De Zonnebank Programma’s

 De Zonnebank is mijn online academie, waarin je verschillende programma’s kunt volgen.

Mensen die starten met “Zonnebanken” zijn zichzelf behoorlijk uit het oog verloren. Ze hebben sterke schouders, zijn geneigd altijd voor een ander klaar te staan, maar hebben de neiging zichzelf op de laatste plek te zetten. Ze voelen zich verantwoordelijk voor van alles en nog wat en niets is hen te veel. Totdat het niet meer gaat. Ze zijn heel lang doorgegaan, tot ver in het rood en dan is het op. Oververmoeid, overprikkeld of zelfs burn-out.

“Wie ben ik? Wat wil ik? Waar word ik nou eigenlijk blij van?”

Dat zijn de vragen waar Zonnebankers graag antwoord op willen hebben. 

Gelukkig hoef je het niet alleen te doen en is hulp veel dichterbij en laagdrempeliger dan je denkt. Al voordat we dankzij Corona collectief gingen wennen aan het idee dat er online heel veel mogelijk is, maakte ik al jaren online programma’s en deed ik ook al veel coaching online, met supergoede resultaten.

In De Zonnebank kun je net zo intensief als jij wilt zelf aan de slag. Op eigen houtje, maar niet alleen, want regelmatig bied ik programma’s aan die je ‘live’ kunt volgen. Zo start ik begin 2021 weer met 2 nieuwe programma’s (lees hierover via www.zoninjeleven.nl/zonnebank2021). 

Dankzij mijn progamma’s, mijn begeleiding en de verbinding met je mede-Zonnebankers, leer je (weer) voelen wie je werkelijk bent, zodat je vanuit die verbinding andere en betere keuzes kunt maken en meer en meer gaat doen waar jij blij van wordt.  

Hieronder vind je een overzicht van wat je in De Zonnebank kunt vinden. 

Basiscursus Perfectionisme Loslaten

(gratis bij boek PRIMA is Perfect)

Deze cursus van 5 lessen maakt je bewust van waarom je je al heel lang niet gelukkig, blij en voldaan voelt en meer overleeft dan leeft. Deze training maakt je bewust van wat perfectionisme en faalangst is, benoemt heel duidelijk de risico’s en gevaren van leven vanuit die angst en geeft je een goed overzicht van hoe je kunt leren deze angsten los te laten en te leren leven vanuit plezier, ontspanning en vertrouwen.

Het is een soort introductie op mijn boek en training PRIMA is Perfect. Als je nog nooit iets van me hebt gehoord, gelezen of gezien zeker een aanrader. En je maakt meteen kennis met De Zonnebank. 

 

PRIMA is Perfect

Deze training is dé manier om de stof uit mijn boek PRIMA is Perfect echt tot leven te brengen. Je leert de hele PRIMA-methode en gaat concreet aan de slag met dé kern van het boek. De praktische, effectieve en ook leuke technieken en oefeningen uit het boek komen via de video’s, werkbladen, webinars en mp3’s tot leven.

Je leert je goed te voelen, negatieve gevoelens neutraliseren, je ontdekt hoe je piekeren effectief stopt en ook hoe je kunt stoppen met doemscenario’s en juist je dromen en verlangens realistisch inbeelden. Zodat ze werkelijkheid kunnen worden. Deze cursus wordt in 2021 vernieuwd.

  PRIMA is Perfect Advanced

  Een online training van 10 lessen met werkbladen, mp3’s, video’s en audio’s. Plus een aanvullend webinar per les.  In de informatievideo vertel ik je wat je ongeveer kunt verwachten per les. 

  De 4 Magische Vragen

  De 4 magische vragen hebben mijn leven veranderd en sinds ik ze deel via deze training, geldt dat ook voor heel veel Zonnebankers. Sinds een aantal jaar schrijf ik namelijk wekelijks de antwoorden op de 4 magische vragen in mijn journal. En het is af en toe bijna eng om te zien hoe dingen na verloop van tijd gewoon uitkomen.

