Yellow Sunday

Kiezen voor je eigen geluk is de grootste stap die je kunt zetten. Al het andere wordt daarmee automatisch in gang gezet. 

Kiezen voor licht klinkt fantastisch, maar heeft grote gevolgen. Alles wat niet licht is, wordt helder. Wat in de schaduw verborgen lag, wordt zichtbaar. En het is precies dit waarom heel veel mensen diep van binnen helemaal niet voor licht durven kiezen. Ze zijn bang voor wat zich in het donker verborgen hield. 

Dan maar liever in het donker blijven of snel het licht weer uit doen als het te confronterend wordt. Dat voelt veiliger, want het is bekend. En wat de boer niet kent … 

In alle jaren dat ik me heb verdiept in persoonlijke ontwikkeling heb ik in mezelf gezien en bij anderen dat al onze problemen allemaal terug te brengen zijn naar dat ene probleem: De angst voor licht en liefde. 

Dat maakt dat we wanneer we samenzijn en eerlijk zijn over wat in ons leeft ook zoveel opluchting en (h)erkenning ervaren. Voorbij de buitenkant zijn we allemaal hetzelfde en kennen we dezelfde angsten en worstelingen. 

Precies hierom heb ik dan ook ongelofelijk veel zin om na lange tijd eindelijk weer een heerlijke livedag te kunnen organiseren op mijn favoriete plek: Aan het STRAND! 

Jawel, hij komt er weer aan, de eerste 

Yellow Sunday

van 2022. Omdat er toch niets gaat boven LIVE!!!

 

Let’s go with the flow!

De insteek van Yellow Sundays is: Zonnig. Samen. Leren en Lol.  

Misschien was je er al eerder bij en dan weet je dat ik dit soort dagen graag helemaal vanuit de flow laat ontstaan. De controle los en openstaan voor verwondering en wonderen. Iets wat ik vroeger (ex-controlfreak he?) doodeng zou vinden, maar nu weet ik oprecht niks leukers! 

Save the date: zondag 1 mei 

 • Vind jij het ook fijn om weer live met elkaar te verbinden?
 • Genieten van de herkenning met mensen met wie je aan een half woord genoeg hebt?
 • Stappen zetten om veel meer liefde en verbinding met jezelf te voelen, eigenlijk het enige waar het écht om draait in het leven?
 • Je verwonderen hoe ingewikkelde dingen in no time kristalhelder en eenvoudig worden?

Dan zie ik je heel graag op 1 mei in Castricum aan Zee bij Club Zand!
Heerlijk genieten van zon, zee en lekker eten. 

Inloop 09.30 uur
Start 10.00 uur
Einde 16.30 uur

Tip: Verwen jezelf en maak er een uitje van met overnachting.
Genoeg leuks in Noord-Holland! (Egmond, Castricum, Bergen, Schoorl.

We leven in een overvloedig Universum zeggen ze. Yeah right!? Daar merk je weinig van zeker? Je voelt angst, ervaart tekort en mist vertrouwen?

Herkenbaar hoor. Ik zat ook jarenlang vast in die gevangenis. Van hard werken. Van leven tussen hoop en vrees. Van ploeteren en pleasen. Het leven was niet zo leuk. En ik vond mij niet zo leuk. Hoezo overvloed???

Fast forward naar nu. Alles in mijn leven staat op zijn kop. Maar omdat ik nu een kei ben geworden in schitterende dromen en perspectieven voor me zien, die ik serieus neem, voel ik me zo anders. Zo rustig. Zo blij. Zo vol vertrouwen.

Laat jij je nog bedriegen door je ogen, oren en gevoel? Teleurgesteld over hoe je leven nu is? Dan word je op het verkeerde been gezet. Jouw huidige overtuigingen werken als oogkleppen. Je ziet niet “de werkelijkheid”. Je ziet ‘jouw werkelijkheid’. Maar dat zijn vooral illusies. Of misschien zelfs nachtmerries. Zolang je vasthoudt aan wat je nu gelooft over jezelf en de wereld, blijft het zo. 

Maar als je de zonnige, stralende, echte jij tevoorschijn tovert, komt er een ware wonderstroom op gang. Een stroom waarop je je alleen maar hoeft te laten meevoeren. 

Tijdens deze Yellow Sunday gaan we lekker aan de slag met het stimuleren van de Wonderstroom.

Die negatieve onderstroom die ken je natuurlijk wel. 
Maar wist je dat je met wat simpele ingrepen en AHAAA-momenten zo’n 70% van die negativiteit die werkt als een modderstroom die je steeds weer naar beneden wil trekken kunt ombuigen? Zodat je energie sky high gaat?

