De Zonnebank 

Wil jij Leven of overleven? 

Zonnebank is mijn online academie, waarin je verschillende programma’s kunt volgen (zie voor een overzicht verder op deze pagina). 

Mensen die starten met “Zonnebanken” zijn zichzelf behoorlijk uit het oog verloren. Ze hebben sterke schouders, zijn geneigd altijd voor een ander klaar te staan, maar hebben de neiging zichzelf op de laatste plek te zetten. Ze voelen zich verantwoordelijk voor van alles en nog wat en niets is hen te veel. Totdat het niet meer gaat. Ze zijn heel lang doorgegaan, tot ver in het rood en dan is het op. Oververmoeid, overprikkeld of zelfs burn-out.

“Wie ben ik? Wat wil ik? Waar word ik nou eigenlijk blij van?”

Dat zijn de vragen waar ze graag antwoord op willen hebben. De meesten hebben al eerder overwogen hulp te zoeken, maar ja, het ligt in de aard van het beestje om alles vooral zelf te willen oplossen. Dus hulp vragen vinden ze héél lastig.

Gelukkig hebben inmiddels honderden mensen de weg naar De Zonnebank weten te vinden. Sinds 2016 maak ik al  online programma’s en sinds 2019 bied ik deze aan via De Zonnebank. 

In De Zonnebank leer ik je (weer) voelen wie je werkelijk bent, zodat je vanuit die verbinding je eigen keuzes kunt maken en meer en meer gaat doen waar jij blij van wordt.  Je bent hier toch niet om anderen te pleasen of aan verwachtingen te blijven voldoen, maar om je eigen leven te leiden?

Alleen waar begin je als je niet (meer) weet hoe je dat doet … jezelf zijn?

Hier dus. In De Zonnebank!

De Programma’s

Basiscursus Perfectionisme Loslaten

(gratis bij boek PRIMA is Perfect)

Deze cursus van 5 lessen maakt je bewust van waarom je je al heel lang niet gelukkig, blij en voldaan voelt en meer overleeft dan leeft. Deze training maakt je bewust van wat perfectionisme en faalangst is, benoemt heel duidelijk de risico’s en gevaren van leven vanuit die angst en geeft je een goed overzicht van hoe je kunt leren deze angsten los te laten en te leren leven vanuit plezier, ontspanning en vertrouwen.

Het is een soort introductie op mijn boek en training PRIMA is Perfect. Als je nog nooit iets van me hebt gehoord, gelezen of gezien zeker een aanrader. En je maakt meteen kennis met De Zonnebank. 

 

PRIMA is Perfect

Deze training is dé manier om de stof uit mijn boek PRIMA is Perfect echt tot leven te brengen. Je leert de hele PRIMA-methode en gaat concreet aan de slag met dé kern van het boek. De praktische, effectieve en ook leuke technieken en oefeningen uit het boek komen via de video’s, werkbladen, webinars en mp3’s tot leven.

Je leert je goed te voelen, negatieve gevoelens neutraliseren, je ontdekt hoe je piekeren effectief stopt en ook hoe je kunt stoppen met doemscenario’s en juist je dromen en verlangens realistisch inbeelden. Zodat ze werkelijkheid kunnen worden.

  PRIMA is Perfect Advanced

  Een online training van 10 lessen met werkbladen, mp3’s, video’s en audio’s. Plus een aanvullend webinar per les.  In de informatievideo vertel ik je wat je ongeveer kunt verwachten per les. 

  De 4 Magische Vragen

  De 4 magische vragen hebben mijn leven veranderd en sinds ik ze deel via deze training, geldt dat ook voor heel veel Zonnebankers. Sinds een aantal jaar schrijf ik namelijk wekelijks de antwoorden op de 4 magische vragen in mijn journal. En het is af en toe bijna eng om te zien hoe dingen na verloop van tijd gewoon uitkomen.

  In deze cursus geef ik je uiteraard de 4 vragen, maar vooral ook het hoe en waarom van hun werking. Waar moet je op letten? Wat werkt en wat niet?

