Vraag je je af waarom je je vaak zo voelt zoals je je voelt?

Ik weet het wel. Dat is omdat je
1) Zonder dat je er erg in hebt – heel vaak jezelf afwijst en
2) Ook heel vaak ‘Nee!’ zegt tegen het leven.

En vanuit die positie verwacht je wel

  • Flow?
  • Inspiratie?
  • Overvloed?
  • Liefde?
  • Joy?

Dat is helaas een ‘no go’. Vanuit ‘verzet’ ontstaan die dingen gewoon niet. 

Je kunt wel veel bereiken hoor, door bijvoorbeeld heel hard wilt te werken, op wilskracht wilt doorzetten, doorrammen, schouders eronder, aanpakken, niet zeuren, strijden tot-je-erbij-neervalt.
Been there done that. Met als beloning: Erkenning, bewondering, doelen behaald.

En tóch … een leeg gevoel. 

Dingen bereiken vanuit strijd en weerstand geven namelijk:

  • weinig tot geen voldoening, want probeer vanuit die vibe maar ’s echt te genieten.
  • kans op een dikke vette burn-out of andere ellende.

(Lees PRIMA is Perfect maar. Overigens mijn dochter van 18 is er momenteel in bezig, dat vind ik zo gaaf! Dat zij dit nú al ontdekt ipv op haar 38e zoals ik!) 

Wat wel gaat werken?

Bij het begin beginnen: Inzien hoe vaak jij NEE zegt. Zonder bewustzijn verandert er sowieso niets. 
Als je niet ziet dat je dak lekt, laat je het ook niet repareren. Tot het ‘ineens’ met bakken naar beneden komt! 

Ik heb zojuist een videootje gemaakt waarin ik je vertel hoe je erachter komt hoe vaak  jij ‘nee’ zegt.
Niet alleen letterlijk, maar in je doen en laten. 
Het is een simpele en praktische opdracht/oefening.

Ik ben heel benieuwd wat je gaat ontdekken.
Leuk als je het wilt delen (bv onder de video of even een mailtje terug naar mij.)

Merk jij nou door de oefening dat je écht wel heeeeeel vaak op een dag in de strijd gaat of in de weerstand schiet (moet je wel eerst de oefening doen) meld je dan aan voor het webinar van 1 februari. Tijdens dit webinar ga ik je vertellen hoe het werkt met weerstand en flow en de relatie die die twee hebben met gevangen zitten en kunnen ontvangen waar je naar verlangt.

Ik ga je ook  écht het verschil tussen beide laten ervaren in een korte sessie/oefening. 
Je kunt dan zelf voelen hoe het is om uit je stresshypnose te komen en wat er ontstaat als weerstand en spanning uit je lichaam wegvloeien.
Dit zal je doen beseffen waarom jouw leven niet stroomt zoals je wilt.
Weten dat dat zo is, is al waardevol. Maar het echt voelen is van een hele andere orde. 

Ik gaf 2 eerdere webinars onder dezelfde noemer, maar dit wordt weer een unieke versie.
Dus meld je gewoon (nog een keer) aan. 

Actueel

Nieuwe Community 

PRIMA is Perfect was jarenlang mijn motto. En wat heeft het me veel gebracht. Maar het leven gaat door. Groei gaat door. Inzichten gaan door. 

Omdat PRIMA is Perfect niet meer helemaal de lading dekt, ben ik momenteel bezig om met een frisse blik naar mijn business te kijken. Daar komt straks ook een nieuwe vlag bij, maar die heb ik nog niet helder. PRIMA is Perfect valt daar dan nog steeds onder.... maar welke kant gaat ie op wapperen?

Vooralsnog heb ik dit bedacht: Alles is Perfect. Dat is dan ook meteen de nieuwe naam van de Community die ik een paar weken geleden heb gestart om mijn hersenspinsels en inspiratie te delen. 

Hoezo: Alles is Perfect?!!???

Als je zegt: "Astrid, waar héb je het over!?" dan snap ik die reactie helemaal. En toch meen ik het en voel ik het ook zo.

Dat wil natuurlijk niet zeggen dat er geen pijn bestaat, geen strijd, geen verdriet, geen onrecht. Maar ik heb afgelopen jaren heel intens mogen ervaren dat het Universum vanuit menselijk mierenperspectiefje niet te bevatten is. Hoe hard we ook proberen dat te ontkennen en doen alsof wij heer en meester zijn hier op aarde. 

Dit inzien betekent: bye bye controledrang en hello overgave en vertrouwen. Lifechanging voor mij! 

Momenteel werk ik aan een nieuwe website en nieuw aanbod zodat ik dit veel beter aan je kan uitleggen en mijn ervaring met jou kan delen en je kan helpen om ook steeds meer zo in het leven te leren staan:
Vol plezier en vertrouwen, als een blij en onbevangen kind. 

Wil je hier nu al van proeven? Word dan lid van mijn nieuwe Community "Alles is Perfect". 

100 dagen Oncomfortabel Lang Mediteren 2022

Ik ga net als in 2019 - weer een challenge met mezelf aan: 100 dagen achter elkaar mediteren. Oncomfortabel lang. 

Toen heeft het me heel veel gebracht, al ben ik toen na 17 dagen gestopt met mijn filmpjes, omdat ik tijd nodig had om alles te integreren. Ik ben benieuwd naar deze nieuwe ronde. En ... jij kunt gewoon aanhaken als je wilt. In deze video vertel ik je meer!

Wil je meer weten over deze Challenge en hoe je kunt meedoen?
Klik dan hier!

Groei is geen hoofdzaak! Jouw groeidiamanten zitten in je lijf!

Jarenlang heb ik me verdiept in mindset. In de werking van ons brein. Saboterende patronen opruimen. En ik zag al dat VOELEN eigenlijk het voornaamste was. En voor velen het allerengste om te durven doen.

Afgelopen 2 jaar heb ik me 'voelenderwijs' door een grote persoonlijke crisis heengeslagen. Gelukkig had ik al heel veel training gehad de jaren daarvoor, wat maakt dat ik in relatief korte tijd enorme transformaties heb ervaren.

En nu weet ik zeker: Voelen, datgene waar we het allerbangst voor zijn is de sleutel tot groei. En ik wil dolgraag dat we dit vol enthousiasme aandurven.

Als je het nooit geleerd hebt en je kent het niet, dan ben je er bang voor. Dan ga je het liever uit de weg. En daarmee ontzeg je jezelf eigenlijk het Leven zelf. Want wat je hier te doen hebt als mens is nou juist precies dit: Voelen. Ervaren. Alles. Helemaal. 

Drie jaar geleden startte ik mijn online academie: De Zonnebank met prachtige online programma's. Maar wat momenteel het allerbelangrijkste onderdeel van de Zonnebank is, zijn de wekelijkse Zooms, waarin ik samen met de deelnemers die spanningsvelden opzoek. De emoties die zo diep zitten, de angsten waar ze bang voor zijn.

 

En elke week weer gebeuren er wonderen. Ontladingen. Eigenlijk heel zacht en simpel. Dat je denkt: Was ik HIER NOU AL DIE TIJD BANG VOOR??? Heb ik me hierdoor jarenlang laten tegenhouden???? 

Wil je het ervaren? Je bent van harte welkom. Voor 70 euro ben je een maand lid tot wederopzegging en dat laatste kun je elke maand doen.  

Pin It on Pinterest