De Zonnebank 

Wil jij beleven of overleven? 

2019 – Geboorte van “De Zonnebank”

Sinds het verschijnen van mijn boek PRIMA is Perfect in 2016 heb ik diverse online programma’s gemaakt, die ik voorheen allemaal apart aanbood. Omdat er een logische volgorde in de programma’s zit en ze zo mooi op elkaar aansloten, heb ik begin 2019 besloten om De Zonnebank te openen.
Mijn online academie waarin je al mijn programma’s kunt volgen voor een vast bedrag per maand. 

Als Zonnebanklid kun je de programma’s stap voor stap volgen in je eigen tempo en tijd. Je hebt elk moment toegang tot alle content en extra’s. 

De Zonnebank L.E.S. methode

Omdat ik heb ontdekt: LE.S. is More

L = Leren 

De Zonnebank is een echte kennisbank, waar je je hart kunt ophalen. De verschillende progamma’s zorgen er stuk voor stuk voor dat je wijzer wordt, kennis vergaart, inspiratie opdoet en de nodige theorie vergaart om te begrijpen waar je problemen vandaan komen en hoe je die kunt oplossen.

Dus natuurlijk staat LEREN centraal in De Zonnebank. Maar in onze huidige maatschappij zijn we overmatig gefocust geraakt op rationeel leren. Op kennis vergaren. Op stampen. Op vooral onze linkerhersenhelft gebruiken. Met alle in mijn ogen gevaarlijke gevolgen van dien. Dan heb je je examens gehaald en dan. Je WEET veel, maar je voelt te weinig. Hebt geen benul van emoties, intuitie, je hart volgen, weten wie je bent.

Dat is waardeloos. Daarom is er in de Zonnebank sprake van een andere manier van leren. Met niet alleen de L, maar ook de E en S als onmisbare elementen.  

 

 

E = Ervaren

Wanneer je onbewuste patronen probeert op te lossen op het niveau van je bewustzijn (cognitief en rationeel), dan snap en begrijp je alles misschien wel heel goed, maar er verandert niet per se iets wezenlijks. Want je emoties en gevoelens veranderen niet automatisch mee.

Je kunt positief denken tot je een ons weegt en snappen hoe alles werkt en wat je zou moeten doen, maar dat brengt je geen steek verder. Daarom werken al mijn programma’s, de lessen, de video’s, de audio’s, de magische MP3’s en de webinars ook allemaal in op je onderbewuste.

Ik maak veel gebruik van mijn NLP- en hypnoseskills en storytelling, wat ervoor zorgt dat wat ik vertel en met jou deel gemakkelijk je kritische bewustzijn kan passeren en dus zijn weg vindt in je onderbewustzijn. Zo herprogrammeer je je brein en worden negatieve patronen en overtuigingen vervangen door helpende nieuwe programma’s die jouw denken en handelen voortaan sturen.

 

S = Stilte

Vaak zit het geheim van verandering niet in meer doen, maar eerder in minder of zelfs niet(s) doen. Dit is een andere manier van leren dan je op school hebt geleerd. Je kunt veel van mijn lesmateriaal ook tot je nemen door ontspannen achterover te leunen en bijvoorbeeld te luisteren naar mijn lesvideo’s, webinars en magische MP3’s. Mijn Tai Chi leraar zegt ook altijd: “In de stilte (de rust, de yin) gebeurt het.” 

In mijn materiaal maak ik gebruik van de staat van zijn waarin je versneld leert en ontspannen bent. De alpha breinstaat of zelfs nog een diepere vorm (theta). Dit bereik je door ontspanning, meditatie en bijvoorbeeld ook m.b.v. hypnose. Daarom besteed ik hier heel veel aandacht aan in de Zonnebank en maak ik er veel gebruik van. Dat hoef jij niet bewust te merken. Het gebeurt gewoon.

Juist als je je aandacht afhaalt van alles wat je al kent en uit je actievere staat van zijn (beta breingolven) komt, ontstaat ruimte voor nieuwe inzichten, voor het onbekende, voor je intuïtie etcetera. Dit verklaart waarom Zonnebankers in een paar maanden tijd veranderingen ervaren die ze in jaren therapie niet hebben ervaren. Cognitief versus ‘l.ES.-methode’ leren. Een wereld van verschil. 

