De Zonnebank

ALLES BIJEEN VOOR 1 VAST BEDRAG PER MAAND

 

Het leven is er om intens te beleven, niet om te blijven overleven!

2019 – Geboorte van “De Zonnebank”

Sinds het verschijnen van mijn boek PRIMA is Perfect in 2016 heb ik diverse online programma’s gemaakt, die ik voorheen allemaal apart aanbood. In maart 2019 heb ik besloten om ‘De Zonnebank’ te openen, de plek waar ik al die programma’s heb ondergebracht.

Als Zonnebanklid kun je ze stap voor stap volgen in je eigen tempo en tijd. Je hebt elk moment toegang tot alle content en extra’s. 

Zonnebank L.E.S.-Methode

o.d.z. L.E.S. is More 

L = Leren 

De Zonnebank is een echte kennisbank, waar je je hart kunt ophalen. De verschillende progamma’s zorgen er stuk voor stuk voor dat je wijzer wordt, kennis vergaart, inspiratie opdoet en de nodige theorie vergaart om te begrijpen waar je problemen vandaan komen en hoe je die kunt oplossen.

Maar kennis zonder Ervaring is waardeloos. 

E = Ervaren

Wanneer je onbewuste patronen probeert op te lossen op het niveau van je bewustzijn (cognitief en rationeel), dan snap en begrijp je alles misschien wel heel goed, maar er verandert niet per se iets wezenlijks. Want je emoties en gevoelens veranderen niet automatisch mee. 

 

 

iJe kunt positief denken tot je een ons weegt en snappen hoe alles werkt en wat je zou moeten doen, maar dat brengt je geen steek verder. Daarom werken al mijn programma’s, de lessen, de video’s, de audio’s, de magische MP3’s en de webinars ook allemaal in op je onderbewuste.

Ik maak veel gebruik van hypnoseskills en storytelling, wat ervoor zorgt dat wat ik vertel en deel gemakkelijk je kritische bewustzijn kan passeren en dus zijn weg vindt in je onderbewustzijn. Dit is het daadwerkelijke herprogrammeren van je brein en het vervangen van belemmerende door helpende nieuwe programma’s die jouw denken en handelen sturen.

S = Stilte

Vaak zit het geheim van verandering niet in meer doen, maar eerder in minder of zelfs niet(s) doen. Dit is een andere manier van leren dan je op school hebt geleerd. Je kunt vaak lekker achteroverleunen en luisteren naar mijn lesvideo’s, webinars en magische MP3’s. Mijn Tai Chi leraar zegt ook altijd: In de stilte (de rust, de yin) gebeurt het. 

Daarom maak ik graag gebruik van de staat van zijn waarin je versneld leert en ontspannen bent. De alpha breinstaat of zelfs nog een diepere vorm (theta). Dit bereik je door ontspanning, meditatie en bijvoorbeeld ook m.b.v.. hypnose. Daarom besteed ik hier heel veel aandacht aan in de Zonnebank en maak er veel gebruik van. Juist als je je aandacht afhaalt van alles wat je al kent en uit je actievere staat van zijn (beta breingolven) komt, onstaat ruimte voor nieuwe inzchten, voor het onbekende, voor je intuïtie etcetera.

Digitale rondleiding Zonnebank nu online:

In de video onderaan deze pagina geef ik meer achtergronden over De Zonnebank en vanaf ca 60 minuten krijg je een online rondleiding, zodat je een indruk krijgt hoe De Zonnebank eruit ziet en werkt.

Het zonnebanken geeft mij Energie! Energie die al in mij zat, maar super vastgeklonterd zat. Doordat ik door mijn perfectionistisch gedrag letterlijk alles vasthield. Na 2e keer burn-out nu via Facebook, podcasts en boek besloten op dieper niveau te werken. Wauw! Wat een verschil. Ik doe dingen die ik nooit durfde en spreek mijn gevoel uit, ga bewust de confrontatie aan met mijn angsten en los ze 1 voor 1 op. Dit met behulp van de lessen, de Facebook-groep en natuurlijk mijn geweldige Buddy’s. Iedereen werkt op zijn eigen niveau en kan leren op zijn eigen manier. Top voor mij. Ik doe waar ik behoefte aan heb, wanneer dat mij uitkomt. En het leuke is, je wilt verder, je wilt oefenen, het voelt gewoon goed.
Ik ben Astrid super dankbaar voor deze kans en mogelijkheid 💖!

Tamara Makkinje

Ik ben sinds het begin lid van de Zonnebank en sinds ook de Magische MP3 aangeboden worden en 1 op 1 videosessies heb ik mezelf alweer zoveel beter leren kennen. Het is een echte ontdekkingsreis. Gun jezelf dit mooie cadeau, zie het als vervroegd Sinterklaas of Kerstcadeau of gewoon omdat je jezelf het waard vind. En zeker als je twijfelt zou ik zeggen, zet de twijfel opzij want het brengt je echt heel veel… 🎁🙏❤️🍀🌈

Miranda Laurant

Ga je brein herprogrammeren, om te voorkomen dat je in nood komt. Lang leve NLP en online coaching via fb live en webinars. Vooral regelmatig niks doen, stilte ervaren en emoties verwerken. Ruimte voor nieuwe dingen maken. Heerlijk! Stop de negatieve spiraal en verbeter jezelf, dan volgt je omgeving vanzelf en komt er voorspoed op je pad.

