Wie kent het niet? Voordat je ‘een groot en serieus’ mens werd, deed je allerlei dingen met passie en plezier waar je later geen tijd meer voor hebt of maakt.

Je baan, partner, gezin, verplichtingen, verwachtingen … Je bent al blij als je af en toe aan jezelf toekomt. En weet je … dat is zo zonde!

Veel mensen komen op een punt in hun leven dat ze zich afvragen:

  • Wat wil ik nou echt?
  • Wat is mijn levensmissie, mijn levensdoel?
  • (En hoe kom ik daar?)
  • (En wat als het niet lukt?)

Naar mijn mening zijn deze vragen veel te groot en zwaar. En vaak leiden ze alleen maar tot nog meer onzekerheid en twijfel. Want je legt de druk zo groot om Dat Ene Ding te Moeten Vinden.

Mijn ervaring is:
Als je meer dingen gaat doen waar je gewoon heeeeeeel erg blij van wordt, dan ga je je beter voelen, gaat je energie stromen, net als je creativiteit en inspiratie. En vanuit die vibe krijg je weer andere goede ideeën …

En vorige week … toen voelde ik opeens hoe ‘kinderlijk’ eenvoudig het kan zijn om de draad weer op te pakken en terug te keren naar de meer ongecompliceerde versie van jezelf.

In deze video ontdek je wat het is.

Deze video heb ik opgenomen op maandag 15 mei. (Waarom ik dat noem, word je vanzelf duidelijk!) Diezelfde dag sprak ik ook mijn wens nog een keer uit tijdens een gezellig etentje met een lieve collega.

Ik vertel mensen al jaren dat ze wanneer ze iets willen, ze zich écht moeten richten op hun verlangen. En bovendien dat verlangen kenbaar moeten maken! En dat doe je bijvoorbeeld door erover te praten, het op te schrijven en door het gevoel wat je zou krijgen als het verlangen al vervuld zou zijn heel intensief op te roepen.

Nou… kijk naar de video en je ziet als ik het over zeilen heb hoe blij ik daarvan word … toch? Hoe intens ik dat verlangen voel.

 

Het verhaal gaat verder …

Inmiddels is het woensdag 24 mei. We zijn 9 dagen verder … en je raadt niet wat er is gebeurd ….

Dat vertel ik je morgen… in het vervolg op dit verhaal. Echt …. té leuk!!!! Vooral omdat ik dit écht écht écht niet zag aankomen. Na 20 jaar ….

 

Tot morgen ☼

Zonnige groet,   Astrid

Pin It on Pinterest