Shine your Light Day 2023

Je kunt er jaren zoet mee zijn. Met persoonlijke ontwikkeling en spiritualiteit.

Om bijvoorbeeld:

 • Je mindset te veranderen
 • De Wet van de Aantrekking te leren toepassen
 • Te leren vertrouwen op de flow van het leven
 • Je helpers te leren verstaan
 • Te kiezen voor overgave in plaats van verzet.

Maar merk je ook dat je ondanks al die cursussen, trainingen, workshops, healings etc. nog steeds het gevoel hebt dat je iets over het hoofd ziet? Dat er nog steeds een gevoel van onrust in je zit, waardoor je steeds maar weer nieuwe dingen aangrijpt, zonder dat je écht verder komt?

Als je niet uitkijkt, raak je verslaafd. Aan steeds maar weer nieuwe doelen stellen, blokkades opruimen,  je chakra’s oppoetsen, nog meer innerlijke kinderen en voorouderlijke lijnen helen of liters cacao- of plantmedicijnbrouwsels drinken, zonder ooit ‘daar’ te komen waar je wilt zijn.

Natuurlijk brengt het je allemaal wel weer iets, maar die innerlijke rust en vrijheid waar je zo naar verlangt, ga je niet vinden in meer van hetzelfde doen. En ergens weet je dat dondersgoed.

Maar wat dan wél? Zelf heb ik jarenlang persoonlijke groei en ontwikkeling ‘geteacht’. Tot ik in aanraking kwam met een voor mij tot dat moment nieuw niveau van bewustzijn. En sinds ik dat heb ervaren, is mijn leven in een totaal ander vaarwater terechtgekomen.

Dit betekende niet alleen een grote reeks persoonlijke veranderingen zoals een scheiding en een verhuizing, maar ook dat de basis onder mijn werk moest veranderen.

Met dit in gedachten ben ik eind 2022 een pilot gaan draaien onder de naam:

“Mastering the Game of Life”

Dolgelukkig ben ik nu dit blijkt aan te slaan en werkt. Wat ik heb ervaren, beginnen de deelnemers nu ook te ‘pakken’. Ook zij krijgen toegang tot dit veld van bewustzijn.  Dit is waar liefde verandert van voorwaardelijk in onvoorwaardelijk. Echt een absoluut nieuw ‘level’. 

Vanuit dit ruimere bewustzijn ga je écht voelen dat alles goed is. Dat alles klopt.
Je gaat de magie, de mystiek, de ‘miracles’ in het dagelijkse leven herkennen. Het grootse in het kleine. En bovendien voel je ook dat je helemaal niets aan jezelf hoeft te verbouwen of verbeteren. Al die oude verhalen mag je loslaten. Je ervaart eindelijk écht die ontspanning, waar je voorheen toch nog vaak schuldgevoelens had omdat je niet genoeg (je best) zou doen.

Shine Your Light Day

In aanvulling op de pilot ontstond eind 2022 spontaan een prachtig alternatief voor Yellow Sunday, namelijk een livedag in hele intieme setting, waarin we samen dit 4e niveau van bewustzijn als uitgangspunt nemen om te ontdekken waar we onszelf nog tekort doen in ons leven.  

Dit vierde niveau van bewustzijn is de sleutel om echt te shiften van leven als human doing naar human being. Want zo zijn we bedoeld! We ZIJN al perfect. En nu kun je dat ook meer en meer leren ervaren.

Ik wil je hier heel graag in meenemen op 15 januari 2023 bij mij thuis in Egmond aan zee. Vlak onder de vuurtoren help ik je licht te schijnen op waar jij jezelf nog tekort doet. En alleen al voor de helende omgeving zou je onmiddellijk JAAAAA willen zeggen!

Zij waren erbij in december!

Inzicht, contact met mensen die de juiste vragen weten te stellen. De verhalen van anderen die zo herkenbaar zijn. Tijd om echt te voelen en er echt voor te gaan zitten. De muziek raakte me ook. De intieme sfeer met zijn vieren (plus jou 5) ook heel prettig. Knus, veilig, betrokken. Heel mooi.  Ik voel me vrijer, lichter, lekkerder na zondag.
Carola

Meer uit mijn hoofd naar mijn hart en zo meer ruimte gekregen voor mijn ware zijn.
Jacqueline

Weer terug bij mezelf gebracht, door te zakken in de rust na een hele drukke week. Ik mag op mijn gevoel gaan navigeren naar mijn verlangen, hoe eng het ook is.
Karin

Ik zag het voorbij komen, het voelde: yes daar wil ik bij zijn. Ik ben het waard.
Manon

Ben jij één van de vier op 15 januari?

Programma Shine your Light Day – Egmond aan Zee

 

 • 10.00 uur start bij Nautilus aan Zee
 • 11.00 uur deepdiven bij Astrid “onder de vuurtoren”
 • 13.00 uur over heerlijke lunch bij Eazee met uitzicht op zee!
 • 14.00 uur uitwaaien
 • 14.45 uur vervolg bij Astrid onder de vuurtoren
 • 16.00 uur einde

Reacties toen deze dag nog Yellow Sunday heette

Wat een dag…. zo magisch. Bedankt allemaal ik heb intens genoten. Mijn jongens hebben rode oren van alles moeten aanhoren. 🥰
Liefs

Monique

Thanx Astrid & mede-Zonnebankers, was weer fantastisch, enorm genoten .. en zo tof + fijn om na lange tijd in groepsverband te kunnen samenkomen!

Novita

WOW,het was een Magische Mooie Manifestatie dag.
Weer waardevolle extra Tools tot mijn beschikking gekregen.
Ik Geniet van alles wat er Beschikbaar is in mijn QuantumSoep en ik Kies steeds weer Bewust opnieuw.
Dankbaar voor Alles wat er al Is.
Ria

Was heerlijk… 🥰 Boost aan good vibes en inspired energy,. En wat een fijne mensen 🙏💞 Dank allemaal!

Karina

Dank je wel lieve Astrid voor dit mooie cadeau vandaag. Ik vond het magisch. Zoveel liefde, verbinding, erkenning en zo’n fijne energie. Ik heb met volle teugen genoten door mijn roze bril. En dank Daphne voor jouw kwetsbare prachtige toegift! Terug in de auto overal vuurwerk en zonnetjes langs de weg, en thuis knuffels van man en kind, precies zoals ik gekozen had. Mijn bubbels staan klaar voor morgenochtend, proost!

Bedankt lieve Zonnebankers, zo bijzonder om dit feestje met jullie te mogen vieren! 🥰💖🍾🙏🌞
Juul

Pin It on Pinterest