Anke van Eck-van Looveren

Wat vind je inmiddels allemaal in de Zonnebank?

Sinds de start van de Zonnebank, is de inhoud verder gegroeid. Een overzicht van wat je zou kunnen volgen als je lid bent:

 

 • Basiscursus Perfectionisme Loslaten (t.w.v. 77 euro)
  Deze cursus van 5 lessen maakt je bewust van waarom je je al heel lang niet gelukkig, blij en voldaan voelt en meer overleeft dan leeft. Deze training maakt je bewust van wat perfectionisme en faalangst is, benoemt heel duidelijk de risico’s en gevaren van leven vanuit die angst en geeft je een goed overzicht van hoe je kunt leren deze angsten los te laten en te leren leven vanuit plezier, ontspanning en vertrouwen. 
 • PRIMA is Perfect training (t.w.v. 397 euro)
  Een online training bij mijn boek, van 7 lessen met werkbladen, mp3’s, video’s en audio’s. Plus een aanvullend webinar per les. Deze training is dé manier om de stof uit mijn boek PRIMA is Perfect echt tot leven te brengen. Je leert de hele PRIMA-methode en gaat concreet aan de slag met dé kern van het boek. De praktische, effectieve en ook leuke technieken en oefeningen uit het boek komen via de video’s en mp3’s tot leven. Je leert je goed te voelen, negatieve gevoelens neutraliseren, je ontdekt hoe je piekeren effectief stopt en ook hoe je kunt stoppen met doemscenario’s en juist je dromen en verlangens realistisch inbeelden. Zodat ze werkelijkheid kunnen worden. 
 • De 4 Magische Vragen training (t.w.v. 147 euro)
  Een training waarin je in 4 lessen de 4 magische vragen leert toepassen en gebruiken die mijn leven hebben getransformeerd. Klik hier voor meer info.  
 • Thema Masterclasses
 • Besloten Facebookgroep (vrijwillig natuurlijk)
  Dé plek om je medecursisten te leren kennen en met elkaar te verbinden. Je kunt hier terecht met je vragen en ook elkaar inspireren, motiveren en volgen.
 •  Maandelijkse Magische MP3’s (t.w.v. 50 euro per stuk)
  Deze MP3’s werken rechtstreeks in op jouw onderbewuste. Je hoeft niet op wilskracht te veranderen, luister gewoon regelmatig naar de opnames en het gebeurt gewoon. Je hoeft alleen maar te ontvangen. Ze zullen ondersteund worden door hele bijzondere energetische tekeningen om de werking extra te bekrachtigen. Je ontvangt elke maand dat je lid bent een mp3 per mail. Ze zijn ook los verkrijgbaar in mijn webshop (50 euro per stuk). 

 • Vraag maar Raak webinars 
  Tijdens deze webinars beantwoord ik vragen van Zonnebankers. 
 • 1-op-1 sessies met Zonnebankers
  Regelmatig deel ik een video waarin je een 1-op-1 sessie kunt zien die ik doe met een van de Zonnebankleden. Ook al door het kijken naar wat er bij een ander gebeurt, worden dingen in jou geraakt en geheeld. Zeer transformerend. 

Bekijk onderstaande video voor alle ins en outs over de Zonnebank, inclusief virtuele rondleiding:

Op dit moment kun je geen lid worden.
Wil je op de hoogte blijven van de eerstvolgende aanmeld mogelijkheid?
Meld je hieronder aan!

In dit webinar vertel ik eerst het hoe en waarom van De Zonnebank.
Doel is dat je door mijn programma’s leert je negatieve overtuigingen en vastgezette emoties los te laten en om te buigen.

Niet rationeel, niet cognitief, maar écht op gevoelsniveau. Op het niveau waar het om gaat: Je onderbewustzijn!

Veranderen lijkt moeilijk, omdat het vaak niet op dat niveau wordt aangepakt. In De Zonnebank dus wel!

Vanaf ca minuut 60 geef ik je een digitale rondleiding, zodat je kunt zien wat je als Zonnebanklid allemaal krijgt en kunt doen. 

Heb je het webinar gezien en ben je enthousiast?
Via de button kun je direct lid worden! 

Het lidmaatschap bedraagt 60 euro per maand en geeft je onmiddellijk toegang tot alle programma’s en bovengenoemde extra’s. 

 

Let op: Mijn boek PRIMA is Perfect zit niet bij het lidmaatschap inbegrepen.
Bij de cursus PRIMA is Perfect heb je dit wél nodig en sowieso is het goed om dit boek te bestellen (fysiek of als E-book).

Zoals ik in de rondleiding aangaf, voor mensen voor wie de investering van 60 euro echt te veel is, is er mogelijk een andere mogelijkheid. Mail mij even voor meer informatie.

Pin It on Pinterest