 

Het zonnebanken geeft mij Energie! Energie die al in mij zat, maar super vastgeklonterd zat. Doordat ik door mijn perfectionistisch gedrag letterlijk alles vasthield. Na 2e keer burn-out nu via Facebook, podcasts en boek besloten op dieper niveau te werken. Wauw! Wat een verschil. Ik doe dingen die ik nooit durfde en spreek mijn gevoel uit, ga bewust de confrontatie aan met mijn angsten en los ze 1 voor 1 op. Dit met behulp van de lessen, de Facebook-groep en natuurlijk mijn geweldige Buddy’s. Iedereen werkt op zijn eigen niveau en kan leren op zijn eigen manier. Top voor mij. Ik doe waar ik behoefte aan heb, wanneer dat mij uitkomt. En het leuke is, je wilt verder, je wilt oefenen, het voelt gewoon goed.
Ik ben Astrid super dankbaar voor deze kans en mogelijkheid 💖!

Tamara Makkinje

Ik ben sinds het begin lid van de Zonnebank en sinds ook de Magische MP3 aangeboden worden en 1 op 1 videosessies heb ik mezelf alweer zoveel beter leren kennen. Het is een echte ontdekkingsreis. Gun jezelf dit mooie cadeau, zie het als vervroegd Sinterklaas of Kerstcadeau of gewoon omdat je jezelf het waard vind. En zeker als je twijfelt zou ik zeggen, zet de twijfel opzij want het brengt je echt heel veel… 🎁🙏❤️🍀🌈

Miranda Laurant

Ga je brein herprogrammeren, om te voorkomen dat je in nood komt. Lang leve NLP en online coaching via fb live en webinars. Vooral regelmatig niks doen, stilte ervaren en emoties verwerken. Ruimte voor nieuwe dingen maken. Heerlijk! Stop de negatieve spiraal en verbeter jezelf, dan volgt je omgeving vanzelf en komt er voorspoed op je pad.

Anke van Eck-van Looveren


De Zonnebank: direct toegang tot al mijn programma’s t.w.v. >3.000 euro

Sinds de start van de Zonnebank, is de inhoud verder gegroeid. Hieronder schets ik een overzicht van waar je als lid allemaal toegang tot hebt:

Ben je nieuw, start dan met de PRIMA is Perfect training, eventueel voorafgegaan aan de basiscursus. In januari volgen we met De Zonnebankers allemaal de PRIMA is Perfect training, dus je kunt lekker meedoen met de groep!

 

=> Basiscursus Perfectionisme Loslaten

Deze cursus van 5 lessen maakt je bewust van waarom je je al heel lang niet gelukkig, blij en voldaan voelt en meer overleeft dan leeft. Deze training maakt je bewust van wat perfectionisme en faalangst is, benoemt heel duidelijk de risico’s en gevaren van leven vanuit die angst en geeft je een goed overzicht van hoe je kunt leren deze angsten los te laten en te leren leven vanuit plezier, ontspanning en vertrouwen.

Het is een soort introductie op mijn boek en training PRIMA is Perfect. Niet per se nodig. Maar als je nog nooit iets van me hebt gehoord, gelezen of gezien zeker een aanrader.

=> PRIMA is Perfect training 

Deze training is dé manier om de stof uit mijn boek PRIMA is Perfect echt tot leven te brengen. Je leert de hele PRIMA-methode en gaat concreet aan de slag met dé kern van het boek. De praktische, effectieve en ook leuke technieken en oefeningen uit het boek komen via de video’s, werkbladen, webinars en mp3’s tot leven.

Je leert je goed te voelen, negatieve gevoelens neutraliseren, je ontdekt hoe je piekeren effectief stopt en ook hoe je kunt stoppen met doemscenario’s en juist je dromen en verlangens realistisch inbeelden. Zodat ze werkelijkheid kunnen worden.

Op deze pagina zie je een overzicht van wat je leert per les en lees je nog een aantal recensies. 

  => PRIMA is Perfect Advanced training 

  Een online training van 10 lessen met werkbladen, mp3’s, video’s en audio’s. Plus een aanvullend webinar per les. Klik hier voor de informatievideo over deze training. Hierin vertel ik per les wat je ongeveer kunt verwachten (en je kunt het ook nalezen). 

  => De 4 Magische Vragen training

  In 2019 heb ik deze training los verkocht om mensen de techniek te leren die mijn leven heeft veranderd. Sinds een aantal jaar schrijf ik namelijk wekelijks de antwoorden op de 4 magische vragen in mijn journal. En het is af en toe bijna eng om te zien hoe dingen na verloop van tijd gewoon uitkomen.

  In deze cursus geef ik je uiteraard de 4 vragen, maar vooral ook het hoe en waarom van hun werking. Waar moet je op letten? Wat werkt en wat niet?
  Met behulp van de 2 speciale hypnose MP3’s die je bij deze cursus aantreft wordt het bovendien gemakkelijker om vanuit flow te gaan schrijven. Schrijven vanuit je hoofd, je ratio is beperkt door je negatieve overtuigingen. Je wilt juist daaraan voorbij. En precies dat ga je in deze training leren.

