De Zonnebank 2021

 

 

Verlang jij ook naar een nieuw normaal?

 

We leven in bizarre tijden en dat wordt met de dag voor meer mensen helder.  Hoewel je aanvankelijk misschien ook graag weer terug wilde naar normaal, weet, zie of voel jij misschien diep van binnen ook wel dat dat niet gaat gebeuren.

En dat is niet erg. Want de richting die we met zijn allen opgingen, was die wel zo normaal? En kan het niet anders? Beter? Duurzamer? Liefdevoller?

Juist omdat wij mensen zo goed zijn in kiezen voor het korte termijn comfort, hebben we vaak een externe ‘shock’ nodig om wakker te worden en echt te kiezen voor onszelf. Voor een lange termijn visie die gezonder, natuurlijker en duurzamer is.

Lastige vragen laten we liefst zo lang mogelijk links liggen.
Nare gevoelens drukken we weg.
En al liggen we op ramkoers, zolang de ijsberg niet voor onze neus opdoemt, sturen we stug door. 

Is dit alles?”

 

Misschien zag ook jij al heel lang met lede ogen aan hoe de wereld steeds vreemder en zieker werd.

Ik volg het al jaren en zie heel duidelijk hoe alle grote systemen in de kern niet meer kloppen.

 • Gezondheidszorg;
 • Politiek;
 • Milieu;
 • De financiële wereld;
 • Onderwijs;
 • Religie etc. 

Op al deze terreinen is de situatie momenteel verre van zonnig. Steeds meer mensen kwamen afgelopen jaren al tot deze conclusie. En velen besloten gehoor te geven aan de innerlijke onrust. Gingen op zoek naar antwoorden. Konden zich niet voorstellen dat dit normaal was en wilden ontdekken wat er nog meer mogelijk was.

Verandering is meer dan normaal!

 

Hoewel we er niet zo van houden, is verandering normaal. Groei is natuurlijk, stilstand is achteruitgang. Maar de groei die leidt tot destructie is niet de groei die ik bedoel. Dit soort groei mag stoppen.

En.. dit gebeurt ook. Het huidige systeem is failliet. Dit verklaart de chaos van dit moment. Het is een opmaat naar een hele nieuwe tijd, een andere wereld, een wereld vanuit een hoger bewustzijn.

Een crisis is een externe impuls die verandering inluidt. Ik zie deze heftige periode dan ook als nodig om verder te groeien. 

Bewust durven kiezen voor verandering (en niet wachten tot het je overkomt)  vraagt moed.  Want je weet niet waar je naartoe gaat, maar wel dat dingen niet hetzelfde zullen blijven. Je kiest dus voor meer onzekerheid en dat gaat lijnrecht tegen onze programmering in (focus op zekerheid) in. 

De meeste mensen hebben die moed niet. Of het bewustzijn. Die willen nog terug naar het veilige oude. Ook al was dat verre van perfect. En ze willen graag samen, doen wat iedereen doet. Want dat voelt veilig.

Een kleine, maar groeiende groep voelt dat ze dit leven niet meer volhoudt. Dat dit niet is waar ze hier voor is.

Deze mensen zetten de verandering in. Die creëren nu al stap voor stap alternatieven vanuit een nieuw bewustzijn. 

En als jij dit leest, is de kans groot dat jij je hierin herkent. En dat jouw leven tot nu toe een voorbereiding is geweest voor wat er komende periode staat te gebeuren en jouw rol daarin. 

Wat heb jij nu nodig?

“Coach worden? Jij, als meester in de rechten? Dat is toch doodzonde. Er zijn zoveel coaches in Nederland, daar kunnen ze de sloten wel mee dempen.”

De personeelsfunctionaris die dit tegen me zei twintig jaar geleden, heb ik nooit echt ontmoet. Alleen maar telefonisch gesproken. Maar zijn reactie op mijn droom heb ik een jaar of 5 in mijn hoofd gehoord. Waardoor ik geen stappen durfde zetten op weg naar mijn droom. Want ja, wie was ik?

Wat ik toen eigenlijk nodig had, was iets als De Zonnebank. Een plek om me te ontwikkelen.  Om tools te leren en gelijkgestemden te ontmoeten die ook op zoek zijn naar verandering en persoonlijke groei en bewustwording. 

