Allemaal leuk en aardig dat je succesvol bent. Maar heb jij ook vaak zo’n ongemakkelijk gevoel? Het mag misschien geen naam hebben, maar het sluimert op de achtergrond, net als een besturingsprogramma op je laptop. Je probeert het te negeren, maar dat lukt steeds minder.

Wist je dat dit gevoel eigenlijk het topje van een ijsberg is? Een ijsberg die dolgraag wil smelten. Dat klinkt ongewenst in deze tijd van klimaatcrisis. Maar deze ijsberg staat voor iets wat smeekt om aandacht, warmte en liefde.

Dat onbestemde gevoel wijst erop dat er een grote crisis in je gaande is. Alleen loop je er steeds voor weg. Wat ik ook snap. Want je weet niet wat je ermee aan moet. Dus probeer je het uit alle macht te negeren. Het wordt alleen steeds harder werken.

Natuurlijk kun je nu ook snel wegklikken. Omdat je dit liever niet wilt weten. Maar als je zou weten wat dit ‘besturingsprogramma’ elke dag uitvreet, zou je er onmiddellijk alles van willen weten. Je kunt het vergelijken met een venijnig virusprogramma, dat geleidelijk steeds meer en meer je leven infecteert en overneemt.

Ik zie dat mensen in een poging zich beter te voelen de gekste dingen gaan doen. En ja, dit geldt ook voor de succesvolle ondernemende vrouw. Want als er ergens veel maskers gedragen worden is het wel in deze wereld.

In plaats van zichzelf te vinden, raken ze verdwaald tijdens Seminar Safaries of in de Spirituele Supermarkt. En het ene is nog nauwelijks geconsumeerd of het volgende wordt alweer in het karretje gelegd.

Zelf heb ik ook jarenlang in cirkeltjes rondgedraaid, al zag ik dat pas achteraf. Ik was succesvol, had alles, zou je zeggen, maar voelde het na een tijdje helemaal niet meer.

Toen ik in aanraking kwam met een totaal nieuw niveau van bewustzijn, viel het kwartje. Ik zag ineens wat er werkelijk speelde.

De meeste coaches, therapeuten en andere ‘goeroes’ zijn nog helemaal gefocust op:

  • Wordt de beste versie van jezelf.
  • Leef je droomleven!
  • Dé succesformule naar een 6, 7, 8 of tig-figure business.

Maar dit systeem is failliet. Dit tijdperk loopt ten einde. Dat gaat komende jaren blijken meer en meer blijken.

We zitten namelijk in een gigantische shift. Collectief. Als mensheid. Alleen de meeste mensen hebben nog geen idee. En dat is helemaal prima. Het is een geleidelijke beweging. En iedereen krijgt op zijn eigen tijd een wake up call.

Als jij dit leest, is dat bij jou al gaande. En daarom wil ik dat wat in jou wakker aan het worden is, heel graag voeden. Zodat je de gelegenheid krijgt om een totaal nieuw perspectief te krijgen op jezelf, het leven en wat je hier te doen hebt. Wat ervoor gaat zorgen dat je dat lege gevoel, dat zoeken achter je gaat laten.

Serie van 3 online workshops:

“Van Streven naar Leven”

 

Ik organiseer in augustus en september een serie van 3 online workshops waarin ik het volgende met je ga delen:

1.
De omvang van de innerlijke strijd die jij elke dag voert en hoe onbewust dat plaatsvindt. Jij denkt misschien dat het meestal best wel goed gaat. Maar bijna elk moment van de dag woedt er in jou een soort oorlog. Je merkt het nauwelijks, want je ziet het als normaal. Je kunt het vergelijken met zo’n irritante piep in je oor. Stel je hoort die dag in dag uit. En op een dag … is het ineens stil. Pas dan besef je hoe je je hele leven hebt geleden.

2.
De bron van deze innerlijke strijd. Zolang je niet weet wat de ware oorzaak is van het probleem, kun je het ook niet oplossen. En zul je je ondanks al het succes van de wereld ook niet echt vrij en vervuld voelen. Niet alleen vertel ik je waar dit mee te maken heeft, maar ook hoe dit effect heeft op alle gebieden in je leven. Werk, gezondheid, relaties, gezin, you name it! Een nieuw perspectief zorgt dat je verbanden gaat zien die je eerst volledig ontgingen.

3.
De oplossing voor de innerlijke strijd. Je zult verbaasd zijn van de eenvoud. Wij mensen maken het onszelf zo ongelofelijk ingewikkeld. En precies daarom zijn we ook zo doodop en wanhopig op zoek naar antwoorden. Zonder die echt te vinden. Ja… even…. iets werkt even en lijkt het te zijn. En dan … toch weer niet. Toch weer die teleurstelling.

Stel je eens voor dat je zou begrijpen wat er wérkelijk aan de hand is en hoe je een eind kunt maken aan al dat ingewikkelde en uitputtende gezoek en al die oplossingen die uiteindelijk alleen maar frustreren en bakken met tijd, energie en geld kosten?