  => Maandelijkse Magische Hypnose MP3’s (ook los te koop in de shop: 50 euro per stuk)

  Deze MP3’s werken rechtstreeks in op jouw onderbewuste. Je hoeft niet op wilskracht te veranderen, luister gewoon regelmatig naar de opnames en het gebeurt gewoon. Je hoeft alleen maar te ontvangen. Ze zullen ondersteund worden door hele bijzondere energetische tekeningen om de werking extra te bekrachtigen. Je ontvangt elke maand dat je lid bent een mp3 per mail.

  Ze zijn ook los verkrijgbaar in mijn webshop. Klik hier om meer te lezen over de Magische Hypnose MP3’s.

  Als je jezelf de tijd en de rust geeft om écht te kiezen voor jezelf, te willen leren en ontdekken dan leert de ervaring dat je de beste resultaten kunt verwachten als je tenminste een maand of 6 aan de slag gaat met de programma’s.

  Het is net als een sportschoolabonnement. Veel mensen zijn keer op keer op zoek naar een quick fix. Maar een sterk lichaam train je ook niet in een maandje. 

  Ik wil je behoeden voor die ‘quick fix’- valkuil. Als je kiest voor De Zonnebank, zeg je heel duidelijk JA. En dan kies je voor commitment. Commitment betekent dat je uit de RATRACE stapt. Hoe? Je haalt de Race uit je leven en kiest voor Ruimte, Aandacht en Tijd om te doen wat je voelt dat je wilt doen. Een lidmaatschap van een half jaar of een jaar geeft je die ruimte. Want hé, je hebt ook nog een leven. En dingen moeten ook kunnen bezinken. 

  In 6 maanden kun je al mooie stappen zetten, met 12 maanden garandeer ik je dat je jezelf niet meer terugkent. Mits je aan de slag gaat natuurlijk!
  Alleen al de programma’s hierboven (die je in 12 maanden goed kunt doen) verkocht ik in het verleden voor meer dan 1.200 euro. Dus het lidmaatschap is een superdeal. Want naast alle programma’s krijg je natuurlijk ook toegang tot alle themawebinars, Q&A sessies etcetera.

  Ja, ik wil lid worden van De Zonnebank!

  Ik gun mezelf 12 maanden tijd en prioriteit voor groei en Zonnebanklid. Ik ga een heel jaar ‘Zonnebanken’ en ontvang 2 maanden lidmaatschap cadeau (600 ipv 720 euro)

  Ik gun mezelf 12 maanden tijd en prioriteit voor groei en Zonnebanklid. Ik ga een heel jaar ‘Zonnebanken’ en ontvang 2 maanden lidmaatschap cadeau (600 ipv 720 euro) Ik betaal in 12 termijnen (50 euro per termijn)

  Ik ga voor 6 maanden groei en zelfontwikkeling in De Zonnebank. 

   

   

  Ik ga voor 6 maanden groei en zelfontwikkeling in De Zonnebank. Ik betaal in 6 termijnen van 60 euro.

   

   

  En er is meer in De Zonnebank …

  => Thema Masterclasses en opnames webinars

  Regelmatig geef ik een thema masterclass. De opnames blijven hier beschikbaar. 

  • Keuzestress, faalangst en onzekerheid bij tieners;
  • Is burn-out bullshit (Q&A met Pieter Wijtenburg)
  • Ondernemen vanuit je Ware Zelf
  • Stress, perfectionisme en burn-out
  • Uitstelgedrag
  • Hoe vind je je kracht temidden van chaos en destructie
  • Wie niet kan rouwen, kan niet bouwen!

  => 1-op-1 sessies met Zonnebankers

  Regelmatig deel ik een video waarin je een 1-op-1 sessie kunt zien die ik doe met een van de Zonnebankleden. Alleen al door het kijken naar wat er bij een ander gebeurt, worden ook dingen in jou geraakt en geheeld. Zeer transformerende sessies.

  Iedereen die tenminste 4 maanden Zonnebankt, kan zich aanmelden om een keer zo’n sessie te doen (gratis!). 

  => Besloten Facebookgroep (vrijwillig natuurlijk)

  Dé plek om je medecursisten te leren kennen en met elkaar te verbinden. Je kunt hier terecht met je vragen en ook elkaar inspireren, motiveren en volgen.

  => Livedagen: Yellow Sunday / trainingsdagen

  Mijn droom is een community van gelijkgestemden die elkaar niet online, maar juist ook offline weten te vinden.

  En mijn droom komt uit. Zondag 19 januari was de eerste live bijeenkomst. En zondag 8 maart was de 2e. Die was in no time uitverkocht. Hou mijn agenda in de gaten voor een alternatieve datum. 