  In deze cursus geef ik je uiteraard de 4 vragen, maar vooral ook het hoe en waarom van hun werking. Waar moet je op letten? Wat werkt en wat niet?

  Schrijven vanuit je hoofd, je ratio is beperkt door je negatieve overtuigingen. Je wilt juist daaraan voorbij.
  Dankzij de 2 speciale hypnose MP3’s die je bij deze cursus krijgt, gaat het ook jou lukken om meer vanuit flow te gaan schrijven.

  Stap in de Rol van je Leven online

  In 2018 voelde ik de behoefte om een live programma te maken voor wie op zoek is naar de Rol van zijn Leven. Veel mensen worden geleefd, draaien de weken af en willen wel anders, maar hebben geen idee wat dan. En hoe.

  Wanneer je bereid bent naar binnen te kijken, je angsten te onderzoeken en te voelen wat er in je omgaat, krijgen ook je dromen en verlangens de ruimte. Die hebben zich namelijk vaak onder alle pijn en verdriet verstopt. En als jij gaat puinruimen, komen ze tevoorschijn.

  Voel je je nu leeg? Niet vervuld? Ontevreden en gefrustreerd? Weet je ergens dat je in de wieg gelegd bent voor iets anders? Komt er nu niet uit je wat erin zit?

  Dan is dit programma voor jou.

  12 lessen, volledig online te volgen. (Informatiesheet in de maak.)

  Ja, ik wil lid worden van De Zonnebank!

  Ik heb afgelopen jaar dankzij Corona intensief kunnen Zonnebanken.

  Het heeft me meer gebracht dat ik in woorden kan uitdrukken. Ik sta zoveel lichter en met meer vertrouwen in het leven. Ik ben ervan overtuigd dat wat er nog aan staat te komen mij nog veel zou kunnen brengen. Alleen voel ik momenteel een enorme verzadiging en de nood om alles een tijd te laten bezinken. Ik wil daarom nu een ruime pauze nemen en mogelijk haak ik later wel weer eens aan.

  Graag wil ik je nog enorm hartelijk danken om er te zijn en om dit geweldige platform te creëren. Ik heb het gevoel dat dit mijn leven heeft gered. Zeker in deze speciale tijden maar ook omdat ik het overgrote deel van de tijd in het buitenland ben, was dit voor mij een godsgeschenk. Ik dank het universum hartelijk dat ik via je boek en daarna je podcast bij jou en de Zonnebank ben terecht gekomen. 🙏

   Ik wens je ontzettend veel liefde, geluk en succes toe bij alles wat je doet. ❤️

  Vanessa Walschaers

  Het zonnebanken geeft mij Energie! Energie die al in mij zat, maar super vastgeklonterd zat. Doordat ik door mijn perfectionistisch gedrag letterlijk alles vasthield. Na 2e keer burn-out nu via Facebook, podcasts en boek besloten op dieper niveau te werken. Wauw! Wat een verschil. Ik doe dingen die ik nooit durfde en spreek mijn gevoel uit, ga bewust de confrontatie aan met mijn angsten en los ze 1 voor 1 op. Dit met behulp van de lessen, de Facebook-groep en natuurlijk mijn geweldige Buddy’s. Iedereen werkt op zijn eigen niveau en kan leren op zijn eigen manier. Top voor mij. Ik doe waar ik behoefte aan heb, wanneer dat mij uitkomt. En het leuke is, je wilt verder, je wilt oefenen, het voelt gewoon goed.
  Ik ben Astrid super dankbaar voor deze kans en mogelijkheid 💖!