  Schrijven vanuit je hoofd, je ratio is beperkt door je negatieve overtuigingen. Je wilt juist daaraan voorbij.
  Dankzij de 2 speciale hypnose MP3’s die je bij deze cursus krijgt, gaat het ook jou lukken om meer vanuit flow te gaan schrijven.

  Stap in de Rol van je Leven

  In 2018 voelde ik de behoefte om een live programma te maken voor wie op zoek is naar de Rol van zijn Leven. Veel mensen worden geleefd, draaien de weken af en willen wel anders, maar hebben geen idee wat dan. En hoe. 

  Wanneer je bereid bent naar binnen te kijken, je angsten te onderzoeken en te voelen wat er in je omgaat, krijgen ook je dromen en verlangens de ruimte. Die hebben zich namelijk vaak onder alle pijn en verdriet verstopt. En als jij gaat puinruimen, komen ze tevoorschijn.

  Voel je je nu leeg? Niet vervuld? Ontevreden en gefrustreerd? Weet je ergens dat je in de wieg gelegd bent voor iets anders? Komt er nu niet uit je wat erin zit? 

  Dan is dit programma voor jou.

  12 lessen, volledig online te volgen. Het draait momenteel onder mijn begeleiding (sep-dec 2020). Maar in 2020 ga ik het ook zeker weer begeleiden. Want dit programma is fijner om samen te volgen dan alleen! 

   Zelfontwikkeling vraagt tijd, toewijding en geduld. De beste resultaten haal je als je jezelf minimaal een half jaar gunt om met het materiaal aan de slag te gaan.

  Het is net als een sportschoolabonnement. Veel mensen zijn keer op keer op zoek naar een quick fix. Maar een sterk lichaam train je ook niet in een maandje. 

  Ik wil je behoeden voor die ‘quick fix’- valkuil. Als je kiest voor De Zonnebank, zeg je heel duidelijk JA. En dan kies je voor commitment. Commitment betekent dat je uit de RATRACE stapt. Hoe?

  Je haalt de Race uit je leven en kiest voor Ruimte, Aandacht en Tijd om te doen wat je voelt dat je wilt doen. Een lidmaatschap van een half jaar of een jaar geeft je die ruimte. Want hé, je hebt ook nog een leven. En dingen moeten ook kunnen bezinken. 

  In 6 maanden kun je al mooie stappen zetten, met 12 maanden garandeer ik je dat je jezelf niet meer terugkent. Mits je aan de slag gaat natuurlijk!
  Alleen al de programma’s hierboven (die je in 12 maanden goed kunt doen) verkocht ik in het verleden voor meer dan 1.200 euro. Dus het lidmaatschap is een superdeal. Want naast alle programma’s krijg je natuurlijk ook toegang tot alle themawebinars, Q&A sessies etcetera.

  Ja, ik wil lid worden van De Zonnebank!

  Ik gun mezelf 12 maanden tijd en prioriteit voor groei en Zonnebanklid. Ik ga een heel jaar ‘Zonnebanken’ en ontvang 2 maanden lidmaatschap cadeau (600 ipv 720 euro)

  Ik gun mezelf 12 maanden tijd en prioriteit voor groei en Zonnebanklid. Ik ga een heel jaar ‘Zonnebanken’ en ontvang 2 maanden lidmaatschap cadeau (600 ipv 720 euro) Ik betaal in 12 termijnen (50 euro per termijn)

  Ik ga voor 6 maanden groei en zelfontwikkeling in De Zonnebank. 

   

   

  Ik ga voor 6 maanden groei en zelfontwikkeling in De Zonnebank. Ik betaal in 6 termijnen van 60 euro.

   

   

  Het zonnebanken geeft mij Energie! Energie die al in mij zat, maar super vastgeklonterd zat. Doordat ik door mijn perfectionistisch gedrag letterlijk alles vasthield. Na 2e keer burn-out nu via Facebook, podcasts en boek besloten op dieper niveau te werken. Wauw! Wat een verschil. Ik doe dingen die ik nooit durfde en spreek mijn gevoel uit, ga bewust de confrontatie aan met mijn angsten en los ze 1 voor 1 op. Dit met behulp van de lessen, de Facebook-groep en natuurlijk mijn geweldige Buddy’s. Iedereen werkt op zijn eigen niveau en kan leren op zijn eigen manier. Top voor mij. Ik doe waar ik behoefte aan heb, wanneer dat mij uitkomt. En het leuke is, je wilt verder, je wilt oefenen, het voelt gewoon goed.
  Ik ben Astrid super dankbaar voor deze kans en mogelijkheid 💖!

