“Wat moet ik doen? “

Als je die vraag stelt,
geef je jezelf dan ook de ruimte
en de stilte
om het antwoord te horen,
te zien,
te voelen?

Of probeer je het krampachtig te vinden te midden van die maalstroom van gedachten?

Natuurlijk denk je dat het antwoord moeilijk te vinden is.
Want waar je het zoekt, is het zelfs een welhaast onmogelijke opgaaf.
Het is net als het willen vinden van een speld in een hooiberg:
Tijdrovend en ineffectief.

Zou je niet liever veel leukere dingen willen doen in de tussentijd?
Want als je jezelf de ruimte geeft,
vinden de antwoorden jou
als de tijd daar is.

Astrid ☼☼

Wil jij ook graag ZEN de decembermaand door?

Vroeger maakte ik me druk om de kleinste dingen. Pfffttt... de energie die me dat heeft gekost! Niet te geloven. Maar ik kon niet anders. Mijn systeem was zo getraind. Ik was ook 'verslaafd' aan drukte, terwijl ik er tegelijkertijd over klaagde. Ik zat in de slachtofferrol.

Tegenwoordig is dat zo anders. Kan ik echt genieten van feestjes. Van drukte. Van gezelligheid. Laat ik veel meer los. Ben ik uit die rol gestapt om iedereen maar te willen pleasen.

Wil  je weten hoe ik dat gedaan heb? Meld je dan aan voor mijn gratis webinar over de DeZENber Challenge. Dan vertel ik je alles over deze bijzondere Challenge waarin ik jou een hele maand meeneem om je brein te trainen meer te functioneren vanuit rust, plezier en vertrouwen.
Want het 'Vrede op aarde'-gevoel begint toch écht in jezelf!

Meld je aan voor het gratis DeZENber Challenge webinar

 

Heb je mijn nieuwste podcast al gehoord?

In deze podcast deel ik met je hoe ik hysterisch ik vroeger omging met de voorbereidingen voor de feestdagen (geen aanrader) en hoe ik dat nu anders doe.

https://zoninjeleven.nl/episode-59/

 

Pin It on Pinterest