  Tamara Makkinje

  Ik ben sinds het begin lid van de Zonnebank en sinds ook de Magische MP3 aangeboden worden en 1 op 1 videosessies heb ik mezelf alweer zoveel beter leren kennen. Het is een echte ontdekkingsreis. Gun jezelf dit mooie cadeau, zie het als vervroegd Sinterklaas of Kerstcadeau of gewoon omdat je jezelf het waard vind. En zeker als je twijfelt zou ik zeggen, zet de twijfel opzij want het brengt je echt heel veel… 🎁🙏❤️🍀🌈

  Miranda Laurant

  Ga je brein herprogrammeren, om te voorkomen dat je in nood komt. Lang leve NLP en online coaching via fb live en webinars. Vooral regelmatig niks doen, stilte ervaren en emoties verwerken. Ruimte voor nieuwe dingen maken. Heerlijk! Stop de negatieve spiraal en verbeter jezelf, dan volgt je omgeving vanzelf en komt er voorspoed op je pad.

  Anke van Eck-van Looveren

  Extra’s in De Zonnebank …

  Thema Masterclasses en opnames webinars

  Regelmatig geef ik een thema masterclass. De opnames blijven hier beschikbaar. 

  • Keuzestress, faalangst en onzekerheid bij tieners;
  • Is burn-out bullshit (Q&A met Pieter Wijtenburg)
  • Ondernemen vanuit je Ware Zelf
  • Stress, perfectionisme en burn-out
  • Uitstelgedrag
  • Hoe vind je je kracht temidden van chaos en destructie
  • Wie niet kan rouwen, kan niet bouwen!

  Livedagen: Yellow Sunday / trainingsdagen

  Toen ik startte met De Zonnebank was het mijn droom om een  community van Zonnebankers te creëren die elkaar niet alleen online, maar juist ook offline weten te vinden.

  En hoewel Corona in 2020 enigszins roet in het eten heeft gegooid, heb ik  toch een aantal live bijeenkomsten kunnen organiseren. De zogenaamde ‘Yellow Sunday’s. 

  En reken maar, zodra het weer kan, zullen we weer samenkomen. Want online is super, maar elkaar in levenden lijve ontmoeten is natuurlijk het aller-allerleukst!

  Als lid van De Zonnebank betaal je geen 150 euro, maar slechts 75 euro voor deze volledig verzorgde livedag inclusief heerlijke lunch en versnaperingen. 

   

   

  => Online community 

  Voor het stellen van vragen en het delen van bijvoorbeeld jouw antwoorden op opdrachten met de groep, heb je toegang tot een besloten Facebookgroep en een online forum.

  Je kunt hier je de andere Zonnebankers beter leren kennen of een buddy(groepje) vinden. Het buddyschap heeft een enorme toegevoegde waarde. Mensen vinden het vaak fijn om samen bepaalde processen door te maken en elkaar te motiveren. En er zijn zelfs al prachtige vriendschappen ontstaan! 

  Delen is Helen

  In De Zonnebank vind je een aantal opnames die ik heb gemaakt met Zonnebankers, waarin ik een 1-op-1 sessie met hen doe. Je ziet dan hoe we samen door bepaalde problemen en blokkades heenwerken en hoe snel transformatie kan gaan.

  Ik doe dit ook regelmatig tijdens de webinars of Zooms die ik geef wanneer ik een nieuwe training aanbied.

  Alleen al door het kijken naar wat er bij een ander gebeurt, worden ook dingen in jou geraakt en geheeld. Dit zijn dus zeer transformerende sessiess. 

   

  Al enige tijd (2 jaar) ben ik bezig met perfectie loslaten, mind ful, NLP, hypnose, ACT……🍀 Je boek heb ik in 2018 persoonlijk door jou gesigneerd ontvangen. Ben toen PRIMA is Perfect gaan volgen. Dit heeft mijn ogen geopend en zo kwam ik erachter dat ik sinds de geboorte van ónze zoon (13 jaar geleden gehandicapt geboren door zuurstofgebrek tijdens de bevalling)  mijn gevoel had uitgeschakeld.