Ik zat vol met vragen. Wilde weten hoe ik het moest aanpakken om stappen te zetten. Ik liet me weerhouden door alle twijfels en onzekerheden. Was superkritisch op mezelf (perfectionisme) en bang om te falen.

En toch moest ik breken met de persoon die ik toen was, want ik was niet gelukkig. Ik kon niet zijn wie ik werkelijk was. Ik deed niet wat me blij maakte. Ik draaide de weken af en voelde me slachtoffer en onbegrepen. Ronduit ongelukkig eigenlijk. En schuldig, want op papier had ik toch alles prima voor elkaar?

Ik heb die patronen stap voor stap doorbroken en geheeld door overal kennis en hulp bij elkaar te sprokkelen. Toen nog niet wetende dat ik op die manier mijn eigen methode (de PRIMA-methode_  en academie aan het ontwikkelen was om later – dus toch als coach én hypnotherapeut – anderen te begeleiden ook met dat leven te breken wat niet meer goed voelde. 

Vergroot je bewustzijn in De Zonnebank

Na jaren werken met mensen 1-op-1 en in kleine groepen, lanceerde ik op 1 maart 2019 mijn online academie De Zonnebank,

De plek waarin je in je eigen tempo orf samen met mij en mede-Zonnebankers kunt werken aan je persoonlijke ontwikkeling en groei. Zodat je loslaat wat niet meer post en steeds meer je echte zelf ontdekt. 

De Zonnebank is de plek waar je

 • online programma’s kunt volgen;
 • webinars en zoomcalls kunt bijwonen
 • gelijkgestemden kunt ontmoeten

Het doel van De Zonnebank is jou te ondersteunen in je bewustwordings- en groeiproces. Je neemt afscheid van de ratrace en het onbewuste robotleven en begint meer en meer te ontdekken hoe wonderlijk het leven eigenlijk in elkaar zit. En dat je zoveel meer kunt (beLEVEN) dan je dacht.

Want hoe hoger je bewustzijn, hoe meer jij je herinnert wie je bent en waarom je hier bent. En als je dat (her)ontdekt en voelt en je eigenwaarde groeit meer en meer,  kan het bijna niet anders of je gaat steeds meer doen doen wat goed voelt voor jou en past bij jou.

Je gaat eindelijk JOUW LEVEN leiden en beseffen dat je hier en nu helemaal op je plek bent.

 

Zonnebank 2021 – welke programma’s zijn er?

 

Programma met begeleiding:

Momenteel kun je samen met de andere Zonnebankers meedoen met Sunny Side Up! Dit programma begeleid ik met wekelijkse Zooms en interactie in de speciale Facebookgroep.

Voor meer info, klik hier. 

Alle andere programma’s kun je ook volgen, maar dan op eigen houtje. 

PRIMA is Perfect online 2021 

Sinds 2016 hebben ruim duizend deelnemers deze cursus gevolgd. Je leert de PRIMA-methode uit mijn boek PRIMA is Perfect en gaat concreet aan de slag met dé kern van het boek. De praktische, effectieve en ook leuke technieken en oefeningen uit het boek komen via de video’s, werkbladen, webinars en mp3’s tot leven.

Deel 1 (les 1 t/m 3)

Je wordt je bewust van hoe klein je jezelf vaak maakt en hoe vaak je je laat leiden door angst en onzekerheid. Dit is een confronterend proces, maar wel nodig om te kunnen shiften naar een andere manier van denken en doen.

Deel 2 (les 4 t/m 7)

Dan volgt de leukste fase van de training, want na je ‘awakening’ en inzichten krijg je vervolgens concrete handvatten:

 • Hoe neutraliseer je negatieve gevoelens en emoties?
 • Hoe maak je contact met fijne gevoelens en emoties en vergroot je die?
 • Hoe veranker je positieve energie in je systeem?
 • Hoe stop je piekeren?
 • Hoe stop je doemscenario’s in je hoofd?
 • Hoe visualiseer je positieve uitkomsten en een zonnige toekomst?
 • Hoe verander je je zelfbeeld en vergroot je je zelfliefde en eigenwaarde?

De wereld is veranderd. En ik ben veranderd. Hoewel PRIMA is Perfect 2016 nog steeds een fantastische training is, wil ik heel graag een nieuwe versie maken die perfect aansluit op de huidige tijd en gebeurtenissen in de wereld. 