Dit wordt zo’n dag waarin je ontdekt hoe je dat doet.

 • We oefenen lekker samen.
 • Ik ondersteun het geheel met mijn hypnose skills voor extra impact.
 • Je gaat niet geloven hoe gemakkelijk het kan zijn.
 • Je gaat inzien hoe moeilijk je altijd hebt gedaan en gedacht.
 • Je kritische brein gaat het superzwaar krijgen deze dag
  (je Ware Zelf ligt dubbel!) 

En na deze inspirerende zonnige dag ga je natuurlijk heerlijk vol enthousiasme verder in de Zonnebank met experimenteren en wonderen uitwisselen met je (nieuwe) Zonnebankbuddies. (ik bemiddel graag voor je!) 

Wil je erbij zijn op 1 mei?
Meld je dan NU aan

Locatie: Club Zand Castricum aan Zee

09.30 uur (inloop)
10.00 uur start programma
16.30 uur Einde

 

Impressie Yellow Sundays

“Fijn om samen te zijn, elkaar in real life te zien en fijne ervaringsoefeningen;”

“Veel bijgeleerd, maar vooral ook veel gelachen. Er was echt een goede vibe en ik ben er graag een volgende keer weer bij.”

“Superdag, ontmoeten en samen leren en ervaren. Dankbaar, de hele dag voelde als een cadeau.”

“Fijne gesprekken, herkenning bij elkaar. Ik voelde liefde en blijdschap van jou uit, maar ook bij iedereen. Op aar de volgende meeting!”

“Hier een blijerd. Hele middag genoten met volle teugen van het warme samenzijn in een intieme en veilige setting, de oefeningen/hypnose, heerlijke lunch & versnaperingen, fijne locatie en omgeving. Echt een feestje.”

Bedankt iedereen voor de energie die deze Yellow Sunday mij heeft gebracht. Deze groep stond weer echt in verbinding met elkaar. Het moest zo wezen dat we met elkaar het lied “Time for Greatness” van Fia hebben laten klinken. Samen zingen geeft energie. Het was ❤ verwarmend 🔥. Dank je wel Astrid voor de fijne uitleg en je prettige humor.

Jorien

Samen. Verbinding. Support. Delen = Helen.

Dit zijn de dingen die mij voor ogen stonden toen ik 3 jaar geleden startte met De Zonnebank!

En wat zijn er prachtige dingen gebeurd.

 • Zoveel mooie verhalen van deelnemers
 • Buddiegroepjes waaruit dierbare vriendschappen ontstonden.
 • Zonnebankers die het roer volledig omgooien en (eindelijk) voor hun verlangens kiezen
 • Zonnebankers die inzien dat ze nergens heen hoeven omdat het geluk wat ze zochten al die tijd al bij de voordeur lag te wachten.

 

Wat een dag…. zo magisch. Bedankt allemaal ik heb intens genoten. Mijn jongens hebben rode oren van alles moeten aanhoren. 🥰
Liefs

Monique

Thanx Astrid & mede-Zonnebankers, was weer fantastisch, enorm genoten .. en zo tof + fijn om na lange tijd in groepsverband te kunnen samenkomen!

Novita

WOW,het was een Magische Mooie Manifestatie dag.
Weer waardevolle extra Tools tot mijn beschikking gekregen.
Ik Geniet van alles wat er Beschikbaar is in mijn QuantumSoep en ik Kies steeds weer Bewust opnieuw.
Dankbaar voor Alles wat er al Is.
Ria

Was heerlijk… 🥰 Boost aan good vibes en inspired energy,. En wat een fijne mensen 🙏💞 Dank allemaal!

Karina

Dank je wel lieve Astrid voor dit mooie cadeau vandaag. Ik vond het magisch. Zoveel liefde, verbinding, erkenning en zo’n fijne energie. Ik heb met volle teugen genoten door mijn roze bril. En dank Daphne voor jouw kwetsbare prachtige toegift! Terug in de auto overal vuurwerk en zonnetjes langs de weg, en thuis knuffels van man en kind, precies zoals ik gekozen had. Mijn bubbels staan klaar voor morgenochtend, proost!

Bedankt lieve Zonnebankers, zo bijzonder om dit feestje met jullie te mogen vieren! 🥰💖🍾🙏🌞
Juul

Wil je erbij zijn op 1 mei?
Meld je dan NU aan

Locatie: Club Zand Castricum aan Zee

09.30 uur (inloop)
10.00 uur start programma
16.30 uur Einde

 

Pin It on Pinterest