Wie kent het niet? Voordat je ‘een groot en serieus’ mens werd, deed je allerlei dingen met passie en plezier waar je later geen tijd meer voor hebt of maakt.

Je baan, partner, gezin, verplichtingen, verwachtingen … Je bent al blij als je af en toe aan jezelf toekomt. En weet je … dat is zo zonde!

Veel mensen komen op een punt in hun leven dat ze zich afvragen:

  • Wat wil ik nou echt?
  • Wat is mijn levensmissie, mijn levensdoel?
  • (En hoe kom ik daar?)
  • (En wat als het niet lukt?)

Naar mijn mening zijn deze vragen veel te groot en zwaar. En vaak leiden ze alleen maar tot nog meer onzekerheid en twijfel. Want je legt de druk zo groot om Dat Ene Ding te Moeten Vinden.

Mijn ervaring is:
Als je meer dingen gaat doen waar je gewoon heeeeeeel erg blij van wordt, dan ga je je beter voelen, gaat je energie stromen, net als je creativiteit en inspiratie. En vanuit die vibe krijg je weer andere goede ideeën …

En vorige week … toen voelde ik opeens hoe ‘kinderlijk’ eenvoudig het kan zijn om de draad weer op te pakken en terug te keren naar de meer ongecompliceerde versie van jezelf.

In deze video ontdek je wat het is.

Deze video heb ik opgenomen op maandag 15 mei. (Waarom ik dat noem, word je vanzelf duidelijk!) Diezelfde dag sprak ik ook mijn wens nog een keer uit tijdens een gezellig etentje met een lieve collega.

Ik vertel mensen al jaren dat ze wanneer ze iets willen, ze zich écht moeten richten op hun verlangen. En bovendien dat verlangen kenbaar moeten maken! En dat doe je bijvoorbeeld door erover te praten, het op te schrijven en door het gevoel wat je zou krijgen als het verlangen al vervuld zou zijn heel intensief op te roepen.

Nou… kijk naar de video en je ziet als ik het over zeilen heb hoe blij ik daarvan word … toch? Hoe intens ik dat verlangen voel.

 

Het verhaal gaat verder …

Inmiddels is het woensdag 24 mei. We zijn 9 dagen verder … en je raadt niet wat er is gebeurd ….

Dat vertel ik je morgen… in het vervolg op dit verhaal. Echt …. té leuk!!!! Vooral omdat ik dit écht écht écht niet zag aankomen. Na 20 jaar ….

 

Tot morgen ☼

Zonnige groet,   Astrid

Actueel

Nieuwe Community 

PRIMA is Perfect was jarenlang mijn motto. En wat heeft het me veel gebracht. Maar het leven gaat door. Groei gaat door. Inzichten gaan door. 

Omdat PRIMA is Perfect niet meer helemaal de lading dekt, ben ik momenteel bezig om met een frisse blik naar mijn business te kijken. Daar komt straks ook een nieuwe vlag bij, maar die heb ik nog niet helder. PRIMA is Perfect valt daar dan nog steeds onder.... maar welke kant gaat ie op wapperen?

Vooralsnog heb ik dit bedacht: Alles is Perfect. Dat is dan ook meteen de nieuwe naam van de Community die ik een paar weken geleden heb gestart om mijn hersenspinsels en inspiratie te delen. 

Hoezo: Alles is Perfect?!!???

Als je zegt: "Astrid, waar héb je het over!?" dan snap ik die reactie helemaal. En toch meen ik het en voel ik het ook zo.

Dat wil natuurlijk niet zeggen dat er geen pijn bestaat, geen strijd, geen verdriet, geen onrecht. Maar ik heb afgelopen jaren heel intens mogen ervaren dat het Universum vanuit menselijk mierenperspectiefje niet te bevatten is. Hoe hard we ook proberen dat te ontkennen en doen alsof wij heer en meester zijn hier op aarde. 

Dit inzien betekent: bye bye controledrang en hello overgave en vertrouwen. Lifechanging voor mij! 

Momenteel werk ik aan een nieuwe website en nieuw aanbod zodat ik dit veel beter aan je kan uitleggen en mijn ervaring met jou kan delen en je kan helpen om ook steeds meer zo in het leven te leren staan:
Vol plezier en vertrouwen, als een blij en onbevangen kind. 

Wil je hier nu al van proeven? Word dan lid van mijn nieuwe Community "Alles is Perfect". 

100 dagen Oncomfortabel Lang Mediteren 2022

Ik ga net als in 2019 - weer een challenge met mezelf aan: 100 dagen achter elkaar mediteren. Oncomfortabel lang. 

Toen heeft het me heel veel gebracht, al ben ik toen na 17 dagen gestopt met mijn filmpjes, omdat ik tijd nodig had om alles te integreren. Ik ben benieuwd naar deze nieuwe ronde. En ... jij kunt gewoon aanhaken als je wilt. In deze video vertel ik je meer!

Wil je meer weten over deze Challenge en hoe je kunt meedoen?
Klik dan hier!

Groei is geen hoofdzaak! Jouw groeidiamanten zitten in je lijf!

Jarenlang heb ik me verdiept in mindset. In de werking van ons brein. Saboterende patronen opruimen. En ik zag al dat VOELEN eigenlijk het voornaamste was. En voor velen het allerengste om te durven doen.

Afgelopen 2 jaar heb ik me 'voelenderwijs' door een grote persoonlijke crisis heengeslagen. Gelukkig had ik al heel veel training gehad de jaren daarvoor, wat maakt dat ik in relatief korte tijd enorme transformaties heb ervaren.

En nu weet ik zeker: Voelen, datgene waar we het allerbangst voor zijn is de sleutel tot groei. En ik wil dolgraag dat we dit vol enthousiasme aandurven.

Als je het nooit geleerd hebt en je kent het niet, dan ben je er bang voor. Dan ga je het liever uit de weg. En daarmee ontzeg je jezelf eigenlijk het Leven zelf. Want wat je hier te doen hebt als mens is nou juist precies dit: Voelen. Ervaren. Alles. Helemaal. 

Drie jaar geleden startte ik mijn online academie: De Zonnebank met prachtige online programma's. Maar wat momenteel het allerbelangrijkste onderdeel van de Zonnebank is, zijn de wekelijkse Zooms, waarin ik samen met de deelnemers die spanningsvelden opzoek. De emoties die zo diep zitten, de angsten waar ze bang voor zijn.

 

En elke week weer gebeuren er wonderen. Ontladingen. Eigenlijk heel zacht en simpel. Dat je denkt: Was ik HIER NOU AL DIE TIJD BANG VOOR??? Heb ik me hierdoor jarenlang laten tegenhouden???? 

Wil je het ervaren? Je bent van harte welkom. Voor 70 euro ben je een maand lid tot wederopzegging en dat laatste kun je elke maand doen.  

Pin It on Pinterest