PRIMA is Perfect 2021 is ook een absolute aanrader voor mensen die de eerdere versie al hebben gevolgd. Je zult er waarschijnlijk sneller doorheen gaan dan de vorige keer, maar je zult ook een duidelijke verdieping ervaren. En de technieken zullen gemakkelijker in je onderbewustzijn opgenomen worden, omdat je mind al getraind is.

Groot voordeel als je nu instapt is dat je het programma tegelijk volgt met een hele groep. Dat werkt extra motiverend!

Mijn boek PRIMA is Perfect is wél nodig om de training te volgen. Ik ga er vanuit dat je mijn boek zelf hebt of aanschaft (fysiek of als E-book).  Binnen de online omgeving kun je ook luisteren naar mijn boek. Er is geen audioversie te koop.

Wil je een indruk van wat je leert in deze training? Klik dan hier voor een overzicht per les. 

Als deze training nieuw voor je is, raad ik je aan je alleen op deze te volgen en eventueel later de lessen van mijn andere training te doen.

Mijn motto: L.E.S. is More! Leren. Ervaren. Stilte. Hiermee bedoel ik: Ruimte voor Leren is net zo belangrijk als ruimte om te Ervaren en ruimte voor Stilte (en pauze). Alles heeft tijd nodig om te bezinken en te integreren! Anders doorleef je het materiaal niet, dan blijft het bij hoofdwerk. 

Een greep uit de Zelfhypnose Training:

 • Strategie voor eenvoudige zelfhypnose;
 • Jezelf effectieve suggesties geven;
 • Bevrijd jezelf uit de 3D Matrix met zelfhypnose
 • Los innerlijke confliten op
 • Gefocust blijven op je eigen weg
 • Je verleden helen
 • Je toekomst creëren en doelen stellen
 • Je lichaam helen (pijnen en klachten oplossen)
 • Diepe Trance Identificatie, meer hierover in mijn podcast: www.zoninjeleven.nl/episode-136 
 • Contact met je Ware Zelf / Hogere Zelf

 

Hoe shiften we deze ‘shit’? 

Webinarserie (10 lessen)  waarin we gaan spelen met zelfhypnose om je bewustzijn en trilling te leren verhogen.  

Hoe bewust ben jij je dat je eigenlijk het grootste deel van de tijd in een soort ‘staat van hypnose’ verkeert? Daarmee bedoel ik dat je handelt en denkt vanuit je onderbewuste. En in hoeverre besef je dat jouw werkelijkheid, jouw realiteit veranderlijk is en relatief?

De meeste mensen niet. Die gaan af op hun 5 zintuigen en wat ze daarmee ervaren IS hun werkelijkheid.
En die ziet er vaak heel onveranderlijk uit.

Maar niets is minder waar. Als je ontdekt dat onze zintuigen ons bedriegen. Dat niets zo vaststaat of vastligt als je denkt of geleerd is.

Hoe leuk is het om te ontdekken dat je hypnoseprincipes heel goed bewust en op jezelf kunt leren toepassen. En wist je dat je dit principe van ‘hypnose’ ook bewust en op jezelf kunt leren toepassen? Om jouw realiteit in lijn te brengen met hoe je wilt dat deze is?

Of het nou gaat om jouw blik op de huidige (chaotische?) wereld, je saboterende gedrag, bepaalde verslavingen waar je zat van bent of het vergroten van je zelfvertrouwen en je eigenliefde, de mogelijkheden zijn eindeloos.

In deze serie webinars gaan we samen verkennen wat er allemaal kan als we de grenzen van het jou bekende overgaan. Ben jij klaar voor een nieuwe wereld?”

Door het volgen van deze webinars kun je dus mogelijkheden ontdekken die verder gaan dan je huidige bewustzijn. En hoe meer je hierop in kunt tappen, des te meer je dus afscheid kunt nemen van dingen die je in je huidige bewustzijn ervaart, maar waar je niet meer blij van wordt. Oftewel: Zo shift je de ‘shit’ die je ervaart.

Als Zonnebanklid kun je alle programma’s volgen die je wilt. Dus ook deze serie webinars.