Ik gun jou zo dat ook jouw innerlijke zon volop gaat stralen. Net zoals bij mij het licht echt totaal aangegaan is, sinds ik ontdekte dat de persoonlijke ontwikkeling en spirituele uitstapjes die ik maakte (en dat waren er vele) me op een gegeven moment geen stap verder meer brachten. Behalve verder van mezelf.

Ben jij klaar om te onderzoeken hoe je de leegte van succes kunt verruilen voor een leven en business waarin je je vrij en blij voelt?

Meld je dan nu aan.

De online workshops duren 60 minuten per keer en vinden plaats op:

– Donderdag 24 augustus
– Dinsdag 29 augustus
– Donderdag 7 september
We beginnen stipt om 20.35 uur. 

De investering voor deze 3 workshops is 22,50 euro ex btw.

Via deze link kun je je aanmelden:
https://www.e-act.nl/cart/do/add?a=2171&p=77984

Lukt het je helaas niet om live te kijken, dan kun je sowieso via de replay de aflevering terugzien. 

Voor alle duidelijkheid: Het zijn educatieve workshops. Ik heb behalve mega veel waardevolle content niets in de aanbieding!

Ik zou het geweldig vinden je binnenkort te zien en je te overladen met mega veel inzichten die hoe jij tegen je business en je leven aankijkt zullen veranderen.

Actueel

Serie van 3 online workshops "Van Streven naar Leven"

De meeste coaches, therapeuten en andere ‘goeroes’ zijn nog helemaal gefocust op:

  • Wordt de beste versie van jezelf.
  • Leef je droomleven!
  • Dé succesformule naar een 6, 7, 8 of tig-figure business.

Maar steeds meer mensen komen erachter dat dit geen geluksrecept is. Want dan ben je daar, denk je... en dan vroeg of laat voel je toch weer .... wat nu?

We zitten in een gigantische shift. Collectief.  Alleen de meeste mensen zijn zich nier nog niet van bewust. En proberen dus toch nog op de oude manier te groeien. Alleen... dat werkt niet meer.

Schaamte en doen alsof

Als je nog geen alternatief hebt, blijf je toch meer van hetzelfde doen. En als er iets is wat lastig is om toe te geven, is het dit: Ik weet het niet (meer). Want dat is natuurlijk falen! Dat laat je niet blijken. Jij hebt het immers allemaal op een rijtje en voor elkaar, toch?

Ook de wereld van de succesvolle vrouwelijke ondernemer kent veel maskers en taboes. Het is tijd om daar een licht op te schijnen. Want dat het oude niet meer werkt, wil natuurlijk zeggen dat er iets nieuws ligt te wachten. En precies daarover gaat mijn workshopserie: Van Streven naar Leven!

Wat als je business op rolletjes loopt, maar jij struikelt over je succes?

Ik heb een unieke en gratis Luisterboek voor je gemaakt:

Van Streven naar LEVEN!

Ontdek onder meer: 

  • Waarom succes je 'er' niet gaat brengen
  • Wat je verslaving aan hard werken en presteren in stand houdt
  • De sleutels voor een vrij en vervullend leven

Start najaar 2023:

Shift to S.H.I.N.E.

Vrijheid. Vervulling. Je passie leven. Dat was waar je naar verlangde. Daarom begon je voor jezelf. En... het is gelukt! Je bent succesvol ondernemer. Maar was dit nou wat je zocht?

Wat als je merkt dat je jezelf eerder gevangen hebt gezet in plaats van hebt vrijgespeeld? Dat je vastzit in hard werken, meer doelen, meer succes najagen, maar dat de prijs heel hoog is.

Dat je jezelf verliest in je bedrijf en dat de rest van je leven er maar een beetje bijhangt?

Als de basis onder je bedrijf bestaat uit (onbewuste) prestatie- en bewijsdrang, dan put je jezelf uit en voel je geen echte vervulling. 

Herkenbaar en wil je hier meer over weten? En over mijn gloednieuwe programma Shift to S.H.I.N.E. dat in september start?

Check dan alle ins en outs via de rode button en als je voelt dat je hart sneller gaat kloppen, boek dan een Matchcall met me, dan spreek ik je snel! 

ZIN in je Leven podcast

Al sinds 2018 maak ik met veel plezier de Zon in je Leven podcast. In #133 kun je horen dat ik heb besloten dat ik een 2e podcast ga starten, waarin ik vrijuit kan delen over mijn ervaringen/inzichten etc. op het gebied van relatie(s), daten, heling, vrouwelijkheid, echtscheiden, seksualiteit, sensualiteit, etc. etc. Want ik geloof dat daar nog veel te weinig licht op geschenen wordt.
Meer weten? Meld je aan voor de ZIN in je Leven maillijst.

Pin It on Pinterest