  Tamara Makkinje

  Ik ben sinds het begin lid van de Zonnebank en sinds ook de Magische MP3 aangeboden worden en 1 op 1 videosessies heb ik mezelf alweer zoveel beter leren kennen. Het is een echte ontdekkingsreis. Gun jezelf dit mooie cadeau, zie het als vervroegd Sinterklaas of Kerstcadeau of gewoon omdat je jezelf het waard vind. En zeker als je twijfelt zou ik zeggen, zet de twijfel opzij want het brengt je echt heel veel… 🎁🙏❤️🍀🌈

  Miranda Laurant

  Ga je brein herprogrammeren, om te voorkomen dat je in nood komt. Lang leve NLP en online coaching via fb live en webinars. Vooral regelmatig niks doen, stilte ervaren en emoties verwerken. Ruimte voor nieuwe dingen maken. Heerlijk! Stop de negatieve spiraal en verbeter jezelf, dan volgt je omgeving vanzelf en komt er voorspoed op je pad.

  Anke van Eck-van Looveren

  Extra’s in De Zonnebank …

  Thema Masterclasses en opnames webinars

  Regelmatig geef ik een thema masterclass. De opnames blijven hier beschikbaar. 

  • Keuzestress, faalangst en onzekerheid bij tieners;
  • Is burn-out bullshit (Q&A met Pieter Wijtenburg)
  • Ondernemen vanuit je Ware Zelf
  • Stress, perfectionisme en burn-out
  • Uitstelgedrag
  • Hoe vind je je kracht temidden van chaos en destructie
  • Wie niet kan rouwen, kan niet bouwen!

  Livedagen: Yellow Sunday / trainingsdagen

  Toen ik startte met De Zonnebank was het mijn droom om een  community van Zonnebankers te creëren die elkaar niet alleen online, maar juist ook offline weten te vinden.

  En hoewel Corona in 2020 enigszins roet in het eten heeft gegooid, heb ik dit jaar toch een aantal live bijeenkomsten kunnen organiseren. De zogenaamde ‘Yellow Sunday’s. 

  En reken maar, zodra het weer kan, zullen we weer samenkomen. Want online is super, maar elkaar in levenden lijve ontmoeten is natuurlijk het aller-allerleukst!

  Als lid van De Zonnebank betaal je geen 150 euro, maar slechts 75 euro voor deze volledig verzorgde livedag inclusief heerlijke lunch en versnaperingen. 

   

   

  => Online community 

  Voor het stellen van vragen en het delen van bijvoorbeeld jouw antwoorden op opdrachten met de groep, heb je toegang tot een besloten Facebookgroep en een online forum.

  Je kunt hier je de andere Zonnebankers beter leren kennen of een buddy(groepje) vinden. Het buddyschap heeft een enorme toegevoegde waarde. Mensen vinden het vaak fijn om samen bepaalde processen door te maken en elkaar te motiveren. En er zijn zelfs al prachtige vriendschappen ontstaan! 

  Delen is Helen

  In De Zonnebank vind je een aantal opnames die ik heb gemaakt met Zonnebankers, waarin ik een 1-op-1 sessie met hen doe. Je ziet dan hoe we samen door bepaalde problemen en blokkades heenwerken en hoe snel transformatie kan gaan.

  Ik doe dit ook regelmatig tijdens de webinars of Zooms die ik geef wanneer ik een nieuwe training aanbied.

  Alleen al door het kijken naar wat er bij een ander gebeurt, worden ook dingen in jou geraakt en geheeld. Dit zijn dus zeer transformerende sessiess. 