Word je vandaag lid, dan betaal je de eerste maand slechts 50 euro ipv 70.
Code: sunny

Het was magisch! En eigenlijk ook heel praktisch. Ik denk dat zelfhypnose voor veel snellere opruiming van onze shit kan zorgen. Ik voel me in ieder geval heel krachtig na de zelfhypnose die we vandaag deden.

Gracias.gracias.gracias. Jij weet dat ik je heel lang volg. Stap voor stap ben ik anders geworden. De workshop van vanochtend was heel bijzonder.
Heel dankbaar en blij dat ik de zoom live heb gevolgd.

Ik heb de zelfhypnose nu al een paar keer gedaan, aansluitend met de helende lichtkaartjes. Wat een magische effect en wat een mooie inzichten krijg ik steeds weer. Dit is echt genieten❤️ En voor mij werkt dit zoveel beter dan mediteren.

Het was heel fijn om net mee te doen met je oefeningen. Mijn tijdlijn ziet eruit als een treinrails en ik zit in een open wagonnetje. In de toekomst zag ik mezelf dansend en huppelend over de rails lopen en rondslingeren aan een lantaarnpaal. De rails achter en voor me heb ik gekleurd met metallic groen en paars met glitters.

Gisteren voor het slapengaan nam ik de tijd om in hypnose te gaan. Onder begeleiding van Astrids stem gaf ik mezelf de volgende suggesties:
Ik slaap elke nacht door
Ik heb een gezond slaappatroon
Ik ben een goede slaper.
En wat denk je? Een hele nacht lang doorgeslapen!
Terwijl ik hiervoor al wekenlang een deel van de nacht wakker lag! Fantastisch! Het werkt echt!

De 4 Magische Vragen

De 4 magische vragen hebben mijn leven veranderd en sinds ik ze deel via deze training, geldt dat ook voor heel veel Zonnebankers. Sinds een aantal jaar schrijf ik namelijk wekelijks de antwoorden op de 4 magische vragen in mijn journal. En het is af en toe bijna eng om te zien hoe dingen na verloop van tijd gewoon uitkomen.

In deze cursus geef ik je uiteraard de 4 vragen, maar vooral ook het hoe en waarom van hun werking. Waar moet je op letten? Wat werkt en wat niet?

Schrijven vanuit je hoofd, je ratio is beperkt door je negatieve overtuigingen. Je wilt juist daaraan voorbij.
Dankzij de 2 speciale hypnose MP3’s die je bij deze cursus krijgt, gaat het ook jou lukken om meer vanuit flow te gaan schrijven.

Word je nu lid, dan betaal je de eerste maand slechts 50 euro ipv 70.
Code: sunny

Stap uit de Race, kies voor R.A.T.

Zelfontwikkeling vergt commitment. Iets wat we jarenlang erg ingewikkeld vonden. Want die RATRace was eigenlijk normaal.
Druk druk druk. Snel snel snel.

Ik wil je behoeden voor de verwachtingen van een quick-fix. Als de huidige Corona-crisis ons iets wil leren is het juist ook dat dingen echt anders mogen. Meer cocoonen, weer beseffen wat belangrijk is. Meer verbinding met jezelf en je verlangens. En dat bekent ook: Jezelf bovenaan je prioriteitenlijstje zetten.

Ik wil je dan ook vragen om te durven kiezen voor

Ruime. Aandacht. Tijd.

In 6 maanden kun je al mooie stappen zetten, met 12 maanden garandeer ik je dat je jezelf niet meer terugkent. Mits je aan de slag gaat natuurlijk!

Gun jij jezelf Ruimte. Aandacht. Tijd. in 2021?

Om te kunnen garanderen dat je écht concrete veranderingen zult ervaren, zou ik je adviseren om tenminste 6 tot 12 maanden te gaan Zonnebanken. Of zoveel langer als je wilt. 

Tegelijkertijd wil ik je nu in deze bijzondere periode juist ook alle flexibiliteit bieden. En daarom is het mogelijk om nu Zonnebanklid te worden, gewoon per maand. Jij betaalt en jij bepaalt. Je kunt dus elk moment uitstappen als blijkt dat dit voor jou toch niet dé manier is. 

Maar misschien ontdek jij wel, net als honderden andere inmiddels ex-cursisten dat online jou juist enorm veel te bieden heeft.

(En zodra het weer kan, combineer ik deze vorm natuurlijk weer heel graag met live events!) 

