De Zonnebank

ALLES BIJEEN VOOR 1 VAST BEDRAG PER MAAND

 

Het leven is er om intens te beleven, niet om te blijven overleven!

2019 – Geboorte van
“De Zonnebank”

Sinds het verschijnen van mijn boek PRIMA is Perfect in 2016 heb ik diverse online programma’s gemaakt, die ik voorheen allemaal apart aanbood. In maart 2019 heb ik besloten om ‘De Zonnebank’ te openen, de plek waar ik al die programma’s heb ondergebracht.

Als Zonnebanklid kun je ze stap voor stap volgen in je eigen tempo en tijd. Je hebt elk moment toegang tot alle content en extra’s. 

Zonnebank 2.0

De Zonnebank 2.0 kent eigenlijk 2 elementen. 

1. De ‘Kennisbank’

De online academie met al mijn online programma’s, webinars en masterclasses (een overzicht vind je hieronder). 

 

 

 2. Het ‘Zonnebaden’ (nieuw!)

Je kunt ook Zonnebanken zonder de programma’s te volgen. Je volgt bijvoorbeeld maandelijks een Q&A webinar en je beluistert regelmatig de Magische MP3’s. Je leert dan door direct te ervaren. Geweldig toch? Lekker achterover leunen en weten dat je onbewust en ontspannen leert en nieuwe breinpatronen aanmaakt! 

Of je nou kennis wilt vergaren of komt zonnebaden, je bent van harte welkom in de Zonnebank!

 

Digitale rondleiding Zonnebank nu online:

In de video onderaan deze pagina geef ik achtergronden over De Zonnebank, wat ik ermee beoog en ik geef meteen een online rondleiding door de digitale leeromgeving.

Wat vind je inmiddels allemaal in de Zonnebank?

Sinds de start van de Zonnebank, is de inhoud verder gegroeid. Een overzicht van wat je zou kunnen volgen als je lid bent:

 

 • Basiscursus Perfectionisme Loslaten (t.w.v. 77 euro)
  Deze cursus van 5 lessen maakt je bewust van waarom je je al heel lang niet gelukkig, blij en voldaan voelt en meer overleeft dan leeft. Deze training maakt je bewust van wat perfectionisme en faalangst is, benoemt heel duidelijk de risico’s en gevaren van leven vanuit die angst en geeft je een goed overzicht van hoe je kunt leren deze angsten los te laten en te leren leven vanuit plezier, ontspanning en vertrouwen. 
 • PRIMA is Perfect training (t.w.v. 397 euro)
  Een online training bij mijn boek, van 7 lessen met werkbladen, mp3’s, video’s en audio’s. Plus een aanvullend webinar per les. Deze training is dé manier om de stof uit mijn boek PRIMA is Perfect echt tot leven te brengen. Je leert de hele PRIMA-methode en gaat concreet aan de slag met dé kern van het boek. De praktische, effectieve en ook leuke technieken en oefeningen uit het boek komen via de video’s en mp3’s tot leven. Je leert je goed te voelen, negatieve gevoelens neutraliseren, je ontdekt hoe je piekeren effectief stopt en ook hoe je kunt stoppen met doemscenario’s en juist je dromen en verlangens realistisch inbeelden. Zodat ze werkelijkheid kunnen worden. 
 • De 4 Magische Vragen training (t.w.v. 147 euro)
  Een training waarin je in 4 lessen de 4 magische vragen leert toepassen en gebruiken die mijn leven hebben getransformeerd. Klik hier voor meer info.  
 • Thema Masterclasses
 • Besloten Facebookgroep (vrijwillig natuurlijk)
  Dé plek om je medecursisten te leren kennen en met elkaar te verbinden. Je kunt hier terecht met je vragen en ook elkaar inspireren, motiveren en volgen.
 •  Maandelijkse Magische MP3’s (t.w.v. 50 euro per stuk)
  Deze MP3’s werken rechtstreeks in op jouw onderbewuste. Je hoeft niet op wilskracht te veranderen, luister gewoon regelmatig naar de opnames en het gebeurt gewoon. Je hoeft alleen maar te ontvangen. Ze zullen ondersteund worden door hele bijzondere energetische tekeningen om de werking extra te bekrachtigen. Je ontvangt elke maand dat je lid bent een mp3 per mail. Ze zijn ook los verkrijgbaar in mijn webshop (50 euro per stuk). 

 • Vraag maar Raak webinars 
  Tijdens deze webinars beantwoord ik vragen van Zonnebankers. 

Bekijk onderstaande video voor alle ins en outs over de Zonnebank, inclusief virtuele rondleiding:

In dit webinar vertel ik eerst het hoe en waarom van De Zonnebank.
Doel is dat je door mijn programma’s leert je negatieve overtuigingen en vastgezette emoties los te laten en om te buigen.

Niet rationeel, niet cognitief, maar écht op gevoelsniveau. Op het niveau waar het om gaat: Je onderbewustzijn!

Veranderen lijkt moeilijk, omdat het vaak niet op dat niveau wordt aangepakt. In De Zonnebank dus wel!

Vanaf ca minuut 60 geef ik je een digitale rondleiding, zodat je kunt zien wat je als Zonnebanklid allemaal krijgt en kunt doen. 

Heb je het webinar gezien en ben je enthousiast?
Via de button kun je direct lid worden! 

Het lidmaatschap bedraagt 60 euro per maand en geeft je onmiddellijk toegang tot alle programma’s en bovengenoemde extra’s. 

 

Let op: Mijn boek PRIMA is Perfect zit niet bij het lidmaatschap inbegrepen.
Bij de cursus PRIMA is Perfect heb je dit wél nodig en sowieso is het goed om dit boek te bestellen (fysiek of als E-book).

Zoals ik in de rondleiding aangaf, voor mensen voor wie de investering van 60 euro echt te veel is, is er mogelijk een andere mogelijkheid. Mail mij even voor meer informatie.

Pin It on Pinterest