   

  Al enige tijd (2 jaar) ben ik bezig met perfectie loslaten, mind ful, NLP, hypnose, ACT……🍀 Je boek heb ik in 2018 persoonlijk door jou gesigneerd ontvangen. Ben toen PRIMA is Perfect gaan volgen. Dit heeft mijn ogen geopend en zo kwam ik erachter dat ik sinds de geboorte van ónze zoon (13 jaar geleden gehandicapt geboren door zuurstofgebrek tijdens de bevalling)  mijn gevoel had uitgeschakeld.

  Het boek heb ik inmiddels wel 5x gelezen. Bij alles wat ik nu doe sta ik méér in het leven. En ben ik niet aan het overleven….. Dit geeft écht weer het gevoel dat ik mág leven.

  Intussen ben ik ook mijn eigen weg in geslagen…..mij passie voor sport. Mijn vaste baan opgezegd.
  Opleiding fitness A🏋️‍♀️ gevolgd nu ben ik ook nog Mindful Run Coach voor mijn gemeente. 🏃‍♀️ Zo COOL !!!!😎
  Hoewel ik ook nog mijn minder goede dagen heb, die ik nu steeds meer accepteer en omarm, ben ik ( nee, DOE ik ) niet meer depressief. 😇
  In de afgelopen maand zijn er 4 mensen geweest die tegen mij gezegd hebben dat : ” hier staat iemand ” !!!🔥 Zo geweldig mooi.
  Ik voel het dan helemaal. ☀️ Ik mag er zijn en ik ben PRIMA zoals ik ben. 😍

  Mijn doel is nu om mensen letterlijk en figuurlijk in beweging krijgen.  Ik heb er heel veel zin in en ben gewoon nieuwsgierig naar wat het mij oplevert. Ik stop niet méér. 💥 Ik ga dóór. Op weg naar mijn doel. Op weg naar de beste versie van mijzelf !! 🤩
  XXX
  Trots en dankbaar. 🙏

  Astrid Goossens

  Alweer twee jaar geleden heb ik deelgenomen aan je PIP online training. Inmiddels is er voor mij al zoveel veranderd en voel ik (bijna) elke dag dat mijn bewustzijn blijft vergroten en ik een hogere trillingsfrequentie heb. Dat proces is grotendeels in gang gezet door de PIP training, en hier ben ik jou én het universum ontzettend dankbaar voor!

  Sandra

  Dank je wel voor alle mooie en vele inzichten! Wat ik altijd met mij mee zal nemen is de Nederlandse Ohm! Heerlijk!  Ook mijn emmertje af en toe even leeggooien helpt mij om weer terug te keren naar mezelf en goed te voelen wat ik wil.

  Dat ik de beslissing zou nemen om een opleiding Hypnotherapie te gaan volgen, had ik echt niet kunnen bedenken. Ook ben ik veel met energie healing bezig en dit is al helemaal buiten de comfortzone ( zeker voor mijn naasten ) maar ik voel aan alles dat dit mijn pad is. Dit had ik niet kunnen doen, zonder de Zonnebank, de leden en jou!

  Nogmaals dank je wel lieve Astrid voor deze mooie en fijne tijd!

  Gitta Kuijper

  Impressie Yellow Sunday 2020

  “Fijn om samen te zijn, elkaar in real life te zien en fijne ervaringsoefeningen;”

  “Veel bijgeleerd, maar vooral ook veel gelachen. Er was echt een goede vibe en ik ben er graag een volgende keer weer bij.”

  “Superdag, ontmoeten en samen leren en ervaren. Dankbaar, de hele dag voelde als een cadeau.”

  “Fijne gesprekken, herkenning bij elkaar. Ik voelde liefde en blijdschap van jou uit, maar ook bij iedereen. Op aar de volgende meeting!”

  “Hier een blijerd. Hele middag genoten met volle teugen van het warme samenzijn in een intieme en veilige setting, de oefeningen/hypnose, heerlijke lunch & versnaperingen, fijne locatie en omgeving. Echt een feestje.”

  Wil je zien hoe De Zonnebank er van binnen uitziet? Check dan deze video.

  Heb je de rondleiding gezien en ben je enthousiast?

  Word dan lid van De Zonnebank! Het gaat je leven veranderen!

  WP Feedback

  Dive straight into the feedback!
  Login below and you can start commenting using your own user instantly

  Pin It on Pinterest