Jouw lidmaatschap

Je betaalt als abonnee 70 euro per maand en kunt dan alle programma’s volgen die in De Zonnebank staan. En alle webinars die ik komende tijd geef.

Je kunt gewoon per maand opzeggen. Maximale flexibiliteit dus. 

Korting voor ex-Zonnebankers!

Was jij al eerder Zonnebankabonnee en wil je weer lid worden? Dan betaal je geen 70, maar 50 euro per maand (elke maand) en kun je eveneens per maand opzeggen.

Mail mij dan even voor de kortingscode! astrid@zoninjeleven.nl

Voordelen instappen Zonnebank:

 

Per maand opzegbaar

Combi van community en voordelen van online

Veilige, motiverende omgeving

Optie voor buddyschap

Concrete, praktische technieken

Beproefde aanpak!

Mogelijkheid voor individuele begeleiding en feedback (Q&A’s)

Onbeperkt toegang tot alle content van De Zonnebank

Korting voor ex-Zonnebankers!

Er is nog meer…

 

PRIMA is Perfect Advanced

Een online training van 10 lessen met werkbladen, mp3’s, video’s en audio’s. Plus een aanvullend webinar per les.  In de informatievideo vertel ik je wat je ongeveer kunt verwachten per les. 

Stap in de Rol van je Leven

In 2018 voelde ik de behoefte om een live programma te maken voor wie op zoek is naar de Rol van zijn Leven. Veel mensen worden geleefd, draaien de weken af en willen wel anders, maar hebben geen idee wat dan. En hoe.

Wanneer je bereid bent naar binnen te kijken, je angsten te onderzoeken en te voelen wat er in je omgaat, krijgen ook je dromen en verlangens de ruimte. Die hebben zich namelijk vaak onder alle pijn en verdriet verstopt. En als jij gaat puinruimen, komen ze tevoorschijn.

Voel je je nu leeg? Niet vervuld? Ontevreden en gefrustreerd? Weet je ergens dat je in de wieg gelegd bent voor iets anders? Komt er nu niet uit je wat erin zit?

Dan is dit programma voor jou.

12 lessen, volledig online te volgen.

De Zonnebank heeft  mij een hele tijd lang enorm veel gebracht. Zoveel, dat ik het gevoel heb dat ik nu zelf verder kan vliegen.
Dankzij jou heb ik twee jaar geleden de stap gezet om mijn baan in het onderwijs op te zeggen. Door de minicursus Perfectionisme Loslaten notabene. Daarna heb ik via PRIMA is Perfect, de Gratis Coachweek (magisch!) de Rol van je Leven en nu Hoe shiften we deze Shit enorm veel geleerd over mezelf. Wat een reis!
En ook mijn deelname aan De Hele Olifant was een ware eye-opener. Met jouw ontwikkeling ontwikkelde ik mezelf mee. Heel bijzonder. Dank voor je openheid, kwetsbaarheid, oefeningen, hypnose en alle filmpjes en audio’s.

Ik bewonder elke keer weer je invoelend vermogen. Vaak dacht ik dat je een bepaalde kant uit zou gaan als je met iemand sprak, maar meestal kwam er iets heel verrassends en altijd iets waardevols uit. Voor die persoon, maar ook voor de andere kijkers.
Ik geloof absoluut dat ik nog veel meer van je kan leren, maar ik voel ook dat ik het nu zelf mag gaan doen. Uiteraard blijf ik je volgen, ik kan niet helemaal zonder je!
Heel erg bedankt voor jouw mooie lessen!

Marijke

Ik heb twee jaar lang met veel plezier deelgenomen aan de Zonnebank. De programma’s heb ik doorlopen met de prettige, leerzame en professionele ondersteuning van Astrid. Ik heb geleerd mijn beperkende overtuigingen onder ogen te komen en deze te transformeren. De programma’s zijn op een fijne manier opgezet zodat ieder er dat uit kan halen wat voor hem/haar op dat moment goed is om te doen.

De community van gelijkgestemden en onze fijne buddygroep hebben er voor mij voor gezorgd dat ik mij gesteund voelde, een soort van warm bad. Ik raad de Zonnebank daarom ook van harte aan!

Carola Janssen

Ik heb afgelopen jaar dankzij Corona intensief kunnen Zonnebanken.