  Het boek heb ik inmiddels wel 5x gelezen. Bij alles wat ik nu doe sta ik méér in het leven. En ben ik niet aan het overleven….. Dit geeft écht weer het gevoel dat ik mág leven.

  Intussen ben ik ook mijn eigen weg in geslagen…..mij passie voor sport. Mijn vaste baan opgezegd.
  Opleiding fitness A🏋️‍♀️ gevolgd nu ben ik ook nog Mindful Run Coach voor mijn gemeente. 🏃‍♀️ Zo COOL !!!!😎
  Hoewel ik ook nog mijn minder goede dagen heb, die ik nu steeds meer accepteer en omarm, ben ik ( nee, DOE ik ) niet meer depressief. 😇
  In de afgelopen maand zijn er 4 mensen geweest die tegen mij gezegd hebben dat : ” hier staat iemand ” !!!🔥 Zo geweldig mooi.
  Ik voel het dan helemaal. ☀️ Ik mag er zijn en ik ben PRIMA zoals ik ben. 😍

  Mijn doel is nu om mensen letterlijk en figuurlijk in beweging krijgen.  Ik heb er heel veel zin in en ben gewoon nieuwsgierig naar wat het mij oplevert. Ik stop niet méér. 💥 Ik ga dóór. Op weg naar mijn doel. Op weg naar de beste versie van mijzelf !! 🤩
  XXX
  Trots en dankbaar. 🙏

  Astrid Goossens

  Alweer twee jaar geleden heb ik deelgenomen aan je PIP online training. Inmiddels is er voor mij al zoveel veranderd en voel ik (bijna) elke dag dat mijn bewustzijn blijft vergroten en ik een hogere trillingsfrequentie heb. Dat proces is grotendeels in gang gezet door de PIP training, en hier ben ik jou én het universum ontzettend dankbaar voor!

  Sandra

  Dank je wel voor alle mooie en vele inzichten! Wat ik altijd met mij mee zal nemen is de Nederlandse Ohm! Heerlijk!  Ook mijn emmertje af en toe even leeggooien helpt mij om weer terug te keren naar mezelf en goed te voelen wat ik wil.

  Dat ik de beslissing zou nemen om een opleiding Hypnotherapie te gaan volgen, had ik echt niet kunnen bedenken. Ook ben ik veel met energie healing bezig en dit is al helemaal buiten de comfortzone ( zeker voor mijn naasten ) maar ik voel aan alles dat dit mijn pad is. Dit had ik niet kunnen doen, zonder de Zonnebank, de leden en jou!

  Nogmaals dank je wel lieve Astrid voor deze mooie en fijne tijd!

  Gitta Kuijper

  Impressie Yellow Sunday 2020/2021
  (livedagen voor Zonnebankers)

  “Fijn om samen te zijn, elkaar in real life te zien en fijne ervaringsoefeningen;”

  “Veel bijgeleerd, maar vooral ook veel gelachen. Er was echt een goede vibe en ik ben er graag een volgende keer weer bij.”

  “Superdag, ontmoeten en samen leren en ervaren. Dankbaar, de hele dag voelde als een cadeau.”

  “Fijne gesprekken, herkenning bij elkaar. Ik voelde liefde en blijdschap van jou uit, maar ook bij iedereen. Op aar de volgende meeting!”

  “Hier een blijerd. Hele middag genoten met volle teugen van het warme samenzijn in een intieme en veilige setting, de oefeningen/hypnose, heerlijke lunch & versnaperingen, fijne locatie en omgeving. Echt een feestje.”

  “Heel ontspannen, inspirerend, licht en goed samenzijn, op mijn gemak gevoeld en genoten! Ook van jou Astrid en bewondering hoe ‘ogenschijnlijk’ gemakkelijk en met humor je je beweegt en praat! What you see is what you get! 💯👍🏻🙏🏻”

  Pin It on Pinterest