  Als lid van De Zonnebank betaal je geen 150 euro, maar slechts 75 euro voor deze volledig verzorgde livedag inclusief heerlijke lunch en versnaperingen. 

   

   

   

  Al enige tijd (2 jaar) ben ik bezig met perfectie loslaten, mind ful, NLP, hypnose, ACT……🍀 Je boek heb ik in 2018 persoonlijk door jou gesigneerd ontvangen. Ben toen PRIMA is Perfect gaan volgen. Dit heeft mijn ogen geopend en zo kwam ik erachter dat ik sinds de geboorte van ónze zoon (13 jaar geleden gehandicapt geboren door zuurstofgebrek tijdens de bevalling)  mijn gevoel had uitgeschakeld.

  Het boek heb ik inmiddels wel 5x gelezen. Bij alles wat ik nu doe sta ik méér in het leven. En ben ik niet aan het overleven….. Dit geeft écht weer het gevoel dat ik mág leven.

  Intussen ben ik ook mijn eigen weg in geslagen…..mij passie voor sport. Mijn vaste baan opgezegd.
  Opleiding fitness A🏋️‍♀️ gevolgd nu ben ik ook nog Mindful Run Coach voor mijn gemeente. 🏃‍♀️ Zo COOL !!!!😎
  Hoewel ik ook nog mijn minder goede dagen heb, die ik nu steeds meer accepteer en omarm, ben ik ( nee, DOE ik ) niet meer depressief. 😇
  In de afgelopen maand zijn er 4 mensen geweest die tegen mij gezegd hebben dat : ” hier staat iemand ” !!!🔥 Zo geweldig mooi.
  Ik voel het dan helemaal. ☀️ Ik mag er zijn en ik ben PRIMA zoals ik ben. 😍

  Mijn doel is nu om mensen letterlijk en figuurlijk in beweging krijgen.  Ik heb er heel veel zin in en ben gewoon nieuwsgierig naar wat het mij oplevert. Ik stop niet méér. 💥 Ik ga dóór. Op weg naar mijn doel. Op weg naar de beste versie van mijzelf !! 🤩
  XXX
  Trots en dankbaar. 🙏

  Astrid Goossens

  Alweer twee jaar geleden heb ik deelgenomen aan je PIP online training. Inmiddels is er voor mij al zoveel veranderd en voel ik (bijna) elke dag dat mijn bewustzijn blijft vergroten en ik een hogere trillingsfrequentie heb. Dat proces is grotendeels in gang gezet door de PIP training, en hier ben ik jou én het universum ontzettend dankbaar voor!

  Sandra

  Dank je wel voor alle mooie en vele inzichten! Wat ik altijd met mij mee zal nemen is de Nederlandse Ohm! Heerlijk!  Ook mijn emmertje af en toe even leeggooien helpt mij om weer terug te keren naar mezelf en goed te voelen wat ik wil.

  Dat ik de beslissing zou nemen om een opleiding Hypnotherapie te gaan volgen, had ik echt niet kunnen bedenken. Ook ben ik veel met energie healing bezig en dit is al helemaal buiten de comfortzone ( zeker voor mijn naasten ) maar ik voel aan alles dat dit mijn pad is. Dit had ik niet kunnen doen, zonder de Zonnebank, de leden en jou!

  Nogmaals dank je wel lieve Astrid voor deze mooie en fijne tijd!

  Gitta Kuijper

  De Zonnebank Community

  Impressie Yellow Sunday 19 januari 2020

  “Fijn om samen te zijn, elkaar in real life te zien en fijne ervaringsoefeningen;”

  “Veel bijgeleerd, maar vooral ook veel gelachen. Er was echt een goede vibe en ik ben er graag een volgende keer weer bij.”

  “Superdag, ontmoeten en samen leren en ervaren. Dankbaar, de hele dag voelde als een cadeau.”

  “Fijne gesprekken, herkenning bij elkaar. Ik voelde liefde en blijdschap van jou uit, maar ook bij iedereen. Op aar de volgende meeting!”

  “Hier een blijerd. Hele middag genoten met volle teugen van het warme samenzijn in een intieme en veilige setting, de oefeningen/hypnose, heerlijke lunch & versnaperingen, fijne locatie en omgeving. Echt een feestje.”

  Wil je zien hoe De Zonnebank er van binnen uitziet? Check dan deze video.

  Heb je de rondleiding gezien en ben je enthousiast?

  Word dan lid van De Zonnebank! Het gaat je leven veranderen!

  WP Feedback

  Dive straight into the feedback!
  Login below and you can start commenting using your own user instantly

  Pin It on Pinterest