Het heeft me meer gebracht dat ik in woorden kan uitdrukken. Ik sta zoveel lichter en met meer vertrouwen in het leven. Ik ben ervan overtuigd dat wat er nog aan staat te komen mij nog veel zou kunnen brengen. Alleen voel ik momenteel een enorme verzadiging en de nood om alles een tijd te laten bezinken. Ik wil daarom nu een ruime pauze nemen en mogelijk haak ik later wel weer eens aan.

Graag wil ik je nog enorm hartelijk danken om er te zijn en om dit geweldige platform te creëren. Ik heb het gevoel dat dit mijn leven heeft gered. Zeker in deze speciale tijden maar ook omdat ik het overgrote deel van de tijd in het buitenland ben, was dit voor mij een godsgeschenk. Ik dank het universum hartelijk dat ik via je boek en daarna je podcast bij jou en de Zonnebank ben terecht gekomen. ?

 Ik wens je ontzettend veel liefde, geluk en succes toe bij alles wat je doet. ❤️

Vanessa Walschaers

Het zonnebanken geeft mij Energie! Energie die al in mij zat, maar super vastgeklonterd zat. Doordat ik door mijn perfectionistisch gedrag letterlijk alles vasthield. Na 2e keer burn-out nu via Facebook, podcasts en boek besloten op dieper niveau te werken. Wauw! Wat een verschil. Ik doe dingen die ik nooit durfde en spreek mijn gevoel uit, ga bewust de confrontatie aan met mijn angsten en los ze 1 voor 1 op. Dit met behulp van de lessen, de Facebook-groep en natuurlijk mijn geweldige Buddy’s. Iedereen werkt op zijn eigen niveau en kan leren op zijn eigen manier. Top voor mij. Ik doe waar ik behoefte aan heb, wanneer dat mij uitkomt. En het leuke is, je wilt verder, je wilt oefenen, het voelt gewoon goed.
Ik ben Astrid super dankbaar voor deze kans en mogelijkheid ?!

Tamara Makkinje

Ik ben sinds het begin lid van de Zonnebank en sinds ook de Magische MP3 aangeboden worden en 1 op 1 videosessies heb ik mezelf alweer zoveel beter leren kennen. Het is een echte ontdekkingsreis. Gun jezelf dit mooie cadeau, zie het als vervroegd Sinterklaas of Kerstcadeau of gewoon omdat je jezelf het waard vind. En zeker als je twijfelt zou ik zeggen, zet de twijfel opzij want het brengt je echt heel veel… ??❤️??

Miranda Laurant

Ga je brein herprogrammeren, om te voorkomen dat je in nood komt. Lang leve NLP en online coaching via fb live en webinars. Vooral regelmatig niks doen, stilte ervaren en emoties verwerken. Ruimte voor nieuwe dingen maken. Heerlijk! Stop de negatieve spiraal en verbeter jezelf, dan volgt je omgeving vanzelf en komt er voorspoed op je pad.

Anke van Eck-van Looveren

=> Online community 

Voor het stellen van vragen en het delen van bijvoorbeeld jouw antwoorden op opdrachten met de groep, heb je toegang tot een besloten Facebookgroep en een online forum.

Je kunt hier je de andere Zonnebankers beter leren kennen of een buddy(groepje) vinden. Het buddyschap heeft een enorme toegevoegde waarde. Mensen vinden het vaak fijn om samen bepaalde processen door te maken en elkaar te motiveren. En er zijn zelfs al prachtige vriendschappen ontstaan! 

Delen is Helen

In De Zonnebank vind je een aantal opnames die ik heb gemaakt met Zonnebankers, waarin ik een 1-op-1 sessie met hen doe. Je ziet dan hoe we samen door bepaalde problemen en blokkades heenwerken en hoe snel transformatie kan gaan.

Ik doe dit ook regelmatig tijdens de webinars of Zooms die ik geef wanneer ik een nieuwe training aanbied.

Alleen al door het kijken naar wat er bij een ander gebeurt, worden ook dingen in jou geraakt en geheeld. Dit zijn dus zeer transformerende sessiess. 

