en aandacht vraagt en hoe je daarmee omgaat.

Alles met als doel om jou vertrouwd te maken dit zelf te leren doen. Je hebt je eigen goeroe in je. Een tijdje iemands hand vasthouden is prima, maar ik zie je ook graag wegfietsen zonder zijwieltjes!

Les 1 (do 6 april)

 • De theorie van de 2 modellen
 • Hypnose audio Trust
 • De kracht van taal

Les 2 en 3 (di 11 en di 18 april)

 • Hoe ontsnap je uit de frustratieloop (de crazy eight)
 • De triade van communicatie
 • Blokkades smelten

Les 4 (di 25 april)

 • Gevoelsomdraaitechniek
 • Gevoelens ankeren
 • Niveau 4 als omkering van je realiteit

 

Les 5 (di 2 mei)

 • Volledig durven ervaren wat is
 • Ademhalingsoefening audio
 • De illusie van blokkades

Les 6 do 11 mei)

 • Follow your joy
 • Geleerd of wijs
 • Stop met bewijzen wat niet te bewijzen valt

Les 7 (di 16 mei)

 • De 4 lichamen
 • Vol voelen
 • Zijn in plaats van doen

Les 8 (do 25 mei)

 • Het licht in jezelf
 • De bevrijding van inconsequent zijn
 • Verbonden breinhouding om in het nu te komen

Les 9 (do 1 juni)

 • Zakken in zijn
 • Voorbij doelen, doen en bedoeling
 • De ander bestaat niet (spiegelen)

Les 10 (di 6 juni)

 • De invloed van schuldgevoelens
 • 6 step methode Choose Again

 Praktische details

 

 • Het programma staat voor je klaar, je kunt elk moment instappen. 
 • Vanaf 6 april ga ik in de Q&A’s via Zoom weer bij les 1 beginnen, zo lopen we samen op. 
 • Kun je niet live aanwezig zijn op de geplande data? No problem, de replay kun je gewoon terugkijken in De Zonnebank mijn online academie.
 • Het lesmateriaal bestaat uit audio’s, video’s en opdrachten. Laat je verrassen. Het gaat zowel om theorie die je helpt in je proces als ook hele praktische tools om te doen of te ondergaan.

Investering
investering

 • Je kunt kiezen voor eenmalig 600 euro inclusief btw of 2 termijnen van 300 euro.
 • Betaling gaat via automatische incasso. Kies je voor 2 termijnen, dan betaal je deel 1 bij aanvang en deel 2 wordt na een maand automatisch afgeschreven

 

Bonus: 3 maanden “Zonnebank”

 • Als bonus bij het pilotprogramma heb je tot eind juni 2023 toegang tot mijn online academie De Zonnebank, waar je een schat aan content vindt.

 • Ik zal daar ook regelmatig dingen uit gebruiken en je verwijzen naar oefeningen of audio’s die daar al staan,

AANMELDEN KAN TOT ZATERDAG 1 APRIL 2023

Let op:

Je hebt maximaal toegang tot 1 juli 2023. Dus hoe eerder je start, des te langer jij aan de slag kunt met de cursus en het overige materiaal in de online omgeving (De Zonnebank). 

Pin It on Pinterest