 

Al enige tijd (2 jaar) ben ik bezig met perfectie loslaten, mind ful, NLP, hypnose, ACT……? Je boek heb ik in 2018 persoonlijk door jou gesigneerd ontvangen. Ben toen PRIMA is Perfect gaan volgen. Dit heeft mijn ogen geopend en zo kwam ik erachter dat ik sinds de geboorte van ónze zoon (13 jaar geleden gehandicapt geboren door zuurstofgebrek tijdens de bevalling)  mijn gevoel had uitgeschakeld.

Het boek heb ik inmiddels wel 5x gelezen. Bij alles wat ik nu doe sta ik méér in het leven. En ben ik niet aan het overleven….. Dit geeft écht weer het gevoel dat ik mág leven.

Intussen ben ik ook mijn eigen weg in geslagen…..mij passie voor sport. Mijn vaste baan opgezegd.
Opleiding fitness A?️‍♀️ gevolgd nu ben ik ook nog Mindful Run Coach voor mijn gemeente. ?‍♀️ Zo COOL !!!!?
Hoewel ik ook nog mijn minder goede dagen heb, die ik nu steeds meer accepteer en omarm, ben ik ( nee, DOE ik ) niet meer depressief. ?
In de afgelopen maand zijn er 4 mensen geweest die tegen mij gezegd hebben dat : ” hier staat iemand ” !!!? Zo geweldig mooi.
Ik voel het dan helemaal. ☀️ Ik mag er zijn en ik ben PRIMA zoals ik ben. ?

Mijn doel is nu om mensen letterlijk en figuurlijk in beweging krijgen.  Ik heb er heel veel zin in en ben gewoon nieuwsgierig naar wat het mij oplevert. Ik stop niet méér. ? Ik ga dóór. Op weg naar mijn doel. Op weg naar de beste versie van mijzelf !! ?
XXX
Trots en dankbaar. ?

Astrid Goossens

Alweer twee jaar geleden heb ik deelgenomen aan je PIP online training. Inmiddels is er voor mij al zoveel veranderd en voel ik (bijna) elke dag dat mijn bewustzijn blijft vergroten en ik een hogere trillingsfrequentie heb. Dat proces is grotendeels in gang gezet door de PIP training, en hier ben ik jou én het universum ontzettend dankbaar voor!

Sandra

Dank je wel voor alle mooie en vele inzichten! Wat ik altijd met mij mee zal nemen is de Nederlandse Ohm! Heerlijk!  Ook mijn emmertje af en toe even leeggooien helpt mij om weer terug te keren naar mezelf en goed te voelen wat ik wil.

Dat ik de beslissing zou nemen om een opleiding Hypnotherapie te gaan volgen, had ik echt niet kunnen bedenken. Ook ben ik veel met energie healing bezig en dit is al helemaal buiten de comfortzone ( zeker voor mijn naasten ) maar ik voel aan alles dat dit mijn pad is. Dit had ik niet kunnen doen, zonder de Zonnebank, de leden en jou!

Nogmaals dank je wel lieve Astrid voor deze mooie en fijne tijd!

Gitta Kuijper

Livedagen voor Zonnebankers: Yellow Sundays!! 

Ik hou van online, maar wat mij betreft is het de combinatie die helemaal goud is. Dus grote stappen kunnen zetten vanuit je eigen comfortabele plek. In jouw tijd.

Maar daarnaast ook elkaar ontmoetenten via livedagen, samen delen en helen, een enorme sprong maken in je ontwikkeling door de veiligheid en de connectie te ervaren, de energie te voelen en echt een boost te krijgen van zo’n magische ‘Yellow Sunday’.
Als Zonnebanker kun je naar Yellow Sundays met fikse korting. 

 

“Fijn om samen te zijn, elkaar in real life te zien en fijne ervaringsoefeningen;”

“Veel bijgeleerd, maar vooral ook veel gelachen. Er was echt een goede vibe en ik ben er graag een volgende keer weer bij.”

“Superdag, ontmoeten en samen leren en ervaren. Dankbaar, de hele dag voelde als een cadeau.”

“Fijne gesprekken, herkenning bij elkaar. Ik voelde liefde en blijdschap van jou uit, maar ook bij iedereen. Op aar de volgende meeting!”

“Hier een blijerd. Hele middag genoten met volle teugen van het warme samenzijn in een intieme en veilige setting, de oefeningen/hypnose, heerlijke lunch & versnaperingen, fijne locatie en omgeving. Echt een feestje.”

Pin It on Pinterest